Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
Tech up & cost down
motion plastics pentru
energie regenerabilă

Soluții fiabile și fără întreținere pentru generarea de energie pe termen lung


Generarea de energie, în special din surse regenerabile de energie, necesită soluții tehnologice fiabile și durabile. În acest proces, diferitele sisteme sunt adesea expuse condițiilor extreme de mediu, cum ar fi radiațiile UV, fluctuațiile de temperatură, vânt puternic, murdărie, praf și trebuie să reziste ani de zile.
 
Adaptate la sistemul specific, vă oferim soluții speciale realizate din polimeri de înaltă performanță, care vă pot ajuta să îmbunătățiți tehnologia, să optimizați sistemul și să reduceți costurile.

Avantajele dvs. dintr-o privire:

  • Fără lubrifiere și întreținere
  • Rezistență la UV
  • Insensibil la murdărie şi praf
  • Rezistență la intemperii
  • Fără coroziune
  • Durată lungă de viață predictibilă
  • Soluții personalizate


Soluții industriale


3 caracteristici principale într-un videoclip de 3 minute

Inovațiile noastre 2020 pentru industria solară

Tech up, Cost down - de exemplu, cu lagărele de alunecare obișnuite personalizate fără lubrifiere pentru dispozitivele care urmăresc mișcarea soarelui pe o singură axă și rulmenți pentru capete de bară pentru elementele de acționare.
 
Puteți găsi mai multe informații despre acestea și alte inovații de produse la standul nostru expozițional de 400m2. Puteți să explorați virtual, pe cont propriu sau împreună cu expertul nostru în industrie. Faceți o programare acum pentru un tur virtual ghidat, cu consultanță individuală:

Rezervați acum un tur digital

Utilizare cu succes de către clienții noștri

Sisteme de urmărire fotovoltaice

Rezistență la toate condițiile meteorologice: lagăre de alunecare la dispozitivele de urmărire PV

Sistemele de urmărire de la TecnoSun Solar Systems AG conving, datorită eficienței costurilor și înălțimii reduse de instalare. Pentru inelul de tracțiune, compania are nevoie de lăgăre cu întreținere redusă, care să reziste la decenii de funcționare în orice condiții meteorologice. La igus, au găsit ceea ce căutau: lagărele de alunecare iglidur P cu funcționare uscată nu necesită întreținere, rezistă la murdărie, condiții meteorologice extreme și sarcini grele, în cazul acoperirii cu straturi groase de zăpadă.

Sisteme de urmărire fotovoltaice

Soluții curate cu lagăre pentru echipamentele de curățare a panourilor solare

TG hyLIFT GmbH a dezvoltat un dispozitiv de curățare controlat de la distanță, care rulează de-a lungul panourilor solare până la 100 de metri, îndepărtând praful fin, excrementele păsărilor și lichenii. La roți, inginerii s-au bazat pe lagărele de alunecare iglidur P rezistente la mediu. La peria rotativă, se utilizează lagăre cu flanșă fixă igubal cu rezistență la uzură, care compensează erorile de aliniere și funcționează fiabil, chiar și la contact continuu cu apă și detergenți. Datorită funcționării lor uscate, componentele igus nu necesită întreținere.Consultanţă

Mi-ar face plăcere să vă răspund personal la întrebări

Expediere și consultanță

În persoană:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbătă de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h