Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
Tech up & cost down
motion plastics pentru
energie regenerabilă

Soluții fiabile și fără întreținere pentru generarea de energie pe termen lung


Generarea de energie, în special din surse regenerabile de energie, necesită soluții tehnologice fiabile și durabile. În acest proces, diferitele sisteme sunt adesea expuse condițiilor extreme de mediu, cum ar fi radiațiile UV, fluctuațiile de temperatură, vânt puternic, murdărie, praf și trebuie să reziste ani de zile.
 
Adaptate la sistemul specific, vă oferim soluții speciale realizate din polimeri de înaltă performanță, care vă pot ajuta să îmbunătățiți tehnologia, să optimizați sistemul și să reduceți costurile.

Avantajele dvs. dintr-o privire:

  • Fără lubrifiere și întreținere
  • Rezistență la UV
  • Insensibil la murdărie şi praf
  • Rezistență la intemperii
  • Fără coroziune
  • Durată lungă de viață predictibilă
  • Soluții personalizate

Fotovoltaice

Tehnologie pentru lagăre fără lubrifiere pentru sisteme de urmărire, instalații fotovoltaice mobile și sisteme de curățare

Aflaţi mai multe aici

Energie termică solară

Lagăre de alunecare și sferice fără întreținere pentru jgheaburi parabolice, sisteme de panouri solare și turnuri de energie solară Fresnel.

Aflaţi mai multe aici

Putere eoliană

Tehnologie robustă a lagărelor și alimentare cu energie pentru reglarea paletelor de rotor, sisteme de frânare și multe altele

Aflaţi mai multe aici

Energie hidro

Componente rezistente la UV și la apă sărată pentru centrale electrice cu valuri, turbine hidroenergetice și instalații de screening

Aflaţi mai multe aici


Utilizare cu succes de către clienții noștri

Sisteme de urmărire fotovoltaice

Rezistență la toate condițiile meteorologice: lagăre de alunecare la dispozitivele de urmărire PV

Sistemele de urmărire de la TecnoSun Solar Systems AG conving, datorită eficienței costurilor și înălțimii reduse de instalare. Pentru inelul de tracțiune, compania are nevoie de lăgăre cu întreținere redusă, care să reziste la decenii de funcționare în orice condiții meteorologice. La igus, au găsit ceea ce căutau: lagărele de alunecare iglidur P cu funcționare uscată nu necesită întreținere, rezistă la murdărie, condiții meteorologice extreme și sarcini grele, în cazul acoperirii cu straturi groase de zăpadă.

Sisteme de urmărire fotovoltaice

Soluții curate cu lagăre pentru echipamentele de curățare a panourilor solare

TG hyLIFT GmbH a dezvoltat un dispozitiv de curățare controlat de la distanță, care rulează de-a lungul panourilor solare până la 100 de metri, îndepărtând praful fin, excrementele păsărilor și lichenii. La roți, inginerii s-au bazat pe lagărele de alunecare iglidur P rezistente la mediu. La peria rotativă, se utilizează lagăre cu flanșă fixă igubal cu rezistență la uzură, care compensează erorile de aliniere și funcționează fiabil, chiar și la contact continuu cu apă și detergenți. Datorită funcționării lor uscate, componentele igus nu necesită întreținere.


Cutia imensă cu mostre motion plastics

Încercarea cu ușurință a produselor: cu colțul igus, aveți întotdeauna la îndemână cele mai recente produse din gama motion plastics adaptate sectorului dvs. industrial individual. 
 
Vă vom aduce standul, îl vom asambla la cerere și vom umple compartimentele cu produsele la alegere. Sau îl puteți configura dvs. Ca expoziție permanentă sau doar pentru o perioadă de timp limitată.

Comandați acum gratuit


Consultanta

Mi-ar face placere sa va raspund personal la întrebari

Expediere ?i consultan?a

În persoana:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbata de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.