Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Componente fiabile și fără întreținere
pentru energiile regenerabile

Generarea de energie, în special din surse regenerabile de energie, necesită soluții tehnologice fiabile și durabile. În acest proces, diferitele sisteme sunt adesea expuse condițiilor extreme de mediu, cum ar fi radiațiile UV, fluctuațiile de temperatură, vânt puternic, murdărie, praf și trebuie să reziste ani de zile.
 
Adaptate la sistemul specific, vă oferim soluții speciale realizate din polimeri de înaltă performanță, care vă pot ajuta să îmbunătățiți tehnologia, să optimizați sistemul și să reduceți costurile.

Avantajele dvs. dintr-o privire:

 • Fără lubrifiere și întreținere
 • Rezistență la UV
 • Insensibil la murdărie şi praf
 • Rezistență la intemperii
 • Fără coroziune
 • Durată lungă de viață predictibilă
 • Soluții personalizate

Fotovoltaice

Tehnologie pentru lagăre fără lubrifiere pentru sisteme de urmărire, instalații fotovoltaice mobile și sisteme de curățare
Aflaţi mai multe aici

Energie termică solară

Lagăre de alunecare și sferice fără întreținere pentru jgheaburi parabolice, sisteme de panouri solare și turnuri de energie solară Fresnel.
Aflaţi mai multe aici

Putere eoliană

Tehnologie robustă a lagărelor și alimentare cu energie pentru reglarea paletelor de rotor, sisteme de frânare și multe altele
Aflaţi mai multe aici

Energie hidro

Componente rezistente la UV și la apă sărată pentru centrale electrice cu valuri, turbine hidroenergetice și instalații de screening
Aflaţi mai multe aici

Linia portocalie

îmbunătăți ceea ce se mișcă – știri 2022

Inovațiile de top pentru energiile regenerabile, explicate pe scurt de managerul nostru în industrie în mai puțin de trei minute. Inclus: lagăre cu inserție sferică igubal, excepțional de rezistente la uzură, din material iglidur J3.
▲ Îmbunătățirea tehnologiei
 • Rezistență la uzură de trei ori mai mare decât iglidur J la 10MPa
 • Fără PTFE și lubrifianți
▼ Reducerea costurilor
 • Durată de viață mai lungă
 • Mai puțin timp de nefuncționare
Lagăr de alunecare obișnuit cu bază în formă de arbore (versiune atașabilă)
Lagăre de alunecare pentru sisteme fotovoltaice, în special rezistente la UV
Linia portocalie


Utilizare cu succes de către clienții noștri

Sisteme de urmărire fotovoltaice

Rezistență la toate condițiile meteorologice: lagăre de alunecare la dispozitivele de urmărire PV

Sistemele de urmărire de la TecnoSun Solar Systems AG conving, datorită eficienței costurilor și înălțimii reduse de instalare. Pentru inelul de tracțiune, compania are nevoie de lăgăre cu întreținere redusă, care să reziste la decenii de funcționare în orice condiții meteorologice. La igus, au găsit ceea ce căutau: lagărele de alunecare iglidur P cu funcționare uscată nu necesită întreținere, rezistă la murdărie, condiții meteorologice extreme și sarcini grele, în cazul acoperirii cu straturi groase de zăpadă.
Sisteme de urmărire fotovoltaice

Soluții curate cu lagăre pentru echipamentele de curățare a panourilor solare

TG hyLIFT GmbH a dezvoltat un dispozitiv de curățare controlat de la distanță, care rulează de-a lungul panourilor solare până la 100 de metri, îndepărtând praful fin, excrementele păsărilor și lichenii. La roți, inginerii s-au bazat pe lagărele de alunecare iglidur P rezistente la mediu. La peria rotativă, se utilizează lagăre cu flanșă fixă igubal cu rezistență la uzură, care compensează erorile de aliniere și funcționează fiabil, chiar și la contact continuu cu apă și detergenți. Datorită funcționării lor uscate, componentele igus nu necesită întreținere.

Informații suplimentare

Broșură informativă

Soluții și produse industriale pentru tehnologia fotovoltaică, energie solară termică, energie eoliană și energie hidro
Descărcați acum

Colțul igus

Produsele igus la îndemână: cu cutia de mostre XXL, alcătuită individual pentru dvs
Comandați acum gratuit

Consultanta

Mi-ar face placere sa va raspund personal la întrebari

Expediere ?i consultan?a

În persoana:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbata de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h


Termenii "igus", "Apiro", "chainflex", "CFRIP", "conprotect", "CTD", "drylin", "dry-tech", "dryspin", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-skin", "e-spool", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igutex", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "readychain", "readycable", "ReBeL", "speedigus", "triflex", "robolink", "xirodur", și "xiros" sunt mărci comerciale protejate legal ale igus® GmbH/Köln în Republica Federală Germania și, acolo unde este cazul, în unele țări străine.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH