Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Produse pentru oțelării

Rezistență la praf și murdărie în condiții extreme

De la oțelării și cocserii, siderurgie, turnătorii și laminoare, până la depozitarea materialelor - igus oferă o soluție adecvată de alimentare cu energie pentru toate cerințele unei siderurgii moderne, integrate.  Condiții extreme precum dezvoltarea căldurii și a prafului, cerințe ridicate de precizie, curse lungi și mișcări dinamice parțial înalte necesită soluții individuale pentru fiecare aplicație.
Avem soluția pentru aproape fiecare cerință și renunțăm în totalitate la oțel și alte metale din materialele noastre. Sistemele din oțel au fost deja înlocuite cu succes de sisteme de alimentare cu energie realizate din polimeri de înaltă performanță datorită adecvării lor excepționale în multe zone de mare capacitate.
Cerințele sunt ridicate, le îndeplinim:
  • Design rentabil, modular
  • Materiale verificate, testate, cu garanția specifică sistemelor igus
  • Durabilitate cu întreținere redusă
  • Rezistență la coroziune, murdărie, substanțe chimice și temperaturi mari
  • Greutate redusă și rezistență mare
  • Testate de TÜV

Produse de top pentru oțelării

Portcablu E4.1 Portcablu E4.1
Pentru sarcini mari, lungimi mari nesprijinite și, de asemenea, pentru aplicații glisante.
Portcablu 4040HD Portcablu seria 4040HD/5050HD
Stabilitate la tracțiune ridicată (rezistență la tracțiune cu 20% mai mare decât seria 4040). Standard pentru curse lungi.
Portcablu cu role 5050RHD Portcablu seria 4040R/5050R
Sunt posibile curse de până la 800 m. Sunt posibile viteze de până la 6 m/s
Portcablu seria E4.1 Portcablu seria P4.1
Curse de peste 1.000 m.  Viteze de peste 5 m/s.  Vibrații și zgomot redus datorită rolei cu profil divizat.
readychain Alimentări cu energie gata de conectare
Sisteme de portcabluri gata de instalare și cabluri echipate pentru utilajele dvs. Fără cantitate minimă de comandă, livrare între 1 și 10 zile!
Cabluri chainflex Cabluri chainflex
Pentru utilizare în portcabluri. Numeroase tipuri de cabluri cu diferite aprobări și certificate de conformitate.

Întreținere predictivă

Materialele plastice inteligente îmbunătățesc fiabilitatea sistemelor dvs.
Produsele inteligente raportează data de întreținere în timpul funcționării și se integrează perfect în procesele dvs.

Aflați mai multe despre materiale plastice inteligente

Utilizare cu succes în siderurgie

Alimentarea cu energie a macaralei pentru transportul plăcilor de la laminorul la cald Thyssenkrupp Alimentare sigură cu energie în timpul transportului plăcilor
În fabrica de laminare la cald Thyssen Krupp, în Duisburg, un portcablu echipat cu readychain alimentează în mod fiabil cu energie macaraua de transport a plăcii de 180t a companiei BANG. Spațiu de instalare îngust, rezistență la temperaturi ridicate, murdărie puternică și o funcționare fără probleme - soluția igus îndeplinește perfect cerințele și a fost instalată pe macaraua portal în scurt timp.
Alimentarea cu energie a macaralei exterioare a oțelăriei Corus Rail Capacitate mare pentru siderurgia engleză
La furnizorul de tehnologie feroviară "Corus Rail", portcablurile igus de pe macaralele interioare și exterioare înlocuiesc fostele chenare suspendate. Am proiectat noul sistem de alimentare cu energie complet echipat, format din portcabluri din plastic puternice, canale de ghidare din aluminiu și cabluri chainflex speciale pentru aplicații dinamice în medii dificile și corozive.

Informații suplimentareTermenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH