Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
Intrați în formă rapid
fără lubrifianți

Întotdeauna rămâneți activ ...

... cu ghidaje liniare și lagăre igus® bine concepute pentru echipamente sportive

Schimbați lagărele acum și reduceți costurile cu până la 40%

McFit, First Fitness sau Kieser Training - în prezent, peste zece milioane de membri lucrează în sălile de gimnastică germane, iar tendința este în creștere. Statisticile arată că serviciile cele mai utilizate în sălile de gimnastică sunt dispozitivele de fitness pentru antrenamentele cu greutăți și aparatele cardio. Întotdeauna cu atenție: mișcări ergonomice și line. Pentru a regla poziția de așezare, greutățile și înclinarea dispozitivelor, recomandăm lagăre și sisteme liniare igus®. Acestea sunt confortabile la manevrare și funcționează aproape fără zgomot pentru că nu au bile. În special la sălile de sport mari, cu câteva sute de aparate de antrenament, este important ca zgomotul generat să fie minim. Nu mai puțin important: produsele igus® nu necesită lubrifiere. La urma urmei, niciun membru al sălii de gimnastică nu vrea să se murdărească pe mâini sau să rămână cu urme de ulei pe echipamentul elegant de sport. În orice caz, pentru uz profesional, aparatele de exerciții trebuie să facă față zilnic unei funcționări continue, indiferent dacă sunt reglate manual sau electronic prin apăsarea unui buton. Miscări ușoare, silențioase și line ... de fiecare dată și performant la funcționarea timp de câteva ore pe zi.

Avantajele polimerilor igus® de înaltă performanță pentru industria sportivă, fitness și refacere:

Funcționare uscată fără întreținere, fără lubrifianți

Coeficienți de frecare mici

Funcționare silențioasă și lină

Fără coroziune, ușor de curățat

Absorbția vibrațiilor

Uzură redusă

igus® la aparate pentru exerciții: aplicația manus®, care a fost distinsă cu aur, aduce traseul de schi fond în casa dvs.

 

Tehnologie liniară drylin®
 

Tehnologie liniară drylin®  

Lagăre iglidur®


Lagăre iglidur®  

  • Funcționare uscată fără întreținere
  • Coeficienți de frecare mici
  • Absorbția vibrațiilor

Lagăre cu articulație igubal®
 

Lagăre cu articulație igubal®  

  • Compensarea erorilor de nealiniere
  • Fără coroziune, ușor de curățat
  • Capacitate de încărcare mare

Diverse lagăre personalizate realizate de igus® conform cerințelor dvs. specifice  

Componenta dvs. fabricată conform proiectului dvs., în cantitatea dorită și din materialul potrivit

Soluțiile individuale fac parte din gama de produse igus® la fel ca piesele standard. Experții noștri potrivesc procesul de fabricație ales cu materialul componentelor exact conform cerințelor dvs. Materialul potrivit pentru scopurile dvs. este selectat dintr-o gamă largă de polimeri de înaltă performanță rezistenți la uzură și fără întreținere.

Domenii de aplicare ale gamei de produse drylin® și iglidur®

Cele mai populare aparate pentru antrenamente cu greutăți includ aparatele pentru flexia și extensia picioarelor și aparatele de tracțiune pentru piept și spate. Aici, ghidajele liniare drylin® W și lagărele iglidur® își îndeplinesc rolul în mod fiabil. În acest fel, ghidajul liniar permite reglarea simplă și aproape silențioasă a înălțimii suportului pentru antrenamentul picioarelor. Profilurile duble și cărucioarele pot fi montate rapid și datorită funcționării fără lubrifiere, nu este nevoie de absolut nicio întreținere. Pentru toate locașurile de reazem la turnul de exersare pentru piept și spate, iglidur® G și lagărele M250 sunt perfecte. Acestea sunt recomandate pentru fiecare articulație în secvența de mișcare. Indiferent unde sunt instalate, acestea sunt rezistente la coroziune, nu scârţâie niciodată şi durează o viaţă.

Aparat pentru flexia și extensia picioarelor  
Turn de exersare pentru piept și spate  
Turn de exersare pentru piept și spate  

Dacă doriți să lucrați asupra sistemului cardio-vascular, aparatul pentru exersat vâslitul este perfect pentru dvs. Articulațiile rotative și pivotante pot fi reglate în mod ideal cu lagărele igus® - silențios și fără întreținere. Sistemele de ghidare liniară drylin® care sunt instalate în aparatele pentru exersat vâslitul sunt complet lipsite de lubrifiere și, prin urmare, pot fi utilizate în aplicații în aer liber. Profilul lor din aluminiu cu arbore dublu oferă rezistenţă ridicată la torsiune la o greutate redusă. Lagărele de alunecare liniare asigură alunecarea fără frecare, silenţioasă a scaunului.

Aparat pentru exersat vâslitul  
Aparat pentru exersat vâslitul  
Aparat pentru exersat vâslitul  
Produse utilizate

Poziția ideală de ședere joacă, de asemenea, un rol esențial la aparatele cardio, cum ar fi aparatele pentru antrenament acasă sau ergometrele - numai așa puteți evita solicitarea articulației genunchiului. Indiferent dacă controlul se face manual sau prin intermediul unui card cu cip, distanţele scaunului şi reglajele pe înălţime ale mânerelor și afișajelor sunt efectuate în câteva secunde și sunt adaptate cerințelor dvs. indiviuale. Cu profilurile sale și cărucioarele complete sau cu lagărele de alunecare liniare singulare, ghidajele liniare drylin® W oferă kitul de construcție ideal pentru orice construcție şi design. În special pentru reglajele electrice, lanțurile energetice și cablurile igus® asigură funcționarea în siguranță în orice spațiu de instalare, chiar și cu cele mai înguste raze de încovoiere.

Aparate cardio cu tehnologie liniară drylin® – reglarea scaunului, ecranului și mânerului
Reglarea scaunului  
Reglarea afișajului la aparatul cardio  
Reglarea mânerului la aparatul cardio  
Produse utilizate
Lagăre iglidur® la aparate cardio – pentru reglarea șeii și la pedală
Reglare şa  
Lagăre la pedală  
Produse utilizate

Cu lagăre și sisteme liniare de la igus®, modelele profesionale sunt prevăzute cu caracteristici mecanice pentru a rezista acestor sarcini pe termen lung. Elementele robuste ale aparatului oferă siguranță și fiabilitate timp de mulți ani, fără defecțiuni. La urma urmei, nu există nimic mai deranjant pentru operatorii și membrii unei săli de gimnastică decât aparatele defecte din zona de antrenament. Indiferent dacă este vorba despre ghidaje liniare sau lagăre, igus® oferă toate componentele tehnologiei tradiționale de acționare ca versiune fără lubrifiere. Ele se bazează pe materiale plastice tehnice care nu necesită lubrifiere. Tipul de mișcare, care este mai simplu decât în cazul bilelelor de oțel circulante, scade zgomotele de funcționare și greutatea, reducând în același timp costurile cu 40%.

Produsele igus® sunt utilizate cu succes în industria de sport, fitness și reabilitare

Aici puteți vedea câteva exemple de aplicații ale clienților noștri

Fiabilitate și capacitate de încărcare

Această aplicație în primul rând asigură persoanele cu dizabilități de mers pe benzile de alergare în timpul refacerii. Lagărele de alunecare iglidur® asigură o durată de viață lungă și o capacitate maximă de încărcare.
 


Salt la aplicație

Economie de spațiu și fără întreținere

18 persoane lucrează, folosind în același timp un aparat pentru exerciții - cu Body-Spider® acest lucru nu mai este o dorință deșartă. Aproximativ 100 de lagăre din material plastic de la igus® asigură caracterul compact necesar și funcționarea fără întreținere.
 


Salt la aplicație

Alunecare ușoară fără lubrifiere

Cu această presă pentru picioare, mușchii sunt întăriți în mod corect. Alunecarea ușoară cu tehnologia liniară drylin® promite succesul optim al antrenamentului. În plus, componentele fără coroziune și lubrifiere permit utilizarea în aer liber.
 


Salt la aplicație

Rentabil, silențios și fără lubrifiere

Cu kitul modular drylin® W, A & D Sports a găsit, de asemenea, posibilitatea de a-și echipa aparatele de fitness de calitate superioară cu componente eficiente din punct de vedere al costurilor și, în același timp, fără lubrifiere.


Salt la aplicație

Extrem de robust, chiar și la solicitare permanentă

Cu această aplicație, utilizatorii lucrează pentru elasticitatea corpului și mușchii spatelui. Lagărele cu articulație igubal® permit o ședere confortabilă și rezistă la solicitare permanentă.


Salt la aplicație

Durată de viață lungă, silențios și cost redus

Această aplicație subliniază avantajele trecerii de la lagărele metalice la soluțiile din plastic. La această bicicletă eliptică, lagărele cu articulație igubal® asigură o funcționare silențioasă și o întreținere minimă.


Salt la aplicație

Mai multe informaţii

Timpi de livrare igus®