Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Tehnologie de acționare și sisteme de acționare inteligente de la igus®Tehnologia de acționare drylin oferă axe liniare fără lubrifiere, care sunt acționate de un filet trapezoidal, un filet elicoidal înalt sau de o curea dințată. De la unități din polimer solid ușor până la soluții solide din oțel inoxidabil, igus oferă utilizatorilor o gamă largă de soluții potrivite pentru aplicațiile lor individuale. La toate sistemele, lungimea cursei este selectabilă în mod liber și acționarea opțională este asigurată de o roată de mână sau un motor. Specialistul motion plastics igus optimizează automatizarea liniară la cel mai înalt nivel cu sisteme de acționare. Sistemele de acționare constau din componente fără întreținere și sunt oferite la un preț rentabil.

Acestea se caracterizează prin durata de viață lungă, precizie și fiabilitate mare. Căutați un sistem de acționare liniar de mare viteză, o axă z pentru proiecte de poduri rulante sau o alternativă în general fără lubrifiere și eficientă pentru sistemul dvs. de acționare? Suntem bucuroși să răspundem la această întrebare cu o gamă largă de soluții speciale de acționare. Tehnologia de acționare drylin este, de asemenea, rezistentă la murdărie, ușoară, silențioasă și potrivită pentru aproape toate aplicațiile și industriile din întreaga lume.


Tehnologia de acționare liniară

Imaginea de ansamblu a axelor liniare igus cu acționare

Axe cu șurub de acționare, curea dințată și cremalieră

 • Avantajele și dezavantajele diferitelor acționări
 • Structurile sistemelor axelor liniare igus cu acționare
 • Soluții din polimer și oțel inoxidabil solid

Imaginea de ansamblu a axelor liniare cu acționare

Sisteme cu mai multe axe

Roboți liniari cu mai multe axe

Mese XY, roboți portal și liniari

 • Echipate gata de instalare
 • Configurabile individual datorită designului modular
 • Manuale sau electrice

Sisteme de poziționare și roboți liniari

Seria drylin econ entry-level

Ghidaje liniare rentabile cu acționare drylin econ

Eficiente și gata de instalare

 • Eficiența costurilor datorită producției cu turnare prin injecție și Klareloxal
 • Alternativă la soluțiile în regie proprie
 • Instalare rapidă garantată

Mai multe despre tehnologia de acționare econ

Definiția tehnologiei de acționare

Termenul tehnologie de acționare se referă la disciplina care se ocupă în general de sistemele tehnice pentru generarea mișcării prin transmiterea forței. În ciuda faptului că tehnologia de acționare se bazează pe cuvântul „acționare”, termenul nu este legat de tipul de acționare cunoscută sub numele de grup motopropulsor. Mai degrabă, se referă la furnizarea de energie la mașinile care trebuie conduse și controlul sau circuitul componentelor lor de acționare.


În numai câțiva pași la sistemul de acționare echipat

După ce introduceți cerințele dvs., configuratorul online pentru tehnologia de acționare vă va oferi sistemul tehnologiei de acționare potrivite. În plus, veți avea ocazia să solicitați sau să comandați atât motoare, cât și alte accesorii, cum ar fi sistemul de control al motorului.
 

 • Configurare rapidă și ușoară
 • Accesorii opționale
 • Listă de piese detaliată
 • Livrare rapidă

Configurați acum sistemul tehnologiei de acționare
Configurator pentru tehnologia de acționare drylin

Schimbare mai inteligentă și mai rapidă a garniturii

Cu inovatorul lagăr principal WJ200UMA din gama de produse drylin W, este posibil să înlocuiți și mai ușor garnitura, fără a fi necesară o lucrare complicată de demontare a sistemului liniar. Unealta furnizată permite înlocuirea garniturii în câteva secunde. În acest fel se economisește timp valoros și costuri!
 

 • Întreținere directă și inteligentă pe șină
 • Element glisant rezistent la uzură fabricat din iglidur J200

Cumpărați lagăre de alunecare principale WJ200UMA
Schimbați garniturile rapid și ușor

Sisteme de acționare electrice: motoare electrice de la igus

Fie că sunt motoare de curent continuu, pas cu pas cu șurub de acționare sau EC/BLDC: având la dispoziție o gamă largă de motoare, igus oferă posibilitatea echipării sistemelor de axe liniare cu soluțiile de motoare adecvate. Sistemele complete de manevrare pot fi configurate în combinație cu axe liniare drylin, care pot fi comandate complete gata pentru instalare și conectare. Cu motoarele puternice rezolvați o mare varietate de probleme în tehnologia de acționare electrică.

Motoare electrice drylin E
Cumpărați motoare electrice

Selecție de aplicații ale clienților cu tehnologia de acționare igus


Consultanta

Mi-ar face placere sa va raspund personal la întrebari

Expediere ?i consultan?a

În persoana:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbata de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.