Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Componente pentru ascensoare aeriene, platforme telescopice cu braț

Ascensoarele aeriene și platformele telescopice cu braț oferă puțin spațiu pentru furnizarea de energie în condiții de siguranță, astfel încât utilizatorilor le place să folosească portcabluri fabricate din polimeri de înaltă performanță sau portcabluri hibride plastic-oțel de la igus pentru a-și proteja cablurile și furtunurile supra-solicitate.
 
Piesele de schimb igus concepute pentru ghidare, transfer și susținere a lagărelor la ascensoare și platforme aeriene, cum ar fi portcabluri și cabluri, precum și lagăre de alunecare din polimer, lagăre liniare sau plăci glisante îndeplinesc cerințele stricte pentru componentele supuse la solicitări continue în aplicații de exterior.
 
Deoarece portcablurile își pot face treaba fără șuruburi, nu există părți desfăcute sau pierdute din cauza vibrațiilor. Fără ruginire sau blocare, datorită fabricării din polimer. Posibilitate de deschidere în orice punct doriți și asamblare în câteva minute. Cabluri cu rezistență ridicată la radiații UV, proiectate pentru utilizarea continuă dinamică la portcabluri cu o garanție de până la 36 de luni. Fără ungerea punctelor de reazem, deoarece lagărele noastre de alunecare și liniare, precum și plăcile glisante sunt complet fără întreținere și lubrifiere.

Modernizarea ascensoarelor și platformelor aeriene cu portcablul hibrid igus

Produse noi în 2021

Timpul de instalare redus cu 40%

Seria E4Q cu o gamă largă de produse extinsă

▲ Îmbunătățirea tehnologiei
  • Greutate de umplere cu 20% mai mare datorită opritoarelor de precizie poziționate vertical și orizontal
  • Rezistență la extragere cu 100% mai mare datorită traverselor cu blocare pozitivă
▼ Reducerea costurilor
  • Deschidere și închidere fără unelte
  • Greutate redusă cu 10% datorită îndepărtării materialului

Aflați mai multe despre E4.Q

Deschideți portcablurile E2.1 dintr-o dată

Tambur de expediere pentru mărfuri chainflex vândute la metru

Plăci sub formă de bandă cu cel mai mic coeficient de frecare

Sunteți curioși să aflați despre mai multe inovații? Puteți găsi prezentarea generală a știrilor aici.Soluție cu sistem gata de instalare pentru ascensoare aeriene și platforme telescopice cu braț

Soluție cu sistem gata de instalare pentru ascensoare aeriene și platforme telescopice cu braț

Totul dintr-o singură sursă, fiabilitate testată și instalare rapidă

Sistemele de alimentare cu energie complet echipate, constând din portcabluri, cabluri flexibile și furtunuri, precum și conectori plug-in potriviți sau atașamente metalice necesare de la igus asigură o ghidare sigură a cablurilor și furtunurilor hidraulice din brațele telescopice.


Sisteme de portcabluri

Sistem de alimentare cu energie ușor și fiabil

Furtunurile și cablurile pentru energie, date și mediu trebuie să fie ghidate în siguranță la ascensoarele aeriene și platformele telescopice cu braț. Portcablurile de la igus asigură o protecție specială a cablurilor nu numai împotriva influențelor externe, ci și împotriva uzurii, care apare în timpul retragerii și extinderii ciclice recurente a brațelor telescopice cu viteze de ridicare diferite.

Portcablu hibrid YE.42

Portcablu hibrid YE.42

Portcablul hibrid YE.42 din plastic și oțel are o greutate cu 50% mai redusă și este ușor de asamblat, deoarece se poate deschide în orice punct și legăturile de lanț individuale se pot înlocui.

Lanț energetic E4.1L

Lanț energetic E4.1L

Portcablurile din seria E4.1L combină ușurința de instalare, duritatea și greutatea redusă într-o singură familie. Disponibile în mai multe dimensiuni, cu multe accesorii din stoc.

Lanț energetic E2.1

Lanț energetic E2.1

Portcablurile din seria E2.1 sunt potrivite în special pentru spații de instalare foarte înguste și lungimi nesprijinite scurte. Ușor de asamblat și de deschis acolo unde doriți.

Ghidarea furtunurilor hidraulice

Lanț energetic E2.1

Ghidare sigură și fiabilă a două furtunuri hidraulice cu portcabluri igus E2 cu traverse de extensie. Soluția specială pentru platformele de lucru montate pe camioane. Portcablul E2 cu traverse de extensie este foarte robust și economisește spațiul.


Produse din gama motion plastics pentru ascensoare și platforme aeriene, încercați-le singuri

Convingeți-vă de calitatea produselor noastre. Cutia cu mostre conține o selecție a soluțiilor igus pentru utilizarea la extensiile telescopice și axele înclinate.

Comandați acum cutia cu mostre gratuită

Cabluri chainflex

Cele mai mici raze și sarcini mari

Cablurile chainflex rezistă la cele mai mari solicitări de îndoire și fac posibile cele mai mici raze de îndoire de până la de 4 ori diametrele cablului. Toate cablurile chainflex au o garanție de 36 de luni.

Cablu de comandă CF890/CF891

Cablu de comandă CF890/CF891

Pentru aplicații flexibile cu influența uleiului. Pentru aplicații de interior și de exterior, fără radiații solare directe. În special pentru curse nesprijinite de până la 10m.

Cablu de comandă CF77.UL/CF78.UL

Cablu de comandă CF890/CF891

Pentru utilizare intensivă și rezistență aproape completă la ulei. Aplicații de interior și de exterior cu radiații UV medii. Curse nesprijinite de până la 100m.

Cablu de magistrală CFBUS.PUR

Cablu de magistrală CFBUS.PUR

Pentru sarcină medie și rezistență aproape completă la ulei. Aplicații de interior și de exterior, fără radiații solare directe. Curse nesprijinite de până la 20m.


Tehnologie pentru lagăre

Lagăre cu auto-lubrifiere cu iglidur în loc de blocuri glisante

Cererile de lubrifiere și întreținere înseamnă costuri ridicate. Datorită lagărelor de alunecare din plastic auto-lubrifiante igus, plăcile glisante de la platformele telescopice de lucru pot fi proiectate pentru a funcționa fără ungere și întreținere. În plus, acestea sunt adesea mai rentabile și mai durabile decât soluțiile metalice.

Plăci glisante

Plăci glisante

Plăcile glisante din polimer sunt special concepute pentru aplicații dinamice, nu necesită lubrifiere suplimentară și sunt fără întreținere.


Servicii de întreținere și instalare

De asemenea, veți obține servicii de întreținere și instalare de la igus. Instalăm sistemul cu garanție și oferim, de asemenea, posibilitatea de întreținere predictivă.

Întreținere predictivă cu produse inteligente

Întreținere predictivă cu produse inteligente

Materialele plastice inteligente igus oferă produse cu diferiți senzori isense și modulele de evaluare icom și icom.plus, care măsoară stările de funcționare, anunță măsurile necesare de întreținere și, de asemenea, oprește funcționarea înainte de a se produce daune mai mari la echipamente.

Servicii de instalare și service post-vânzare

Servicii de instalare și service post-vânzare

Noi ne ocupăm de instalare. Costuri de instalare calculate în mod clar și la cerere, cu un contract de servicii pentru alimentarea completă cu energie de la igus.


Probleme tipice și soluțiile noastre

Exemplu de aplicație cu cărucioare de ridicat şi stivuit cu furcă extinsă

Problemă:
Componentele grele reduc sarcina utilă

Sarcina utilă joacă un rol important în multe aplicații cu axe înclinate sau o funcție telescopică, deoarece poate fi limitată de componente grele. În cazul acestei platforme de lucru telescopice obiectivul este, de exemplu, reducerea greutății la coș cât mai mult posibil.

Lanț energetic E4.1L

Soluție:
Economisiți până la 30% din greutate cu această alimentare cu energie

Portcablul E4.1L este foarte robust și foarte ușor. Nu numai că facilitează aplicații telescopice mai lungi, dar permite economii de greutate de până la 30%. În același timp, oferă un spațiu util mai mare în comparație cu modelele anterioare, în timp ce spațiul de instalare rămâne neschimbat.

Exemplu de aplicație: lungimi nesprijinite de portcablu la stivuitor de containere

Problemă:
O limită este plasată pe lungimile nesprijinite de către componentele folosite

Aplicațiile, cum ar fi acest stivuitor de containere, necesită o alimentare cu energie de o lungime nesprijinită. Totuși, această lungime este limitată de alimentarea cu energie utilizată. Din acest motiv, sunt necesare alimentări cu energie, care sunt atât rezistente, cât și puternice.

E4.1L în uz

Soluție:
Alimentare cu energie cu lungime nesprijinită lungă

E4.1L oferă o distribuție optimă a forței cu lungimi neacceptate și rezistă la forțe de tracțiune și împingere de până la 7000 N. Sunt posibile greutăți de umplere de până la 600 kg/m cu acest portcablu. În consecință, acest portcablu este potrivit în special pentru utilizarea nesprijinită.

Alimentare cu energie cu furtunuri șlefuite

Problemă:
Frecarea materialului datorită mișcării

La ghidarea liniilor hidraulice, presiunea ridicată exercitată asupra furtunurilor înseamnă că poate fi așteptată o frecare mai mare a materialului furtunului în plus față de mișcare. Ambii factori nu reprezintă doar un pericol în timpul funcționării, ci pot duce la defectare.

Portcablul ghidează furtunul hidraulic

Soluție:
Suport sigur care protejează furtunul

Modelul E4.1L oferă un suport sigur pentru furtunuri cu presiuni diferite, iar designul său permite o atenție deosebită cu furtunul. Chiar și cu furtunul în mișcare constantă, frecarea materialului este redusă, în timp ce siguranța și securitatea sunt crescute.

Grove Manlift cu portcablu într-un spațiu extrem de mic

Problemă:
Ghidarea cablurilor și furtunurilor în cele mai mici spații de instalare

În cazul aplicațiilor cu extensie telescopică sau catarg de ridicare, există un spațiu redus pentru alimentarea cu energie. Aceasta înseamnă că sunt necesare raze de îndoire foarte strânse, care nu pot fi asigurate de toate cablurile/furtunurile și portcablurile. În același timp, este nevoie de o durată de viață deosebit de îndelungată.

Comparație între dimensiuni: portcablu și creion

Soluție:
Cea mai îngustă rază de îndoire și durabilitate extremă

Portcablurile igus® și cablurile chainflex® de încredere oferă o rază de îndoire foarte îngustă, permițând alimentări cu energie cu economie semnificativă de spațiu. Datorită miezurilor înfășurate în mănunchi, cablurile chainflex® sunt extrem de rezistente chiar și în cazul unei solicitări extreme la îndoire.

Puncte de reazem telescopice cu întreținere ridicată

Problemă:
Lubrifiere greșită sau insuficientă

Punctele de susținere telescopice necesită întreținerea și lubrifierea periodică. Aceasta implică o muncă de întreținere constantă pentru a se asigura că echipamentul este sigur și funcționează corespunzător.

Lagăr fără lubrifiere din semifabricat iglidur®

Soluție:
Puncte de susținere telescopice fără întreținere cu iglidur®

Utilizarea plasticului tehnic iglidur® asigură puncte de susținere telescopice fără lubrifiere și întreținere. Puteți prelucra dvs. materialul sau beneficiați de forme personalizate fabricate de igus®. Durata de viață a plasticului iglidur® poate fi calculată online.


Cele mai interesante proiecte cu produse igus

Informații suplimentare

Broșura "Soluții pentru platforme de ridicare la înălțime și echipamente telescopice"

Descărcați broșura "Soluții pentru platforme de ridicare la înălțime și echipamente telescopice" (PDF)

Laboratorul de testare igus

Calitate testată. Peste 4.100 de teste pe an pentru portcabluri și cabluri și peste 12.000 pentru lagăre de alunecare


The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.