Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Exemple de aplicații ale produselor igus

Peste 188.000 de clienți mulțumiți în întreaga lume

igus înseamnă componente motion plastics! Dezvoltăm și producem componente inovatoare din polimeri de înaltă performanță pentru mișcare - și facem acest lucru din 1964, având sediul în Köln. Scopul materialelor noastre plastice fără lubrifiere este de a oferi clienților noștri atât îmbunătățiri tehnice, cât și economii de costuri în același timp. Multe aplicații diferite de la cei peste 188.000 de clienți mulțumiți din peste 80 de țări arată că acest lucru funcționează. Vom prezenta mai jos câteva cazuri de utilizare.

Portcabluri cu funcționare lină pentru roboții camerelor din Tagesschau

Robot de camere la Tagesschau cu portcabluri de la igus Studioul de televiziune ARD folosește tehnologie de ultimă generație. Roboții camerelor sunt echipați cu portcabluri igus, care permit mișcări delicate cu cea mai înaltă precizie.

Îmbinare robustă și lagăre de alunecare la
bicicleta e-cargo de mare capacitate

Bicicletă e-cargo de mare capacitate, cu lagăre cu articulație și de alunecare robuste Din ce în ce mai mulți furnizori de servicii logistice livrează pachete cu biciclete e-cargo, care trebuie să fie robuste și cu întreținere redusă. De aceea, b&p engineering utilizează lagăre din plastic de la igus în modelul lor.

Greutate redusă și fiabilitate - capete de tijă la o mașină de curse nouă

Mașină de curse cu capete de tijă ușoare și fiabile de la igus Elevii echipei Arrabona Racing, cu sediul în Ungaria, construiesc o mașină de curse fiabilă și ușoară. Se folosesc lagăre de alunecare din polimer de la igus, care sunt ușoare și nu necesită întreținere și lubrifiere.

Alimentarea cu energie a unei macarale de interior în condiții dificile

Macara de transport plăci BANG La laminatorul la cald Thyssen Krupp din Duisburg, o macara de transport plăci de la BANG este expusă la căldură și murdărie în timpul funcționării. Aceasta este echipată cu portcabluri „heavy duty” de la igus.

Tehnologie pentru lagăre ușoare și economice pentru avioane

Design nou de aeronave cu tehnologie pentru lagăre ușoare și economice În această construcție complet nouă de aeronave, lagărele de alunecare din plastic iglidur au fost utilizate în multe poziții. Acestea sunt ușoare, nu necesită întreținere și sunt disponibile într-o varietate de tipuri diferite.

Roboți pentru domeniul sportiv și de sănătate

Roboți pentru domeniul sportiv și de sănătate Sistemul robotizat de la ddrobotec promovează sănătatea într-un mod atractiv. Produsele igus utilizate sunt silențioase, curate, durabile și nu necesită lubrifiere și întreținere.

Alimentare cu energie cu monitorizarea stării în industria auto

Alimentare inteligentă cu energie cu monitorizarea stării Un producător austriac de motoare se bazează pe componentele „smart plastics” de la igus pentru a evita defecțiunile. Senzorii înregistrează continuu uzura și indică o reparație sau o înlocuire.

Ghidajele liniare fără lubrifiere la mașina de frezat polistiren

Mașină CNC pentru frezat polistiren La mașina CNC, particulele mici de polistiren se blochează peste tot. Datorită ghidajelor liniare drylin fără lubrifiere și cu auto-curățare, lucrările de întreținere sunt de domeniul trecutului.

Lagăre de alunecare și sisteme de alimentare cu energie în mașini de băuturi automate sustenabile

Mașini de băuturi sustenabile cu componente motion plastics Drop Station este o nouă mașină automată durabilă de băuturi care umple recipientele compostabile individual cu băuturi. Mașina funcționează cu componente drylin și chainflex.

Unele domenii de aplicare din peste 50 de industrii diferite


Mai multe despre utilizarea componentelor igus


Întrebări sau sfaturi cu privire la aplicația dvs. individuală

Nu ați găsit un exemplu pentru aplicația dvs. specifică? Doriți sfaturi specifice în domeniul dvs. de aplicare? Vreți să știți cum puteți să vă îmbunătățiți tehnologia sau să faceți economii cu componentele motion plastics? Atunci vă rugăm să ne contactați, vă ajutăm cu plăcere!
Contactați igusTermenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH