Modificarea limbii :

Start-up-ul francez Cook-e a dezvoltat o bucătărie robotizată care poate pregăti mesele în mod independent. Motivul? Mulți restauratori se luptă zilnic cu consecințele lipsei de personal. Unii antreprenori sunt în consecință tensionați cu privire la viitor. Va rămâne bucătăria rece la un moment dat? Nu, Cook-e este convins. Compania franceză a găsit o modalitate de a ușura restaurantele în perioadele de penurie de forță de muncă calificată. Fără alte formalități, o bucătărie robotizată preia munca grea. Prin automatizarea sarcinilor simple și reducerea costurilor asociate, proprietarii de restaurante pot investi mai mult capital în ingrediente pentru a oferi preparate mai bune.
Dar cum să gătești fără personal? Puteți afla acest lucru și multe altele despre proiectul interesant al Cook-e pe această pagină:
În persoana:
Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbata de la 8 am la 12 pm.
Online:
24h