Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Alimentare fiabilă cu energie și lagăre de alunecare fără întreținere pentru tehnologia scenei

Tehnologia de scenă trebuie să fie robustă, sigură și ușoară și să funcționeze cât mai silențios, fiabil și discret posibil. În mod ideal, va fi ușor de asamblat și nu necesită lucrări de întreținere sau reparații. Sistemele noastre de alimentare cu energie și tehnologia lagărelor fără lubrifiere din plastic de înaltă performanță oferă soluții rentabile care îndeplinesc aceste cerințe, dovedindu-și calitățile de-a lungul multor ani. Produsele noastre sunt utilizate în aplicații cu tehnologie AV mobilă (sunet, video, iluminare și tehnologie de cameră) în care trebuie ghidată o mare varietate de medii. Ele sunt utilizate și la platforme de scenă, troliuri de cablu ale mașinilor de scenă superioare și lumini mobile. Tehnologia producției de ultimă oră ne permite, de asemenea, să producem piese speciale personalizate – fără cantitate minimă de comandă – și astfel să ne adaptăm perfect cerințelor dumneavoastră speciale.

Domenii de utilizare

Echipamente pentru scenă

Produse pentru deplasarea elevatoarelor de iluminat, turnurilor portal, platformelor de scenă și multe altele
Aflați mai multe acum

Iluminat de scenă

Tehnologie pentru lagăre fără întreținere și portcabluri silențioase pentru spoturi, lasere și alte dispozitive cu efect de lumină
Aflați mai multe acum


Principalele noastre 3 produse de top pentru tehnologia de scenă

1. Tambur de cablu pentru portcabluri – fără inel de contact

e-spool furnizează tehnologia scenei mobile cu diverse medii fără întrerupere. Sistemul este utilizat pentru podiumuri de scenă, elevatoare mobile de iluminat și cuburi video. Cablurile introduse sunt direcționate printr-un twisterband, astfel încât să nu fie nevoie de un inel de contact, oferind un avantaj special pentru transferul de date. Lungimea portcablului derulat este reglată cu un arc de retragere pentru curse de până la 15 metri și cu un motor pentru curse de până la 25 de metri și mai mult. Amplasat pe tavanele de deasupra scenei, în tavanele false deasupra auditoriului sau în zona de sub scenă, sistemul funcționează discret în afara câmpului vizual al publicului.
 • Ghidați medii diferite într-un singur sistem: electricitate... date... fibră optică...
 • Portcablul poate fi deviat pentru o varietate de utilizări
 • Silențiozitate și vibrații reduse
 • Adăugați sau înlocuiți cu ușurință cabluri
 • La cerere complet echipat cu cabluri si conectori
 • Fabricat conform standardului DIN EN 17206 și principiului DGUV 315-390
Descoperiți e-spool acum
e-spool

2. Sistem zig-zag

Ca alternativă la e-spool, oferim sistemul zig-zag – clasicul nostru care și-a dovedit calitățile pe scenă de mulți ani (la Royal Opera din Londra din 1998, de exemplu). Cu acest sistem care economisește spațiu, diferite medii pot fi ghidate împreună fără întrerupere și fără inele de contact. Portcablul se desfășoară în timpul mișcării verticale a echipamentelor de scenă. Pentru echipamentele dedicate scenei superioare, cutia în zig-zag este montată pe tijă sau grinzi; în echipamentele de sub scenă, este montată pe podea sub podium.
 • Silențiozitate și vibrații reduse
 • Fără deformare la tracțiune a cablurilor
 • Adăugați sau înlocuiți cu ușurință cabluri
 • Ghidați medii diferite într-un singur sistem: electricitate... date... fibră optică...
 • În proiecte cu curse de până la 40 m și mai mult
Disponibil ca sistem complet standard cu curse de până la 15 metri:
 
Descoperiți acum zig-zag ca iSet
Sistem în zig-zag

NOU: Variantă ieftină fără cutie de ghidare

[Studiu de proiectare]
Greutate și cost cu aproximativ 50% mai puțin decât la versiunea standard
Aflați mai multe

3. Lagăr de alunecare din două componente pentru sarcini grele

Lagărele noastre din mai multe componente iglidur Q3E sunt alegerea potrivită pentru sarcini foarte mari, cum ar fi cele din articulațiile foarfece de ridicare a scenei.
 • Capacitate mare de încărcare mecanică cu uzură redusă
 • Rentabilitate datorită turnării prin injecție
 • Funcționare uscată fără lubrifiere
Descoperiți acum iglidur Q3E
iglidur Q3E
Lagăre de alunecare pe podiumul de scenă

Linia portocalie

NOU: Bobina cu motor pentru microfon, 30 de metri [studiu de proiectare]

 • Transmisie audio neîntreruptă fără inel de contact
 • Cablurile pot fi înlocuite cu ușurință
 • Instalare ușoară, cu economie de spațiu, nu este necesar un element portant suplimentar
 • Fără lucrări manuale la înălțime
 • Fabricat conform DIN EN 17206 și principiului DGUV 315-390
Aflați mai multe despre bobină
Linia portocalie

Experimentați produsele virtual - pe cont propriu sau îndrumat în persoană

Stand de expoziție pentru tehnologie scenică

Ați ratat ultimul târg comercial dedicat tehnologiei pentru teatre? Avem soluția. Vizitați simplu standul nostru de expoziție online dedicat tehnologiei de scenă din Köln. Sau aranjați un tur virtual al standului de expoziție cu noi aici.

▶ Experimentați acum virtual standul nostru de expoziție
Stand de expozitii virtuale

Utilizare cu succes de către clienții noștri

Auditoriul GES-2 din Moscova

Ghidarea cablurilor la instalația multimedia din sala GES-2

Deplasarea în siguranță a echipamentelor de ultimă generație în această sală de evenimente modernă într-o zonă prestigioasă a Moscovei. Pentru a asigura deplasarea în siguranță a cablurilor complexe, specifice, pe curse lungi până la tavanul halei, se folosește un portcablu din plastic care este înfășurat și desfășurat pe un e-spool compact.
Sala polivalentă Hungexpo din Budapesta

Portcabluri și cabluri pentru podiumuri flexibile în sala polivalentă din Budapesta

Sala polivalentă Hungexpo din Budapesta este un auditoriu imens cu rânduri de scaune pe 43 de platforme care se pot mișca flexibil. Pentru ghidarea complexă a numeroaselor cabluri, cei responsabili au adus echipa de proiect igus la bord și au folosit portcablurile noastre E4 și E2 și cablurile de control, date și magistrală chainflex.
Aplicații ale clienților cu tehnologie de scenă

... și mai multe povești de succes

Am reușit să ajutăm mulți clienți să îmbunătățească mișcarea tehnologiei lor pentru evenimente. Examinați proiectele clienților noștri care utilizează sistemele noastre de portcabluri, cabluri flexibile și lagăre de alunecare: scaune și podiumuri de scenă mobile, decoruri de scenă, sisteme acustice și de iluminare, roboți de cameră și instalații multimedia complexe. 
Descoperiți mai multe proiecte pentru clienți

Testate la utilizare în laboratorul de testare

Toate produsele sunt testate în ceea ce privește uzura și capacitatea de încărcare în condiții reale de funcționare în laboratorul de testare igus, cel mai mare din industrie. Rezultatele sunt integrate în instrumentele noastre de calcul al duratei de viață și permit predicții exacte privind durabilitatea.

La cerere, igus efectuează teste specifice clienților pentru a verifica utilizarea produselor în condiții specifice.


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH