Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
Soluții igus® dedicate
echipamentelor pentru scene

Soluții din plastic igus® dedicate echipamentelor pentru scene

Fiabile, silențioase și invizibile – aranjarea scenei cu motion plastics® dedicate echipamentelor pentru scene

Fiecare scenă este unică, ceea ce înseamnă că fiecare componentă nu numai că trebuie să fie puternică, durabilă și eficientă, dar trebuie să se potrivească perfect cu celelalte. Teatrele și construcția de scene prezintă provocări tehnice speciale. Aceste provocări includ sarcini mari, cum ar fi cele de la barele transversale, iluminarea scenică, seturi de scenă sau platforme întregi de scenă, care trebuie să se deplaseze sigur și fiabil. În plus, echipamentele tehnice trebuie să funcționeze silențios și cât mai discret, astfel încât să nu afecteze spectacolele. igus® oferă sisteme de alimentare cu energie, cabluri foarte flexibile și lagăre din plastic care îndeplinesc aceste cerințe precise. Deoarece igus® oferă sisteme modulare și o gamă largă de componente, este posibilă implementarea rapidă și ușoară a aplicațiilor personalizate.

Avantajele produselor igus® pentru echipamente și sisteme dedicate scenelor:

  • Cabluri de energie și de date și furtunuri hidraulice ghidate într-un singur sistem
  • Zgomot redus 32 dB(A) și vibrații reduse
  • Greutate redusă
  • Pentru spații închise sau sarcini foarte mari
  • Viteze şi acceleraţii mari
  • Robuste și ușor de instalat
  • Instalare simplă și întreținere sau reparații rapide
Luați legătura cu noi acum!

Alimentare cu energie sigură și fiabilă cu igus® e-spool® la difuzoarele PA.

Proiecte de referință


Soluții industriale

Echipamente în partea de sus a scenei

Echipamente în partea de sus a scenei

Echipamentele de sus includ sisteme de iluminat , sisteme de difuzoare PA și  bare transversale. Acesta este un alt domeniu în care sistemele de alimentare cu energie igus® demonstrează de ce sunt în stare.

Echipamente în partea de jos a scenei

Echipamente în partea de jos a scenei

Sistemele de alimentare cu energie igus® și-au dovedit valoarea la echipamentele aflate în partea de jos a scenei. Acestea sunt utilizate la sistemele de alimentare cu energie electrică pentru platforme și platouri de scenă.

Echipamente de iluminat

Echipamente de iluminat

În domeniul echipamentelor de iluminat se utilizează nu numai e-chains®, ci și ghidaje liniare fără întreținere și lubrifiere, lagăre cu inel oscilant și lagăre de alunecare.

Echipamente generale pentru scene

Echipamente generale pentru scene

Produsele igus® își dovedesc de asemenea valoarea la alte sisteme cu echipamente pentru scene. Acestea sunt utilizate, de exemplu, la troliurile și dispozitivele de ridicare care fac parte din echipamentul de scenă.


Laboratorul de testare igus®

Testate în laborator

Toate produsele sunt verificate în laboratorul de testare igus®, cel mai mare din industrie, în condiții reale de funcționare în ceea ce privește uzura și durabilitatea. Acest lucru face posibilă prezicerea exactă a duratei lor de viață. La cerere, igus® efectuează teste specifice clienților pentru a verifica utilizarea produselor în condiții complet unice.


Luați legătura cu noi acum

Aveți întrebări sau doriți informații suplimentare despre utilizarea produselor igus® la sistemele pentru scene? Experții noștri vă stau întotdeauna la dispoziție.
 
Luați legătura cu noi acum!


Pentru informații suplimentare

Timpi de livrare

Site-uri web conexe