Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Arătați-ne ce probleme aveți la ghidarea energiei și le vom rezolva!


„Arătați-mi componenta de plastic care vă provoacă cele mai multe probleme. Vă voi oferi o soluție!" Aceasta este ideea care l-a determinat pe fondatorul nostru, Günter Blase, să înființeze igus GmbH în 1964. Am păstrat această idee timp de 20 de ani înainte de a o extinde la: „Simplificăm pentru clienții noștri cele mai dificile sisteme de alimentare cu energie.”
De exemplu, am analizat aplicații pe care nu am reușit anterior să le oferim cu soluțiile din portofoliul nostru de catalog, am efectuat planificarea individuală a proiectelor, le-am testat și am derivat continuu standarde în viitor. Aceasta înseamnă că astăzi vă putem oferi multe produse modulare imediat sau le putem adapta simplu la aplicația dvs.

Sisteme complet standardizate

Pentru curse liniare de 1.200 m sau mai mult și mișcări rotative sau verticale, oferim o serie de module standardizate pe care le putem adapta rapid la aplicația dvs.

Aflați mai multe aici

Soluții specifice clienților

Conversie sau instalație nouă: sistemul nostru modular oferă soluții personalizate - chiar și pentru provocări noi care implică aplicații extrem de dificile.

Aflați mai multe aici

Service și garanție

Vă vom acorda asistență de la proiectarea și configurarea inițială până la livrarea, instalarea și întreținerea la fața locului a sistemului de alimentare cu energie. Cu garanție de sistem.

Mai multe despre pachetele noastre de servicii

Proiectele clienților noștri

Portcablurile noastre au fost folosite cu succes de mulți ani în oțelării, stații de canalizare, macarale portuare, minerit, manevrarea materialelor și multe alte ramuri industriale.

Parcurgeți proiectele

O prezentare generală a istoriei proiectelor noastre


De la un simulator de conducere în 1992 la o cursă record a portcablului într-o centrală cehă de lignit în 2007, la rază de îndoire inversată de mare viteză RBR la un strung automat cu mai multe axe în 2020:

Vedeți elementele importante ale proiectelor noastre

Consultanta

Mi-ar face placere sa va raspund personal la întrebari

Expediere ?i consultan?a

În persoana:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbata de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.