Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Ușoare, reziliente și rezistente la uzură - lagăre de alunecare pentru proteze și orteze

Protezele și aparatele ortopedice sunt destinate să ușureze viața și să sporească mobilitatea personală; cerințele pe care trebuie să le îndeplinească fiind în mod corespunzător ridicate. Materialul trebuie să reziste la sarcinile considerabile apărute și să nu fie atât de greu încât să îl obosească pe purtător. Trebuie să poată fi folosit peste tot: în timpul înotului în apă sărată sau cu clor, în nisip, la temperaturi ridicate și scăzute. Trebuie să se asigure că cremele și produsele medicale nu pot afecta funcționalitatea materialului sau că nu îl pot solicita în mod excesiv. Lagărele din polimeri de la igus sunt realizate exact pentru astfel de aplicații și sunt ideale pentru construcții cu cerințe solicitante.

Avantajele lagărelor de alunecare iglidur:

  • Fără efect de blocare-alunecare
  • Absorbția șocurilor
  • Coeficient de frecare mic
  • Funcționare silențioasă
  • Rezistență la impact și sarcini de muchie
  • Rezistență la mediu
  • Rezistență la murdărie
  • Fără lubrifiere

Produse utilizate frecvent la proteze și orteze

Lagăre de alunecare iglidur W300

iglidur W300

Pentru o durată lungă de viață cu funcționare continuă

Coeficient mic de frecare, rezistență la frecare extrem de ridicată

Potrivit pentru arbori robuști și din oțel inoxidabil

Rezistență la murdărie

Semifabricate iglidur

Semifabricate iglidur

Materiale iglidur sub formă de bare rotunde, tuburi și plăci

În prezent, puteți alege dintre 25 de materiale iglidur

Tăiate la dimensiunea necesară fără îndepărtarea decupajelor

Prelucrare fără cantitate minimă de comandă

Diverse lagăre speciale personalizate de igus conform cerințelor dvs. specifice

Componente individuale

Conform cerințelor de proiectare și din materialele necesare, fără cantitate minimă de comandă

Producție rapidă

Potrivite atât pentru prototipuri, cât și pentru producție de dimensiuni mici și mari

O selecție largă de materiale de înaltă performanță


Mostre gratuite

Aflați cum să îmbunătățiți tehnologia și să reduceți costurile echipamentelor sportive. Fie comandați cutiile noastre cu mostre gratuite pentru lagăre de alunecare și tehnologie liniară, fie trimiteți o cerere pentru o piesă de forma, în cantitatea sau din materialul dorit.

Exemple de aplicații ale clienților noștri

Proteză articulară de șold cu lagăre iglidur de la Otto Bock HealthCare GmbH

Uzură cu 95% mai redusă la protezele de șold

Lagărele iglidur Z asigură puncte de reazem extrem de durabile, fără întreținere, cu o amortizare excelentă pe axele principale ale acestei proteze de șold. Forțele rezultate care apar în proteză în timpul mișcării oscilante sunt transmise în mod fiabil de către lagăre, fără o creștere semnificativă a jocului. Testele din laboratorul de testare igus au arătat: materialul iglidur utilizat în acest scop prezintă o uzură cu 95% mai mică decât PA66 și PTFE.
Degetele unei proteze de mână cu lagăre iglidur de la Vincent Systems GmbH

Mișcari delicate cu proteza de mână electrică

Cerințe ridicate pentru lagărele de alunecare de la protezele pentru degete și mâini. Acestea trebuie să aibă un coeficient de frecare scăzut, să nu necesite lubrifiere suplimentară, să se poată utiliza cu arbori moi, să atenueze vibrațiile și să reziste la substanțe chimice. În același timp, trebuie să permită un design funcțional și estetic. Toate axele implicate în mișcare au fost, prin urmare, echipate cu lagăre iglidur J.
Proteză articulară de genunchi cu inele de piston iglidur de la Otto Bock HealthCare GmbH

Asamblare rapidă și durată lungă de funcționare

Această proteză de articulație a fost echipată cu inele de piston iglidur J, care pot fi fixate la piston datorită deschiderii lor și a materialului flexibil. În acest fel instalarea este foarte ușoară și timpul de asamblare scade. Anterior, pe pistoane se foloseau benzi de ghidare PTFE, dar acestea se uzează mult mai repede și, prin urmare, trebuie înlocuite mai frecvent.

Testate în laboratorul de testare igus în ceea ce privește durata de viață și uzura

Toate produsele sunt testate în ceea ce privește uzura și capacitatea de încărcare în condiții reale de funcționare în laboratorul de testare igus, cel mai mare din industrie. Rezultatele sunt încorporate în instrumentele noastre online pentru calcularea duratei de viață și permit previziuni exacte ale durabilității.

La cerere, igus efectuează teste pentru clienți pentru a verifica utilizarea produsului în condiții specifice.
 
Mai multe despre laboratorul de testare igus

Informații suplimentare

Broșură dedicată pentru proteze și orteze

Broșura cu produse în format PDF

Informații importante despre produsele și serviciile noastre pentru  proteze și orteze.
Descărcați acum
Instrumente online igus pe tabletă

Instrumente online igus

Configurați online produsul dorit, calculați durata de viață, reduceți costurile de proces
Urmăriți acum
Tehnologie medicală

Site web asociat: tehnologie medicală

Soluții din polimer pentru roboți cu raze X, echipamente de laborator, scaune cu rotile, mobilier medical, ...
La site-ul web de tehnologie medicalăTermenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH