Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Componente robuste pentru tehnologia fluidelor

Tehnologie de rulmenți rezistenți la substanțe chimice și la medii pentru pompe, contoare etc.

În întreaga lume, producătorii de sisteme hidraulice și pneumatice, precum și instalațiile HVAC se bazează pe componentele fără lubrifiere de la igus. Motivul este simplu: de la mișcări liniare scurte până la aplicații de rotație rapidă în mediu, materialele noastre plastice optimizate tribologic oferă o rezistență ridicată la uzură și abraziune și rezistă la substanțe chimice și temperaturi. Datorită lubrifianților solizi încorporați, nu este necesară o lubrifiere externă - economisind timp și bani pentru întreținere.

Domenii de utilizare

Sisteme hidraulice și pneumatice

Produse pentru tehnologia de supape și pompe, contoare și consumatori
 
Aflați mai multe acum

HVAC

Produse pentru clapete cu mai multe foi, debitmetre și ventilatoare
 
Aflați mai multe acum

Produsele noastre de top pentru tehnologia fluidelor

Rulmenți cu alunecare pentru aplicații hidrodinamice și regulatoare de apă de răcire

Rulmenți cu alunecare hidrodinamică

Diferite materiale în funcție de mediul de aplicare, de ex.
 • Extrem de rezistent la uzură sub apă
 • Conform KTW
 • Rezistență chimică
 • Rezistență la temperaturi ridicate
Inele de ghidare iglidur

Inele de ghidare iglidur

 • Nu este necesară lubrifierea
 • Întreținere redusă
 • Rezistență mai mare la uzură decât benzile din PTFE
 • Sunt necesare lucrări minime de instalare
 • Disponibile din materiale diferite
Șuruburi de acționare cu filet elicoidal înalt dryspin

Șurub de acționare dryspin

 • Cu filet elicoidal înalt, trapezoidal sau metric
 • Cu filet stânga, dreapta sau invers
 • Funcționare silențioasă și fără lubrifiere externă
 • Rezistență mare la diferite medii
 • Disponibile din materiale diferite 


Utilizare cu succes de către clienții noștri

Pompe cu diafragmă dozatoare LEWA ecoflow

Mai puțină uzură a știftului tijei pistonului

Rulmenții noștri cu alunecare iglidur X, rezistenți la substanțe chimice și la temperatură, sunt, de asemenea, utilizați la pompele cu membrană de dozare ecoflow de la LEWA. Instalate în motor, acestea reduc la minimum uzura știftului tijei de piston.
Cilindru hidraulic Chapel Group cu rulmenți cu alunecare iglidur

Alternativă economică la bucșele din alamă din cilindrii hidraulici

Chapel Group se bazează pe rulmenții iglidur G în cilindrii săi hidraulici speciali. Acestea excelează prin termene de livrare scurte, se dovedesc a fi semnificativ mai economice decât bucșele din alamă utilizate anterior și, cu diametre de 20 până la 45 mm, sunt extrem de rezistente la uzură și la intemperii.
Prezentare generală a aplicațiilor clienților cu tehnologia pentru fluide

... alte povești de succes

Descoperiți mai multe aplicații de la clienții noștri din domeniul tehnologiei fluidelor, în care produsele dry-tech pentru rulmenți își arată avantajele: durată de viață lungă la temperaturi ridicate și în contact cu substanțe chimice. Fără efort de întreținere.
 
Parcurgeți acum și obțineți idei

Instrumente online pentru rulmenți cu alunecare

Proiectați rulmenții iglidur în funcție de nevoile dumneavoastră. Alegeți forma și materialul dorit. Cu instrumentul nostru, iglidur Plain Bearing Designer, puteți, de asemenea, să comparați materialele iglidur între ele și să le calculați durata de viață.

Aflați mai multe despre iglidur Plain Bearing Designer
 
Mergeți direct la instrumentul onlineTermenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH