Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Construcția de imprimante 3D: produse fără lubrefiere și întreținere pentru imprimante 3D

Componente sau soluții cu sisteme gata de instalare – potrivite pentru toate domeniile de instalare

Tehnologiile și componentele fără lubrefiere și întreținere de la igus® joacă deja un rol central în majoritatea kiturilor de asamblare și planurilor pentru imprimantele 3D. Materialele plastice cu performanțe ridicate optimizate din punct de vedere tribologic asigură o imprimare 3D mai bună și reduc costurile. Cu sistemul său modular de mișcare plastics®, igus® permite o libertate maximă la design pentru aplicații individuale în domeniul tipăririi 3D: lagărele liniare drylin® sunt aproape fără zgomot, deoarece nu se folosesc lagăre metalice, iar piulițele cu șuruburi de acționare dryspin® asigură o reglare eficientă și precisă a patului de tipărire. În plus, lanțurile de alimentare cu energie de la igus® măresc timpii de funcționare ai mașinii, iar ca urmare tirbușoanele și defecțiunile de cablu generale sunt de domeniul trecutului. Spații de instalare extrem de înguste, raze foarte mici de încovoiere, durate scurte de asamblare - profitați de gama noastră largă de produse fără o cantitate minimă de comandă.

 
Avantajele dvs. dintr-o privire

Fără lubrefiere

Funcţionare silențioasă și alunecare lină

Rezistență la murdărie

Durată lungă de funcționare

Rezistență la coroziune

O gamă largă de variante și tipuri de materiale


Produse special potrivite pentru utilizarea la imprimante 3D

Vedeți aici cum produsele igus® vă pot îmbunătăți aplicația de tipărire 3D.
Imprimante 3D  

Exemple de aplicații ale clienților noștri

Casă pe canal  
Variat și practic

Tipărirea 3D și construcția de case ? Merg împreună? Exemplul clădirii olandeze „Building Europe” din cartierul maritim din Amsterdam arată că da. Roboții cartezieni drylin® E și expertiza tehnologică igus® au făcut posibil acest lucru.

EVO-tech GmbH  
Zgomot redus, fără lubrifiere și fără întreținere

Această imprimantă 3D de la firma EVO-tech GmbH utilizează o soluție de sistem gata de instalare de la igus®, specialistul în domeniul motion plastics®. În plus față de tehnologia liniară drylin®, se utilizează cabluri e-chains® și chainflex®.

Imprimantă 3D Cobot  
Rentabilitate și calitate înaltă

Imprimanta 3D de la Cobot se remarcă datorită designului său inovator și spațiului de instalare mare. În interiorul imprimantei, tehnologia liniară drylin® de la igus® asigură o funcționare fără lubrifiere și fără întreținere.

Imprimantă 3D de la Kühling&Kühling  
Rentabilitate cu performanțe de funcționare remarcabile

Kühling&Kühling GbR căuta produse speciale pentru o imprimantă 3D care să ofere libertate la lubrefiere, robustețe remarcabilă și rezistență la temperaturi ridicate. Gama de produse drylin® face posibil acest lucru.

Testat pentru rezistența la frecare a materialului de sinterizare cu laser și rezistența la uzură a tribo-filamentului.

Pentru prototipuri sau serii mici, tribo plasticele extrem de rezistente la frecare și la uzură pentru producția de aditivi prin metoda de sinterizare cu laser (SLS) sau cu ajutorul filamentelor (FDM/FFF) fac posibilă utilizarea directă a lagărului tipărit sau testarea funcționării lagărului tipărit în mod fiabil și concludent. În propriul nostru laborator de testare igus®, materialele tribo-optimizate sunt testate pentru rezistența la uzură și frecare și comparate cu materialele convenționale.

Test sinterizare cu laser  
Test: rezistența la frecare a materialului de sinterizare cu laser

Test tribo-filament  
Test: rezistența la uzură a tribo-filamentului

Persoanele dvs. de contact

Michael Hornung  
Manager de produs

Tehnologie liniară și tehnologie de acționare drylin®
Michael Hornung
+49 2203 9649 156
 

Tom Krause  
Șef unitate de afaceri

Fabricarea aditivilor
Tom Krause
Tel.: +49 2203 9649 975
 

Informații suplimentare

Site-uri web conexe