Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Lagăre de alunecare din plastic fără întreținere și fără lubrifiere pentru tehnologia fluidelor

Componentele hidraulice și pneumatice oferă mașinilor și echipamentelor putere, precizie, viteză și dinamică. Cerințele privind echipamentul și componentele corespunzătoare instalate sunt incredibil de mari.
 
Gama de utilizări pentru lagărele de alunecare iglidur®, lagărele cu articulație igubal® și ghidajele liniare drylin® sau șuruburile de acționare în ingineria fluidelor este în continuă creștere. Acestea își dovedesc de asemenea calitățile la fitinguri și supape. De la mișcări liniare până la aplicații rotative, oferă rezistență la uzură plus rezistență chimică și la temperatură, precum și lipsa întreținerii la operațiuni uscate.
 
  Contactați-ne acum pentru consultanță

Cutie cu mostre dry-tech®  

Pentru dvs., cutia cu mostre este gratuită!

Totul despre tehnologia fluidelor

Convingeți-vă de calitatea produselor noastre. Cutia de mostre dry-tech® conține cele mai importante lagăre de alunecare iglidur® pentru tehnologia fluidelor și informații despre domeniile tipice de utilizare.  
 
Comandați acum cutia cu mostre gratuită

Produse din polimer igus® pentru tehnologia fluidelor

Lagăre de alunecare iglidur® L250  
Lagăre de alunecare iglidur®

 • Nu este necesară lubrifierea
 • Reducerea lucrărilor de întreținere
 • Durată de viață lungă
 • Rentabilitate
 • Disponibile în diverse forme și din materiale diferite 

Segment de piston iglidur® H370  
Segmente de piston iglidur®

 • Nu este necesară lubrifierea
 • Reducerea lucrărilor de întreținere
 • Rezistență mai mare la uzură decât benzile din PTFE
 • Sunt necesare lucrări minime de instalare
 • Rentabilitate
 • Disponibile din materiale diferite 

Șurub de acționare cu filet elicoidal înalt dryspin®  
Șurub de acționare dryspin®

 • Cu filet metric , filet elicoidal înalt sau trapezoidal 
 • Cu filet invers, filet dreapta sau stânga 
 • Funcționare silențioasă și fără lubrifiere
 • Rezistență mare la diferite medii
 • Disponibile din materiale diferite 

Verificare în laboratorul de testare igus® în condiții de utilizare în lumea reală

 

Aruncați o privire în laboratorul de testare dry-tech®În cel mai mare laborator de testare în domeniu, lagărele de alunecare iglidur®, lagărele cu articulație igubal® și ghidajele liniare drylin® sunt puse la încercare. Rezultatele testelor sunt incluse în calculatorul duratei de viață, permițând astfel o predicție precisă.Teste extinse în mediul de utilizareDatele extinse privind uzura de la peste 15.000 de teste efectuate în fiecare an în cele mai variate condiții din laboratorul de testare igus® de 2.750 m² ușurează găsirea materialului ideal pentru fiecare domeniu de utilizare. Sunt incluse teste de uzură cu materiale iglidur® realizate sub apă.
Aflați mai multe despre laboratorul de testare igus®

 

Polimeri de înaltă performanță igus® în uz la clienții noștri

Uzura la pompele de dozare menținută la minim

LEWA utilizează lagărele de alunecare igus® din material iglidur® X pentru pompa de dozare Ecoflow. Acestea sunt instalate în motorul pompei, unde proprietățile lor asigură menținerea la minim a uzurii șurubului tijei pistonului.

Reduceți întreținerea cu lagărele de alunecare iglidur®

Lagărele de alunecare iglidur® conțin lubrifianți solizi care permit auto-lubrifierea și elimină întreținerea. Astfel se reduc costurile de întreținere și se asigură că supapele de închidere, de exemplu, funcționează fiabil pe durata lungă de viață a acestora. Aplicația utilizează un șurub de acționare trapezoidal dryspin® și o piuliță pentru șurub de acționare pentru elementul de acționare a supapei, lagăre de alunecare iglidur® pentru supapa de dozare și un segment de piston iglidur® la tija pistonului.

Supapă fără piston de blocare

Această supapă cu lagăre de alunecare iglidur® este instalată într-o mașină care umple pachetele de înghețată cu bucăți de fructe. Este vital ca procesul complet automatizat să funcționeze în mod fiabil. Deoarece lagărele de alunecare iglidur® au fost utilizate ca inele de sprijin și de ghidare, nu au mai existat pistoane blocate. În plus, lagărele de alunecare sunt adecvate pentru utilizarea în industria alimentară.

Rezistență la substanțe chimice și disponibilitate în cantități mici

Lagărele de alunecare iglidur® X pot fi găsite în aproape toate supapele cu bilă și flanșă și supapele compacte cu bilă și flanșă produse de Pister Kugelhähne GmbH. Factorii decisivi pentru alegerea lagărelor de alunecare din polimeri de înaltă performanță au fost rezistența lor chimică și disponibilitatea în cantități mici. Materialul iglidur® X poate fi utilizat la temperaturi între -100 °C și 315 °C.

Luați legătura cu noi acum

Aveți întrebări sau doriți informații despre utilizarea polimerilor igus® de înaltă performanță pentru intralogistică sau fluxul de materiale? Experții noștri vă stau întotdeauna la dispoziție.
 
Contactați-ne acum pentru consultanță
 

Informații suplimentare

Consultanţă

Mi-ar face plăcere să vă răspund personal la întrebări

Expediere și consultanță

În persoană:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbătă de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h