Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Eliminați întreținerea extensiilor telescopice și axelor înclinate, astfel încât acestea să devină și mai fiabile

Când totul se întâmplă la înălțime și fiabilitatea este esențială, răspunsul îl reprezintă soluțiile individuale, modulare și cu economie de spațiu de la igus®. Portcablurile cu uzură redusă și cu întreținere redusă și cablurile extrem de flexibile chainflex® asigură alimentarea sigură și fiabilă a energiei la aplicații înclinate solicitante.
 
Lubrifierea greșită sau insuficientă a punctelor de susținere solicitate din plin, cu plăci glisante din metal sau dintr-un material plastic convențional, poate scoate rapid o mașină din acțiune. Acest lucru nu este valabil în cazul materialelor plastice de înaltă performanță iglidur®. Acestea fac ca lubrifierea suplimentară și întreținerea punctelor de susținere telescopice să nu fie necesare.
 
Luați legătura cu un expert igus® acum

 
 

Comandați acum cutia cu mostre gratuită

Cutie cu mostre pentru aplicații cu extensii telescopice și axe înclinate  
Cele mai importante informații despre axe înclinate și extensii telescopice

Convingeți-vă de calitatea produselor noastre. Cutia cu mostre conține cele mai importante produse igus® pentru domenii de aplicație cu extensii telescopice și axe înclinate și informații despre aplicațiile tipice.
 
Comandați acum cutia cu mostre gratuită

Rezolvați probleme tipice cu extensii telescopice și axe înclinate

Exemplu de aplicație: lungimi nesprijinite de portcablu la stivuitor de containere  
Problemă:
O limită este plasată pe lungimile nesprijinite de către componentele folosite

Aplicațiile, cum ar fi acest stivuitor de containere, necesită o alimentare cu energie de o lungime nesprijinită. Totuși, această lungime este limitată de alimentarea cu energie utilizată. Din acest motiv, sunt necesare alimentări cu energie, care sunt atât rezistente, cât și puternice.

E4.1L în uz  
Soluție:
Alimentare cu energie cu lungime nesprijinită lungă

E4.1L oferă o distribuție optimă a forței cu lungimi neacceptate și rezistă la forțe de tracțiune și împingere de până la 7000 N. Sunt posibile greutăți de umplere de până la 600 kg/m cu acest portcablu. În consecință, acest portcablu este potrivit în special pentru utilizarea nesprijinită.

Exemplu de aplicație cu cărucioare de ridicat şi stivuit cu furcă extinsă  
Problemă:
Componentele grele reduc sarcina utilă

Sarcina utilă joacă un rol important în multe aplicații cu axe înclinate sau o funcție telescopică, deoarece poate fi limitată de componente grele. În cazul acestei platforme de lucru telescopice obiectivul este, de exemplu, reducerea greutății la coș cât mai mult posibil.

Comparație între diferitele modele de portcabluri  
Soluție:
Economisiți până la 30% din greutate cu această alimentare cu energie

Portcablul E4.1L este foarte robust și foarte ușor. Nu numai că facilitează aplicații telescopice mai lungi, dar permite economii de greutate de până la 30%. În același timp, oferă un spațiu util mai mare în comparație cu modelele anterioare, în timp ce spațiul de instalare rămâne neschimbat.

Alimentare cu energie cu furtunuri șlefuite  
Problemă:
Frecarea materialului datorită mișcării

La ghidarea liniilor hidraulice, presiunea ridicată exercitată asupra furtunurilor înseamnă că poate fi așteptată o frecare mai mare a materialului furtunului în plus față de mișcare. Ambii factori nu reprezintă doar un pericol în timpul funcționării, ci pot duce la defectare.

Portcablul ghidează furtunul hidraulic  
Soluție:
Suport sigur care protejează furtunul

Modelul E4.1L oferă un suport sigur pentru furtunuri cu presiuni diferite, iar designul său permite o atenție deosebită cu furtunul. Chiar și cu furtunul în mișcare constantă, frecarea materialului este redusă, în timp ce siguranța și securitatea sunt crescute.

Grove Manlift cu portcablu într-un spațiu extrem de mic  
Problemă:
Ghidarea cablurilor și furtunurilor în cele mai mici spații de instalare

În cazul aplicațiilor cu extensie telescopică sau catarg de ridicare, există un spațiu redus pentru alimentarea cu energie. Aceasta înseamnă că sunt necesare raze de îndoire foarte strânse, care nu pot fi asigurate de toate cablurile/furtunurile și portcablurile. În același timp, este nevoie de o durată de viață deosebit de îndelungată.

Comparație între dimensiuni: portcablu și creion  
Soluție:
Cea mai îngustă rază de îndoire și durabilitate extremă

Portcablurile igus® și cablurile chainflex® de încredere oferă o rază de îndoire foarte îngustă, permițând alimentări cu energie cu economie semnificativă de spațiu. Având miezuri înfășurate în mănunchi, cablurile chainflex® sunt extrem de rezistente chiar și în cazul unei solicitări extreme la îndoire.

Puncte de reazem telescopice cu întreținere ridicată  
Problemă:
Lubrifiere greșită sau insuficientă

Punctele de susținere telescopice necesită întreținerea și lubrifierea periodică. Aceasta implică o muncă de întreținere constantă pentru a se asigura că echipamentul este sigur și funcționează corespunzător.

Lagăr fără lubrifiere din semifabricat iglidur®  
Soluție:
Puncte de susținere telescopice fără întreținere cu iglidur®

Utilizarea plasticului tehnic iglidur® asigură puncte de susținere telescopice fără lubrifiere și întreținere. Puteți prelucra dvs. materialul sau beneficiați de forme personalizate fabricate de igus®. Durata de viață a plasticului iglidur® poate fi calculată online.

Testate în cel mai mare laborator de testare din industrie

 

Portcablurile și cablurile chainflex® sunt testate amănunțit în laboratorul de testare igus®. Alimentările cu energie și cablurile sunt testate în condiții realiste și rezultatele sunt introduse în instrumentele noastre pentru a calcula durata de viață și a furniza previziuni exacte asupra durabilității produselor noastre. Cu toate acestea, igus® nu își bazează expertiza exclusiv pe datele de laborator. Experiența specifică a clienților igus® în practică este cel puțin la fel de importantă. Feedback-ul acestora permite îmbunătățirea continuă a produselor noastre.

 

Exemple de aplicații cu axe înclinate

Working platform

This working platform is usually used for underground mining. Up to now, hoses and cables hung loosely from it, which meant they could get caught easily and become damaged.

Working platform    

Transporter

This vehicle was especially designed for the transport of windcraft wings.

Transporter    

Mining application

A versatile applicable commercial vehicle from underground mining that is required for maintenance in different sectors.

Mining application    

Drilling and piling machines

These drilling and piling machines are used in railway construction, for example, to set concrete piles for electric cables.

Drilling and piling machines    

Working platform

This new design permits a variety of multiple tunnel construction processing steps to be performed by one machine.

Working platform    

Aveţi întrebări?

Aveți nevoie de mai multe informații despre utilizarea polimerilor de înaltă performanță igus® în aplicații telescopice sau cu axe înclinate? Experții noștri vă ajută și vă consiliază întotdeauna cu plăcere
 
Contactați un expert igus® acum

Consultanţă

Mi-ar face plăcere să vă răspund personal la întrebări

Expediere și consultanță

În persoană:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbătă de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h