Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Tehnologie de acționare și sisteme de acționare inteligente de la igus®

Tehnologia de acționare drylin oferă axe liniare fără lubrifiere, care sunt acționate de un filet trapezoidal, un filet elicoidal înalt sau de o curea dințată. De la unități din polimer solid ușor până la soluții solide din oțel inoxidabil, igus oferă utilizatorilor o gamă largă de soluții potrivite pentru aplicațiile lor individuale. La toate sistemele, lungimea cursei este selectabilă în mod liber și acționarea opțională este asigurată de o roată de mână sau un motor. Specialistul motion plastics igus optimizează automatizarea liniară la cel mai înalt nivel cu sisteme de acționare. Sistemele de acționare constau din componente fără întreținere și sunt oferite la un preț rentabil.

Acestea se caracterizează prin durata de viață lungă, precizie și fiabilitate mare. Căutați un sistem de acționare liniar de mare viteză, o axă z pentru proiecte de poduri rulante sau o alternativă în general fără lubrifiere și eficientă pentru sistemul dvs. de acționare? Suntem bucuroși să răspundem la această întrebare cu o gamă largă de soluții speciale de acționare. Tehnologia de acționare drylin este, de asemenea, rezistentă la murdărie, ușoară, silențioasă și potrivită pentru aproape toate aplicațiile și industriile din întreaga lume.

Tehnologia de acționare liniară

Imaginea de ansamblu a axelor liniare igus cu acționare  
Axe cu șurub de acționare, curea dințată și cremalieră

 • Avantajele și dezavantajele diferitelor acționări
 • Structurile sistemelor axelor liniare igus cu acționare
 • Soluții din polimer și oțel inoxidabil solid


Imaginea de ansamblu a axelor liniare cu acționare

Sisteme cu mai multe axe

Roboți liniari cu mai multe axe  
Mese XY, roboți portal și liniari

 • Echipate gata de instalare
 • Configurabile individual datorită designului modular
 • Manuale sau electrice


Sisteme de poziționare și roboți liniari

Seria drylin econ entry-level

Ghidaje liniare rentabile cu acționare drylin econ  
Eficiente și gata de instalare

 • Eficiența costurilor datorită producției cu turnare prin injecție și Klareloxal
 • Alternativă la soluțiile în regie proprie
 • Instalare rapidă garantată


Mai multe despre tehnologia de acționare econ

Definiția tehnologiei de acționare

Termenul tehnologie de acționare se referă la disciplina care se ocupă în general de sistemele tehnice pentru generarea mișcării prin transmiterea forței. În ciuda faptului că tehnologia de acționare se bazează pe cuvântul „acționare”, termenul nu este legat de tipul de acționare cunoscută sub numele de grup motopropulsor. Mai degrabă, se referă la furnizarea de energie la mașinile care trebuie conduse și controlul sau circuitul componentelor lor de acționare.

În numai câțiva pași la sistemul de acționare echipat

După ce introduceți cerințele dvs., configuratorul online pentru tehnologia de acționare vă va oferi sistemul tehnologiei de acționare potrivite. În plus, veți avea ocazia să solicitați sau să comandați atât motoare, cât și alte accesorii, cum ar fi sistemul de control al motorului.
 

 • Configurare rapidă și ușoară
 • Accesorii opționale
 • Listă de piese detaliată
 • Livrare rapidă


Configurați acum sistemul tehnologiei de acționare

Configurator pentru tehnologia de acționare drylin  

Schimbare mai inteligentă și mai rapidă a garniturii

Cu inovatorul lagăr principal WJ200UMA din gama de produse drylin W, este posibil să înlocuiți și mai ușor garnitura, fără a fi necesară o lucrare complicată de demontare a sistemului liniar. Unealta furnizată permite înlocuirea garniturii în câteva secunde. În acest fel se economisește timp valoros și costuri!
 

 • Întreținere directă și inteligentă pe șină
 • Element glisant rezistent la uzură fabricat din iglidur J200


Cumpărați lagăre de alunecare principale WJ200UMA

Schimbați garniturile rapid și ușor  

Sisteme de acționare electrice: motoare electrice de la igus

Fie că sunt motoare de curent continuu, pas cu pas cu șurub de acționare sau EC/BLDC: având la dispoziție o gamă largă de motoare, igus oferă posibilitatea echipării sistemelor de axe liniare cu soluțiile de motoare adecvate. Sistemele complete de manevrare pot fi configurate în combinație cu axe liniare drylin, care pot fi comandate complete gata pentru instalare și conectare. Cu motoarele puternice rezolvați o mare varietate de probleme în tehnologia de acționare electrică.


Motoare electrice drylin E

Cumpărați motoare electrice  

Selecție de aplicații ale clienților cu tehnologia de acționare igus

Testarea pregătirii dispozitivelor pentru producția de serie datorită igus

Cu acest sistem de acționare, este posibil să se testeze calitatea cordoanelor de sudură. În tehnologia de acționare igus, aici se folosește în mod standard o unitate liniară drylin SHT, care permite ajustarea unei matrițe de îndoire. Drept urmare, pot fi concepute specimene de îndoire cu o forță maximă de până la 5.000 N. „Munsch Kunststoff-Schweißtechnik GmbH” se bazează pe o soluție completă cu acționare electrică sub forma unui motoreductor.


Bend testing device

Tehnologia de acționare electrică într-un sistem automatizat de poziționare

În această aplicație, camerele 2D și 3D folosesc axele curelei dințate ZLW drylin pentru a detecta automat ambalajele. Mașinile de preluare a comenzilor complet automate sunt utilizate în farmacii, precum și în industrie și comerț. igus a fost selectat ca partener datorită vitezei extrem de mari în cursă, a generarii de zgomot redus, a funcționării silențioase a componentelor și a service-ului rapid, cu cele mai bune cunoștințe.


Tehnologia de acționare drylin la o stație de preluare a comenzilor

Mașină automată de amestecat cocktailuri

Așa-numita „Cocktail Avenue” este considerată o inovație în industria de catering și prevede automatizarea în spatele tejghelei cu cocktail-uri mixte. Când vine vorba de tehnologie, igus asigură o funcționare fiabilă a structurii cu gama sa de produse. O axă de curea dințată drylin de tipul ZLW funcționează fără utilizarea de lubrifianți externi, complet fără vibrații și este insensibilă la murdăria rezistentă. Motorul electric este instalat prin flanșa și cuplajul de motor pe axa ZLW. În plus, designul atemporal al modulului liniar este impresionant.


Automated cocktail mixing device

Alte aplicații pentru axe liniare igus cu acționare

Aici veți găsi alte exemple de aplicații de succes ale clienților noștri, cu tehnologie de acționare drylin.

Tehnologia de acționare: prezentarea generală a aplicațiilor

Consultanţă

Mi-ar face plăcere să vă răspund personal la întrebări

Expediere și consultanță

În persoană:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbătă de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h