Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Componente pentru ascensoare aeriene, platforme telescopice cu braț

Ascensoarele și platformele aeriene cu braț telescopic oferă puțin spațiu pentru alimentarea sigură cu energie, astfel încât utilizatorilor le place să folosească portcabluri din polimeri de înaltă performanță sau portcabluri hibride din plastic-oțel de la igus pentru a-și proteja cablurile și furtunurile suprasolicitate.
 
Componentele igus concepute pentru ghidare, transfer și sprijin la ascensoare și platforme aeriene, cum ar fi portcablurile și cablurile, precum și lagărele de alunecare din polimer, lagărele liniare sau plăcile glisante îndeplinesc cerințele stricte pentru componentele care sunt supuse unor solicitări continue în aplicații în aer liber.
 
Deoarece portcablurile pot funcționa fără șuruburi, nu există piese libere sau pierdute din cauza vibrațiilor. Fără ruginire sau blocare, datorită fabricării din polimer. Posibilitate de deschidere în orice punct doriți și asamblare în câteva minute. Cabluri cu rezistență ridicată la radiații UV, proiectate pentru utilizarea continuă dinamică la portcabluri cu o garanție de până la 36 de luni. Fără ungerea punctelor de reazem, deoarece lagărele noastre de alunecare și liniare, precum și plăcile glisante sunt complet fără întreținere și lubrifiere.
Descoperiți acum portcablul hibrid YE ca set complet
Modernizarea ascensoarelor și platformelor aeriene cu portcablul hibrid igus

noutăți 2022
Portcabluri hibride în noi dimensiuni
 
Sistem modular de bare transversale de extensie pentru diametre mari

Vreți să vedeți toate noutățile din 2022? Puteți găsi prezentarea generală aici.

noutăți 2022

Soluție cu sistem gata de instalare pentru ascensoare aeriene și platforme telescopice cu braț

Soluție cu sistem gata de instalare pentru ascensoare aeriene și platforme telescopice cu braț

Totul dintr-o singură sursă, fiabilitate testată și instalare rapidă

Sistemele de alimentare cu energie complet echipate de la igus asigură ghidarea în siguranță a cablurilor și furtunurilor hidraulice în brațele telescopice. Acestea constau din portcabluri, cabluri chainflex și furtunuri, precum și conectori adecvați sau atașamente metalice necesare.

Sisteme de portcabluri

Sistem de alimentare cu energie ușor și fiabil

Furtunurile și cablurile pentru energie, date și mediu trebuie să fie ghidate în siguranță la ascensoarele aeriene și platformele telescopice cu braț. Portcablurile de la igus asigură o protecție specială a cablurilor nu numai împotriva influențelor externe, ci și împotriva uzurii, care apare în timpul retragerii și extinderii ciclice recurente a brațelor telescopice cu viteze de ridicare diferite.
Cu calculatorul duratei de viață puteți obține garanție de până la 36 de luni
pentru aproape toate portcablurile igus. 

Portcablu hibrid YE.1

Portcablu hibrid YE.42 YE.1 din polimer și oțel este cu 50% mai ușor decât un portcablu numai din oțel și ușor de asamblat deoarece se poate deschide în orice punct și se pot înlocui verigi individuale.

Lanț energetic E4.1L

Lanț energetic E4.1L Portcablurile E4.1L combină ușurința de instalare, duritatea și greutatea redusă într-o singură gamă de produse. Disponibile în mai multe dimensiuni și cu multe accesorii din stoc.

Lanț energetic E2.1

Lanț energetic E2.1 Portcablurile E2.1 sunt potrivite în special pentru spații de instalare foarte înguste și lungimi nesprijinite scurte. Ușor de asamblat și cu posibilitate de deschidere.

Ghidarea furtunurilor hidraulice

Lanț energetic E2.1 Ghidare sigură și fiabilă a două furtunuri hidraulice cu portcabluri igus E2 cu traverse de extensie. Soluția specială pentru platformele de lucru montate pe camioane. Portcablul E2 cu traverse de extensie este foarte robust și economisește spațiul.

Produse din gama motion plastics pentru ascensoare și platforme aeriene, încercați-le singuri

Convingeți-vă de calitatea produselor noastre. Cutia de mostre pentru ascensoare aeriene conține o selecție a produselor noastre pentru utilizare în extensii telescopice și axe înclinate.
Comandați acum cutia cu mostre gratuită

Cabluri chainflex

Cele mai mici raze și sarcini mari

Cablurile chainflex rezistă la cele mai mari solicitări de îndoire și fac posibile cele mai mici raze de îndoire de până la de 4 ori diametrele cablului. Toate cablurile chainflex au o garanție de până la 36 de luni.

Cablu de comandă CF890/CF891

Cablu de comandă CF890/CF891 Pentru aplicații flexibile cu influența uleiului. Pentru aplicații de interior și de exterior, fără radiații solare directe. În special pentru curse nesprijinite până la 10 m.
 
Cablu de comandă CF890
Cablu de comandă CF891

Cablu de comandă CF77.UL/CF78.UL

Cablu de comandă CF890/CF891 Pentru aplicații intensive și rezistență aproape completă la ulei. Pentru aplicații de interior și de exterior cu radiații solare medii. Curse nesprijinite până la 100 m.
 
Cablu de comandă CF77.UL
Cablu de comandă CF78.UL

Cablu de magistrală CFBUS.PUR

Cablu de magistrală CFBUS.PUR Pentru sarcină medie și rezistență aproape completă la ulei. Pentru aplicații de interior și de exterior, fără radiații solare directe. Lungimi ale cursei nesprijinite până la 20 m. 
 
Cablu de magistrală CFBUS.PUR

Tehnologie pentru lagăre

Lagăre cu auto-lubrifiere cu iglidur în loc de blocuri glisante

Cererile de lubrifiere și întreținere înseamnă costuri ridicate. Cu lagărele noastre de alunecare din polimeri auto-lubrifianți, plăcile glisante de la platformele telescopice de lucru pot fi proiectate pentru a funcționa fără ungere și întreținere. În plus, acestea sunt adesea mai rentabile și mai durabile decât soluțiile metalice.

Plăci glisante

Plăci glisante

Plăcile glisante din polimer sunt special concepute pentru aplicații dinamice, nu necesită lubrifiere suplimentară și sunt fără întreținere.

Servicii de întreținere și instalare

De asemenea, veți obține servicii de întreținere și instalare de la igus. Instalăm sistemul cu garanție, iar componentele noastre smart plastics oferă posibilitatea de a echipa sistemele de portcabluri și punctele de reazem cu întreținere smart, predictivă.

Întreținere predictivă cu produse inteligente

Întreținere predictivă cu produse inteligente

Cu componentele noastre smart plastics, oferim senzori speciali (isense) și module de evaluare (icom și icom.plus) care măsoară starea sistemelor de portcablu și punctelor de reazem, raportează întreținerea necesară și, de asemenea, întrerup funcționarea înainte de apariția unor daune majore la un sistem.
Servicii de instalare și service post-vânzare

Instalare și service post vânzare

Noi ne vom ocupa de instalare. Costuri de montaj calculate în mod clar și la cerere un contract de service pentru întregul sistem de alimentare cu energie de la igus.

Probleme tipice și soluțiile noastre

Exemplu de aplicație cu cărucioare de ridicat şi stivuit cu furcă extinsă

Problemă:
Componentele grele reduc sarcina utilă

Sarcina utilă joacă un rol important în multe aplicații cu axe înclinate sau o funcție telescopică, deoarece poate fi limitată de componente grele. În cazul acestei platforme de lucru telescopice obiectivul este, de exemplu, reducerea greutății la coș cât mai mult posibil.
Lanț energetic E4.1L

Soluție:
economisiți până la 30% din greutate cu această alimentare cu energie 

Portcablul E4.1L este foarte robust și ușor. Nu numai că facilitează aplicații telescopice mai lungi, dar permite economii de greutate de până la 30%. În același timp, portcablul oferă mai mult spațiu util decât modelele anterioare, în timp ce spațiul de instalare rămâne neschimbat.
Alimentare cu energie cu furtunuri șlefuite

Problemă:
Frecarea materialului datorită mișcării

La ghidarea liniilor hidraulice, presiunea ridicată exercitată asupra furtunurilor înseamnă că poate fi așteptată o frecare mai mare a materialului furtunului în plus față de mișcare. Ambii factori nu reprezintă doar un pericol în timpul funcționării, ci pot duce la defectare.
Portcablul ghidează furtunul hidraulic

Soluție:
Suport sigur care protejează furtunul

Portcablurile igus oferă un suport sigur pentru cabluri cu presiuni diferite, iar designul lor acordă o atenție deosebită cablurilor. Chiar și cu mișcări permanente, abraziunea materialului este redusă și siguranța este crescută.
Grove Manlift cu portcablu într-un spațiu extrem de mic

Problemă:
Ghidarea cablurilor și furtunurilor în cele mai mici spații de instalare

În cazul aplicațiilor cu extensie telescopică sau catarg de ridicare, există un spațiu redus pentru alimentarea cu energie. Aceasta înseamnă că sunt necesare raze de îndoire foarte strânse, care nu pot fi asigurate de toate cablurile/furtunurile și portcablurile. În același timp, este nevoie de o durată de viață deosebit de îndelungată.
Portcablu E4Q cu rază de îndoire marcată

Soluție:
Cea mai îngustă rază de îndoire și durabilitate extremă

Portcablurile igus și cablurile chainflex de încredere oferă o rază de îndoire foarte îngustă, permițând alimentări cu energie cu economie semnificativă de spațiu. Cu miezurile lor înfășurate în mănunchi, cablurile chainflex sunt extrem de rezistente chiar și în cazul unei solicitări extreme la îndoire.
Puncte de reazem telescopice cu întreținere ridicată

Problemă:
Lubrifiere greșită sau insuficientă

Punctele de susținere telescopice necesită întreținerea și lubrifierea periodică. Aceasta implică o muncă de întreținere constantă pentru a se asigura că echipamentul este sigur și funcționează corespunzător.
Lagăr fără lubrifiere din semifabricat iglidur

Soluție:
puncte de reazem telescopice fără întreținere cu iglidur

Utilizarea polimerilor tehnici iglidur face ca punctele de reazem telescopice să fie fără lubrifiere și fără întreținere. Puteți prelucra dvs. materialul sau beneficiați de modele personalizate fabricate de igus. Durata de viață a polimerilor iglidur poate fi calculată online.

Cele mai interesante proiecte cu produse igus


Informații suplimentare

Broșură pentru platforme de lucru

Broșură pentru platforme de lucru

Informații importante despre produsele și serviciile noastre
Descărcați acum

Laboratorul de testare igus

Calitate dovedită cu peste 15.000 de teste în 3.800 m2.
Aflați mai multe aici


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH