Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Soluții fără lubrifiere pentru industria ambalajelor

Respectarea celor mai înalte standarde de igienă, procesarea precisă și rapidă, siguranță și fiabilitate

Soluțiile din industria ambalajelor, alimentelor sau băuturilor sunt în mare parte foarte sensibile. Trebuie îndeplinite cerințe speciale, în special în cazul contactului cu alimentele. În același timp, echipamentele de ambalare trebuie să permită o prelucrare precisă și rapidă, combinată cu curățenie și eficiență economică. Adaptate cerințelor specifice industriei ambalajelor, cum ar fi igiena alimentelor, conformitatea FDA și/sau UE, suntem în măsură să vă oferim organele noastre de mașini care nu necesită întreținere și lubrifiere, fabricate din materiale plastice cu performanțe ridicate care vă ajută la optimizarea mașinilor de ambalat.

Avantajele dvs. dintr-o privire:

Fără lubrifiere și întreținere

Conformitate cu FDA

Ușurință la curățenie

Rezistență chimică

Curățenie și igienă

Rezistență la coroziune

Instalare ușoară

 
Cutie cu mostre pentru industria de ambalare  

Cutie cu mostre gratuită pentru mașini de ambalat!

Convingeți-vă de calitatea produselor noastre pentru mașinile de ambalat, asigurați o performanță mai bună a mașinilor și reduceți costurile.
 

Soluții industriale

Exemple de aplicații ale clienților noștri

Sistemul de etichetare Sleevematic TS

Cooperare de succes pentru mai mult de 25 de ani

O gamă largă de produse igus® sunt utilizate la Sleevematic TS. De la piulițele de plastic drylin® fără lubrifiere la stația cu curea și peria cu tambur și ghidajele profilate drylin® la senzorul de admisie și evacuare, la mesele de susținere a șuruburilor de acționare drylin® SLW în procesul de contracție preliminară și la reglarea înălțimii rolelor de ghidare.
Krones AG

Mașini de etichetat Innoket Neo

Precizie ridicată și viteză extrem de mare

Pe lângă rezistență la coroziune și igienă, viteza joacă un rol important la această mașină, deoarece până la 60.000 de sticle sunt etichetate în fiecare oră. Aici sunt utilizate ghidaje liniare drylin® W fără lubrifiere de la igus® .
KHS GmbH

Mașini de ambalat în pungi tubulare

Ușor de instalat și de curățat

Compania Hastamat din Germania utilizează produse igus® pentru mașinile sale de ambalat în pungi tubulare. Ghidajele liniare drylin® fără lubrifiere și fără întreținere rezistă influențelor atmosferice adverse.
Hastamat Verpackungstechnik GmbH

Dispozitiv de formare termică „PowerPak”

Eficiența costurilor, fără lubrifiere și cu întreținere redusă

Rezistența la fluctuațiile de temperatură și agenții de curățare, precum și igiena și rentabilitatea sunt criterii importante pentru selectarea componentelor de mașini la compania CFS. B. V. La această mașină de ambalat sunt utilizate lagăre iglidur® A180 conforme cu FDA și lagăre iglidur® X rezistente la temperatură de la igus®.
CFS B. V.

Testat pentru rezistența la mediu

Testul rezistenței la mediu

Testul rezistenței la mediu În acest test, mai multe lagăre iglidur® sunt testate în apă cu o temperatură de 50°C, precum și în agenți de curățare.

 


Aruncați o privire în laboratorul de testare dry-tech® Lagărele iglidur® și tehnologia liniară drylin® sunt testate în cel mai mare laborator din industrie.

 
Cartea albă: kolsterising și tribo polimeri  

Cartea albă: kolsterising și tribo polimeri

Rezistență crescută la uzură și coroziune la mașinile de ambalat

În mod specific, într-o industrie bazată pe o prelucrare rapidă și precisă, în condiții igienice și eficiente din punct de vedere al costurilor, combinația între procesul de kolsterising și materialele plastice de înaltă calitate este de așteptat să devină standard.

Informații suplimentare

Soluții speciale  

Timpi de livrare igus®  

Consultanţă

Mi-ar face plăcere să vă răspund personal la întrebări

Expediere și consultanță

În persoană:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbătă de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h