Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Soluții inteligente pentru monitorizarea stării și întreținere predictivă

Prelungiți durata de viață a produselor și reduceți costurile de întreținere cu componente smart plastics igus®

Nu există automatizare fără digitalizare: calea directă constă în monitorizarea stării cu i.Sense, care oferă o integrare rapidă cu fiabilitate maximă. Dacă, pe de altă parte, doriți să vă conectați complet fabricile de producție cu Internet of Things (IoT)întreținerea predictivă cu i.Cee este alegerea potrivită.

Cu componentele smart plastics – sisteme de portcablu, cabluri chainflex® și bucșe echipate cu senzori inteligenți – igus® urmărește obiectivul de a face soluțiile complexe de automatizare compatibile cu Industry 4.0 cât mai ușoare posibil.
Solicitați o prezentare personală acum
Doriți să evitați perioadele de oprire a instalației și să puteți planifica întreținerea? Cum funcționează acest lucru în cazul igus poate fi văzut în acest videoclip...

Conținut:


Noutăți smart 2022

Noutăți 2023 despre smart plastics ...

... experimentați acum toate noile produse smart plastics 2023, cum ar fi monitorizarea ruperii portcablurilor pentru roboți i.Sense TR.B sau, pentru prima dată, noul serviciu complet inteligent superwise, chiar aici:
Industry 4.0: 2023 smart plastics News - overview


Monitorizarea stării (i.Sense)


Monitorizarea stării este cel mai rapid și mai simplu mod de a combina multe produse igus® pentru a forma un produs din materiale plastice inteligente cu auto-monitorizare. Senzorii sunt montați pentru a măsura valorile (cum ar fi temperatura, forțele și undele / vibrațiile sonore) în limite predefinite. Valorile în afara limitelor au ca rezultat o alertă sau cel puțin o notificare. Aceste informații oferă baza pentru luarea de măsuri ulterioare, cum ar fi întreținerea sau oprirea sistemului. După cum se dorește, valorile în afara limitelor definite pot declanșa direct oprirea sistemului pentru a preveni daunele care sunt costisitoare de reparat.
La igus®, folosim termenul „i.Sense” pentru a ne referi la monitorizarea stării.
 
Salt la monitorizarea stării

Întreținere predictivă (i.Cee)


Întreținerea predictivă utilizează senzori, software și elementele de monitorizare a stării pentru a crea un sistem care să permită calcularea dinamică a duratei de viață și să determine cele mai bune perioade pentru întreținerea produselor igus®. Acest lucru face ca întreținerea predictivă să fie următorul pas în realizarea unui concept cuprinzător pentru furnizarea inteligentă de energie și tehnologia pentru lagăre. Acest sistem de întreținere predictivă se numește „i.Cee” și este disponibil într-o mare varietate de modele, oferind un grad ridicat de individualitate. Scopul este întotdeauna de a maximiza siguranța sistemului și a utilizatorilor și durata de viață a produsului.  
Numim sistemul nostru de întreținere predictivă „i.Cee”.
Salt la întreținerea predictivă
Infografic smart plastics


Aceste produse pot fi echipate cu tehnologia smart plastics


Prezentarea generală a componentelor smart plastics

Broșura oferă o prezentare rapidă


Prezentarea generală a subiectului:
  • Monitorizarea stării (i.Sense)
  • Produse pentru monitorizarea stării
  • Exemple de aplicații pentru monitorizarea stării
  • Întreținere predictivă (i.Cee)
  • Exemple de aplicații pentru întreținerea predictivă
  • Fluxuri de date pentru întreținerea predictivă
Descărcare broşură

Ce aţi dori?


 
Materiale plastice inteligente cu întreținere predictivă Căutați o funcție de oprire pentru sistemul dvs. de alimentare cu energie pentru a evita un accident?
Materiale plastice inteligente cu întreținere predictivă Încercați să evitați software-ul pentru monitorizarea aprovizionării cu energie?
Materiale plastice inteligente cu întreținere predictivă Doriți ca rapoartele de stare să fie afișate cu LED-uri?


Materiale plastice inteligente cu întreținere predictivă Doriți ca durata de viață actuală a produselor dvs. igus® să fie afișată în permanență?


Materiale plastice inteligente cu întreținere predictivă Doriți să știți când trebuie întreținut unul dintre produsele dvs. igus®?


Materiale plastice inteligente cu întreținere predictivă Doriți să evitați timpii de nefuncționare neprogramată a mașinii?


Materiale plastice inteligente cu întreținere predictivă Doriți să faceți tehnologia dvs. de alimentare cu energie și pentru lagăre de alunecare capabilă de Industry 4.0?


Tabloul de bord de întreținere predictivă Doriți să vedeți chiar acum ce se va întâmpla în viitor?Știri despre întreținerea predictivă Puteți găsi mai multe capacități de mentenanță predictivă în Smart Factory, în prezentarea noastră de știri.

Industria 4.0: implementată cu succes în practică

Macarale Mașini unelte Industria prelucrării lemnului Manevrarea materialelor Robotică Manevrare în vrac Offshore Explorați toate aplicațiile

Producție auto

Întreținerea predictivă în producția de automobile În producția de automobile, liniile de asamblare nu stau niciodată pe loc. Conceptele de producție smart în ceea ce privește stilul de întreținere predictivă au fost stabilite de mult în aceste linii de producție.
Aflați mai multe aici

Industria macaralelor

Monitorizarea stării macaralelor Sarcini grele, perioade lungi de utilizare și o mare varietate de condiții meteorologice – macaralele trebuie să prezinte o performanță fantastică. Pentru a asigura acest lucru în orice moment, sunt necesare concepte fiabile de monitorizare a stării.
Aflați mai multe aici

Stații de tratare și epurare a apelor uzate

Monitorizarea inteligentă a stării instalațiilor de epurare a apelor uzate Instalațiile de epurare a apelor uzate solicită foarte mult de la componentele utilizate: funcționare continuă, intemperii și murdărie. Sistemele noastre inteligente de portcabluri sunt proiectate pentru o funcționare sigură în orice moment, în toate condițiile imaginabile.
Aflați mai multe aici

 


 

Mașină de ambalat pâine

Mașină de ambalat pâine „Monitorizarea stării CF.Q igus® poate preveni defectarea mașinilor cu capacitate mare”, spune Dipl.-Ing. Oliver Tausch, Șef de inginerie electrică, pentru specificațiile necesare GHD.

Furnizor austriac de componente auto

Furnizor austriac de componente auto Un furnizor de componente auto din Austria utilizează materiale plastice inteligente de la igus pentru macarale portal de interior care manevrează automat blocurile de motor.

Producția de oxid de aluminiu

EC.P la AOS „Dacă mișcarea lanțului este împiedicată excesiv de praf sau murdărie, sistemul de monitorizare a împingerii/tragerii oprește sistemul înainte de a se produce daune.”

Stație de spălat trenuri

Materiale plastice inteligente la stația de spălat trenuri Trenuri întotdeauna curate și alimentare sigură cu energie datorită întreținerii predictive cu igus i.Cee.

Roboți liniari

Materiale plastice inteligente Güdel Datorită integrării senzorilor de material plastic inteligent în sistemul de alimentare cu energie, sistemul de monitorizare a stării clientului este alimentat cu date.  

Instalație de epurare a apelor uzate

Materiale plastice inteligente la instalații de epurare a apelor uzate Fără surprize neplăcute, datorită monitorizării stării în aplicații deosebit de lente, unde daunele sunt greu de depistat și, de obicei, devin vizibile doar atunci când este prea târziu.

Întrebări frecvente despre materiale plastice inteligente

Întrebări frecvente și integrare

Ce sunt componentele smart plastics igus? Ce este Industry 4.0? Pe blogul nostru, veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe acest subiect:


Portal CAD 3D pentru componente smart plastics

Proiectați portcabluri smart în portalul CAD 3D

Proiectați mai rapid sisteme de portcablu inteligente. Modele CAD pentru toate componentele smart.

Sistemele noastre inteligente de portcabluri sunt deja utilizate în mod fiabil în sute de mii de aplicații din întreaga lume - de la mașini pentru băuturi și mașini cu comandă numerică până la oțelării. Lungimile nesprijinite pot fi acoperite fără probleme, iar cursele lungi sunt de conceput pentru cele mai variate industrii. 
La portalul CAD 3D pentru componente smart

Material informativ suplimentar:

Catalog cu materiale plastice inteligente

Fiți la curent cu ultimul nostru catalog de produse, inclusiv toate datele și cifrele pentru smart plastics: 
► Răsfoiți catalogul interactiv

Testat!

În fiecare an, se efectuează peste 3.000 de teste pentru a colecta date suficiente pentru algoritmul duratei de viață. 

Program de reciclare

Cereți igus să vă recicleze portcablurile, indiferent de producător. Cum funcționează?

Seminar online

Beneficiați de experiența vorbitorilor noștri:
Interactiv✓ Informativ✓ Gratuit✓

Consultanta

Mi-ar face placere sa va raspund personal la întrebari

Expediere ?i consultan?a

În persoana:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbata de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH