Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)
igus Engineering Service:
totul dintr-o singură sursă

Soluții specifice clienților

Tech up, Cost down: reducem dificultatea chiar și a celor mai complexe sisteme de alimentare cu energie.

Conversie sau instalație nouă - soluțiile speciale nu trebuie să fie costisitoare. Cu peste 20 de ani de experiență în activitatea de proiectare și peste 1.000 de proiecte în fiecare an, avem un sistem modular bogat care ne permite să asamblăm foarte ușor solutii specifice clienților. Atenția noastră în timpul acestor eforturi este întotdeauna evitarea proiectării în exces. Dezvoltăm în mod constant soluții precise din punct de vedere tehnic la cel mai bun preț. Dacă clienții noștri doresc, adăugăm servicii de instalare și întreținere și o garanție individuală. ​

Solicitați următorul dvs. proiect aici

igus Project Engineering - de la prima schiță până la instalarea și punerea în funcțiune la fața locului


Proiect de conversie sau dezvoltare nouă - vă oferim asistență la fața locului

Fie că lucrați cu un proiect inițial sau modernizați un sistem existent, specialiștii igus vă vor oferi asistență la fața locului sau la distanță. Scopul nostru: Tech up, Cost down. Este treaba noastră. Veți primi un proiect gratuit.

Măsurare la fața locului

Planificarea proiectului și faza de ofertare

Dacă vi se pare atractiv proiectul nostru, vom găsi detalii suplimentare împreună cu dvs. Vom discuta despre toate componentele necesare soluției: piese accesorii și servicii. Vom folosi această bază pentru a oferi un preț fix. ​

Faza ofertei de inginerie

Faza de proiect

Echipa noastră de proiect pregătește desene detaliate cu toate componentele și interfețele. Odată ce acestea sunt aprobate, lucrările încep la fabrica noastră de producție de 32.000 m². Sistemul de alimentare cu energie este asamblat exact pentru expediere, cu toate componentele și accesoriile sale, gata de conectare, inclusiv documentație. ​

Faza proiectului de inginerie

Livrare și asamblare

Sistemul de alimentare cu energie pre-asamblat este livrat acum la locul său de utilizare, unde instalatorii dvs. îl pot instala - cu asistența unui supervizor igus, dacă doriți. Sau serviciul nostru de instalare igus poate prelua instalarea și punerea în funcțiune. ​Mai multe despre serviciile noastre post-vânzare aici.

Asamblare tehnică

Modernizare/conversie/îmbunătățire

Sisteme de alimentare cu energie alternative de la igus

Portcablu vs. buclă

Sisteme de portcabluri în loc de bucle

Protejați cablurile și portcablurile de vânt și de temperaturile fluctuante și ghidați-le în siguranță. Acest lucru reduce timpul de nefuncționare.

Portcablu vs. sistem de bare colectoare

Sisteme de portcabluri în locul sistemelor de bare colectoare

Ghidarea fiabilă a datelor, energiei, fluidelor și aerului într-un sistem de portcablu. Pentru spații compacte înguste și mișcare rapidă pe benzi.

Portcablu vs. tambur de cablu de motor

Sisteme de portcabluri în loc de tambururi de cablu cu motor

Curse lungi (până la 1.200 de metri) fără inel de contact. Ghidați toate mediile în siguranță și compact într-un singur sistem.


O prezentare generală a istoriei proiectelor noastre


De la un simulator de conducere în 1992 la o cursă record a portcablului într-o centrală cehă de lignit în 2007, la rază de îndoire inversată de mare viteză RBR la un strung automat cu mai multe axe în 2020:

Vedeți elementele importante ale proiectelor noastre

Informații suplimentare

Proiectele clienților noștri

Portcablurile noastre au fost folosite cu succes de mulți ani în oțelării, stații de canalizare, macarale portuare, manevrarea materialelor și multe alte ramuri industriale.

Parcurgeți proiectele

Module standard din stoc

Pentru deplasări liniare și mișcări rotative sau verticale, oferim o serie de module standardizate pe care le putem adapta rapid la aplicația dvs.

Aflați mai multe aici

Service și garanție

Vă vom acorda asistență de la proiectarea și configurarea inițială până la livrarea, instalarea și întreținerea la fața locului a sistemului de alimentare cu energie. Cu garanție de sistem.

Mai multe despre pachetele noastre de servicii

De ce portcabluri?

Măriți durata de viață a cablurilor și furtunurilor și reduceți timpul de nefuncționare. Există multe motive pentru care portcablul este aplicația potrivită pentru sistemul dvs. de ghidare prin cablu.

Aflați mai multe aici

The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.