Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Componente durabile, fără întreținere, pentru energii regenerabile

Generarea de energie, în special din surse regenerabile de energie, necesită soluții tehnologice fiabile și durabile. În acest proces, diferitele sisteme sunt adesea expuse condițiilor extreme de mediu, cum ar fi radiațiile UV, fluctuațiile de temperatură, vânt puternic, murdărie, praf și trebuie să reziste ani de zile.
 
Adaptate la sistemul specific, vă oferim soluții speciale realizate din polimeri de înaltă performanță, care vă pot ajuta să îmbunătățiți tehnologia, să optimizați sistemul și să reduceți costurile.

Avantajele produselor igus:

  • Fără lubrifiere și întreținere
  • Rezistență la UV
  • Insensibil la murdărie și praf
  • Rezistență la intemperii
  • Rezistență la coroziune
  • Durată lungă de viață predictibilă
  • Soluții personalizate

Fotovoltaice

Tehnologie pentru lagăre fără lubrifiere pentru sisteme de urmărire, instalații fotovoltaice mobile și sisteme de curățare
Aflaţi mai multe aici

Energie termică solară

Lagăre de alunecare și sferice fără întreținere pentru jgheaburi parabolice, sisteme de panouri solare și turnuri de energie solară Fresnel.
Aflaţi mai multe aici

Energie hidroelectrică

Componente rezistente la UV și la apă sărată pentru centrale electrice cu valuri, turbine hidroenergetice și instalații de screening
Aflaţi mai multe aici

Putere eoliană

Tehnologie robustă a lagărelor și alimentare cu energie pentru reglarea paletelor de rotor, sisteme de frânare și multe altele
Aflaţi mai multe aici


Utilizare cu succes de către clienții noștri

Sistem de urmărire fotovoltaică de la TecnoSun Solar Systems

Rezistență la toate condițiile meteorologice: lagăre de alunecare la dispozitivele de urmărire PV

Sistemele de urmărire de la TecnoSun Solar Systems AG conving prin rentabilitatea lor datorită înălțimii reduse de instalare. Pentru inelul de tracțiune, compania avea nevoie de rulmenți cu întreținere redusă, care să reziste la zeci de ani de funcționare în tot felul de condiții meteorologice. La igus, au găsit ceea ce căutau: rulmenții iglidur P cu funcționare uscată nu necesită întreținere, sunt rezistenți la murdărie și la condiții meteorologice extreme și rezistă la sarcini grele, chiar dacă sunt acoperiți de straturi groase de zăpadă.
Prezentare generală a aplicațiilor în domeniul energiei regenerabile

... și mai multe povești de succes

Rulmenți cu alunecare rezistenți la UV în colectoarele Fresnel și oglinzile parabolice, rulmenți sferici rezistenți la medii în roboții de curățare solară, rulmenți cu alunecare în convertoarele de energie a valurilor, ghidaje de energie fără coroziune pe turbine mareice și sisteme de calcul: descoperiți alte aplicații ale clienților noștri în care sunt utilizate materialele noastre plastice de mișcare și demonstrați avantajele acestora.
Descoperiți mai multe proiecte pentru clienți

Informații suplimentare

Broșură informativă

Soluții și produse industriale pentru sisteme fotovoltaice, energie termică solară, energie eoliană și hidroenergie
Descărcați acum

Colțul igus

Produsele igus la îndemână: cu cutia de mostre XXL, alcătuită individual pentru dvs
Comandați acum gratuit

Consultanta

Mi-ar face placere sa va raspund personal la întrebari

Expediere ?i consultan?a

În persoana:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbata de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH