JSL Solution Pte Ltd a dezvoltat o mașină pentru spargerea ouălor pe jumătate fierte. Mașina poate sparge și distribui ouăle prin simpla apăsare a unui buton, asigurând astfel prospețimea ouălor. Oul este transportat automat de la o tavă la placa de gătit și separat. Cojile de ouă goale sunt apoi transportate într-un compartiment separat. Componentele care nu necesită întreținere și lubrifiere sunt potrivite pentru aplicații alimentare cu cele mai înalte cerințe de igienă. Designul modular al soluției de automatizare înseamnă că aceasta poate fi combinată în viitor cu aparate pentru ouă prăjite și omletă.
Problema
Din cauza restricțiilor privind cota de lucrători străini în sectorul serviciilor, există blocaje în Singapore, în special în industria de catering. Timpii lungi de așteptare în restaurante și hoteluri nu sunt neobișnuiți. În plus, sunt puse în aplicare măsuri de igienă mai stricte din cauza virusului Covid-19. De asemenea, risipa de alimente este un factor de cost important care ar trebui luat în considerare. Procesele automatizate din bucătărie, care controlează, de asemenea, nivelul stocurilor și îmbunătățesc calitatea alimentelor, ar putea oferi un remediu. Cu toate acestea, sistemele robotizate sunt adesea prea scumpe pentru sectorul de vânzare cu amănuntul a alimentelor și băuturilor.
Soluția:
Proiectul JSL Solution pentru servirea ouălor semipreparate este menit să elibereze forța de muncă pentru sarcini cu mai multă valoare adăugată și să optimizeze serviciile pentru clienți. Angajații vor avea mai mult timp la dispoziție pentru a servi clienții și nu vor mai fi nevoiți să se chinuie cu prepararea, să creeze deșeuri, să monitorizeze temperaturile și timpii și să facă clienții să aștepte. Utilizarea automatizării bucătăriilor îmbunătățește, de asemenea, siguranța, igiena și depozitarea alimentelor. Datele privind controlul calității sunt înregistrate zilnic. Tipul lean permite utilizarea optimă a spațiului de lucru în magazine. Această soluție modulară de automatizare pentru bucătării și sectorul de catering crește productivitatea zilnică, reduce costurile de exploatare prin reducerea risipei și crește cifra de afaceri pentru companie.
Consultanta
Mi-ar face placere sa va raspund personal la întrebari