Modificarea limbii :
Automatizarea în industria de catering, cunoscută și sub numele de automatizarea bucătăriilor sau automatizarea serviciilor alimentare, poate acoperi toate activitățile, de la selectarea ingredientelor până la prepararea și servirea mâncării și a băuturilor clienților. roboții lineari de cameră iau ingredientele de pe raft, în timp ce roboții de gătit le procesează. Roboții barista scot și servesc cafeaua proaspăt preparată. Iar roboții delta asamblează un burger folosind sistemul pick & place.
Mișcările rotative, pivotante și liniare în toate aceste procese sunt asigurate de rulmenți, angrenaje și componente robotice. Aceste așa-numite materiale plastice de mișcare sunt simple de pus în aplicare, nu necesită întreținere pentru funcționare și sunt rentabile pentru realizare.
Cum sunt prezentate ingredientele în condiții de siguranță și precizie pentru prelucrarea ulterioară? Cum ajunge produsul copt de pe un raft la tejgheaua de vânzări? O soluție posibilă este reprezentată de roboții gantry, care se deplasează la poziția corectă pe un raft, precum o unitate de depozitare și preluare în logistică, ridică produsul și îl transportă la poziția de distribuire. Pe lângă faptul că sunt lipsite de lubrifianți și rezistente la contaminare, precizia și lipsa de întreținere a porților fac, de asemenea, diferența în acest proces.
Pregătirea se află în centrul automatizării bucătăriilor. În plus față de roboții de gătit, există și așa-numiții roboți delta, care asamblează ingredientele pregătite bucată cu bucată folosind pick & place. De exemplu, un burger este creat complet automat din chiflă, muștar și ketchup, chiflă de burger, brânză și salată.
Prioritatea absolută în acest caz este respectarea normelor de igienă. Alimentele nu trebuie să fie contaminate de componentele mașinii, cum ar fi brațele roboților, rulmenții și angrenajele. Soluția în acest caz este plasticul de mișcare complet lipsit de lubrifiere și întreținere. Proiectat sub formă de sisteme modulare, se poate realiza o automatizare rapidă și necomplicată.
Modul în care mâncarea pregătită este livrată clientului este determinat în primul rând de distanța parcursă de produs. Un așa-numit robot barista, de exemplu, poate fi suficient pentru a transporta o ceașcă de cafea de la mașină la un tejghea din apropiere. Flexibilitatea joacă aici un rol la fel de important ca și adecvarea pentru manipularea alimentelor. Dacă într-un restaurant trebuie parcurse distanțe mai lungi, sunt potrivite sistemele liniare pe care tăvile cu alimente sunt transportate sistematic la o anumită masă.

RBTX: Pentru furnizorii și clienții de componente robotice.
Platforma RBTX® reunește rapid și ușor utilizatorii și furnizorii de componente robotice cu costuri reduse. Utilizatorii pot găsi într-un singur loc, în mod centralizat, pantere, brațe robotizate, efectoare finale, module de camere, sisteme de control și multe altele - și pot găsi componente individuale sau asambla roboți întregi.
În același timp, furnizorii de componente robotice pot utiliza piața RBTX® pentru a-și comercializa produsele către un public mai larg, într-un mod direcționat și convenabil.
Toate produsele sunt testate în ceea ce privește uzura și capacitatea de susținere a sarcinii în condiții reale în laboratorul de testare igus®, cel mai mare din industrie. Rezultatele sunt introduse în instrumentele noastre pentru calcularea duratei de viață și permit realizarea unor predicții precise privind durabilitatea.
La cerere, igus® efectuează, de asemenea, teste pentru clienți pentru a testa utilizarea produselor în condiții foarte individuale.

Care sunt cele mai importante reglementări pentru producătorii de aparate de vending din sectorul alimentar? Cum poate fi economisit spațiul de instalare în fața unei game de produse în creștere? Blogul igus conține articole interesante despre mașinile de vending.
În persoana:
Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbata de la 8 am la 12 pm.
Online:
24h