Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Arătați-ne ce probleme aveți la ghidarea energiei și le vom rezolva!


„Arătați-mi componenta de plastic care vă provoacă cele mai multe probleme. Vă voi oferi o soluție!" Aceasta este ideea care l-a determinat pe fondatorul nostru, Günter Blase, să înființeze igus GmbH în 1964. Am păstrat această idee timp de 20 de ani înainte de a o extinde la: „Simplificăm pentru clienții noștri cele mai dificile sisteme de alimentare cu energie.”
De exemplu, am analizat aplicații pe care nu am reușit anterior să le oferim cu soluțiile din portofoliul nostru de catalog, am efectuat planificarea individuală a proiectelor, le-am testat și am derivat continuu standarde în viitor. Aceasta înseamnă că astăzi vă putem oferi multe produse modulare imediat sau le putem adapta simplu la aplicația dvs.

Sisteme complet standardizate

Pentru curse liniare de 1.200 m sau mai mult și mișcări rotative sau verticale, oferim o serie de module standardizate pe care le putem adapta rapid la aplicația dvs.
Aflați mai multe aici

Soluții specifice clienților

Conversie sau instalație nouă: sistemul nostru modular oferă soluții personalizate - chiar și pentru provocări noi care implică aplicații extrem de dificile.
Aflați mai multe aici

Service și garanție

Vă vom acorda asistență de la proiectarea și configurarea inițială până la livrarea, instalarea și întreținerea la fața locului a sistemului de alimentare cu energie. Cu garanție de sistem.
Mai multe despre pachetele noastre de servicii

Proiectele clienților noștri

Portcablurile noastre au fost folosite cu succes de mulți ani în oțelării, stații de canalizare, macarale portuare, minerit, manevrarea materialelor și multe alte ramuri industriale.
Parcurgeți proiectele

O prezentare generală a istoriei proiectelor noastre


De la un simulator de conducere în 1992 la o cursă record a portcablului într-o centrală cehă de lignit în 2007, la rază de îndoire inversată de mare viteză RBR la un strung automat cu mai multe axe în 2020:
Vedeți elementele importante ale proiectelor noastre

Consultanta

Mi-ar face placere sa va raspund personal la întrebari

Expediere ?i consultan?a

În persoana:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbata de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH