Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Tehnologie de acționare și sisteme de acționare inteligente de la igus®

Tehnologia de acționare drylin oferă axe liniare fără lubrifiere, care sunt acționate de un filet trapezoidal, un filet elicoidal înalt sau de o curea dințată. De la unități din polimer solid ușor până la soluții solide din oțel inoxidabil, igus oferă utilizatorilor o gamă largă de soluții potrivite pentru aplicațiile lor individuale. La toate sistemele, lungimea cursei este selectabilă în mod liber și acționarea opțională este asigurată de o roată de mână sau un motor. Specialistul motion plastics igus optimizează automatizarea liniară la cel mai înalt nivel cu sisteme de acționare. Sistemele de acționare constau din componente fără întreținere și sunt oferite la un preț rentabil.
Acestea se caracterizează prin durata de viață lungă, precizie și fiabilitate mare. Căutați un sistem de acționare liniar de mare viteză, o axă z pentru proiecte de poduri rulante sau o alternativă în general fără lubrifiere și eficientă pentru sistemul dvs. de acționare? Suntem bucuroși să răspundem la această întrebare cu o gamă largă de soluții speciale de acționare. Tehnologia de acționare drylin este, de asemenea, rezistentă la murdărie, ușoară, silențioasă și potrivită pentru aproape toate aplicațiile și industriile din întreaga lume.

Tehnologia de acționare liniară

Imaginea de ansamblu a axelor liniare igus cu acționare

Axe cu șurub de acționare, curea dințată și cremalieră

 • Avantajele și dezavantajele diferitelor acționări
 • Structurile sistemelor axelor liniare igus cu acționare
 • Soluții din polimer și oțel inoxidabil solid
Imaginea de ansamblu a axelor liniare cu acționare

Sisteme cu mai multe axe

Roboți liniari cu mai multe axe

Mese XY, roboți portal și liniari

 • Echipate gata de instalare
 • Configurabile individual datorită designului modular
 • Manuale sau electrice
Sisteme de poziționare și roboți liniari

Seria drylin econ entry-level

Ghidaje liniare rentabile cu acționare drylin econ

Eficiente și gata de instalare

 • Eficiența costurilor datorită producției cu turnare prin injecție și Klareloxal
 • Alternativă la soluțiile în regie proprie
 • Instalare rapidă garantată
Mai multe despre tehnologia de acționare econ

Configurator pentru tehnologia de acționare drylin

În numai câțiva pași la sistemul de acționare echipat

Cu configuratorul online pentru tehnologia de acționare veți primi sistemul tehnologiei de acționare potrivite, în funcție de cerințele dvs. De asemenea, aveți opțiunea de a solicita sau comanda atât motoare, cât și alte accesorii, precum sistemul de control al motorului.
 
 • Configurare rapidă și ușoară
 • Accesorii opționale
 • Listă de piese detaliată
 • Livrare rapidă
Configurați acum sistemul tehnologiei de acționare

Magazinul online de module liniare igus®

Module liniare drylin® cu un singur clic...

... comandați module liniare echipate, gata de conectare, cu lungimi de cursă de 250 și 500 mm în magazinul online. 

 • Cu unitate cu șurub de acționare sau curea dințată
 • Două lungimi de cursă definite pentru fiecare sistem
 • Flexibile cu știfturi de acționare pentru operare manuală și electrică.  Gata de instalare cu clemă pentru șurub de acționare, indicator de poziție și roată de mână pentru ajustări care se pot replica rapid 
 • Căutare și asamblare fără a pierde timpul
 • Efort de proiectare redus cu fișierele PDF și CAD disponibile în magazinul online
La magazinul de module liniare

Inovații drylin® 2021 - Inovații în tehnologia de acționare, sisteme de acționare și multe alte produse

Tech up, cost down: vă vom oferi întotdeauna cel puțin unul dintre cele două. Aceasta este profesia noastră și ceea ce oferim de mulți ani. Provocările anului 2021 „cu susul în jos” ne-au determinat să ne îmbunătățim eforturile. Experimentați inovațiile drylin® din 2021.
Overview of drylin® E news 2021
Produse noi în 2021

Selecție de aplicații ale clienților cu tehnologia de acționare igus


Consultanta

Mi-ar face placere sa va raspund personal la întrebari

Expediere ?i consultan?a

În persoana:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbata de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH