My contact person
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

Fon +40 257 211021

Fax +40 257 211021

speedigus® - servicii igus® de fabricaţie la comandă a pieselor

Ce este speediigus?


La igus®, ne propunem să ajutăm clienţii pentru a-şi reduce costurile, oferindu-le avantaje tehnice pentru produsele şi maşinile lor. Noi numim aceasta "plastics for longer life. "
 
Uneori clienţii noştri doresc piese sau servicii la comandă, de ani buni acest lucru fiind o parte importantă a asistenţei igus®.
 
Acum, cu speedigus®, combinăm piesele fabricate la comandă cu viteza, utilizând avantajele materialelor tribo-plastice igus®.

Gerhard Baus, Prokurist New Businesses Development, prezintă noul serviciu speedigus®.

 

speedimold
Aici se utilizează un model 3D de la client, pentru a produce rapid o matriţă de injecţie din aluminiu, permiţând fabricarea foarte rapidă de piese igus® originale. Timpul necesar pentru onorarea comenzii în cazul acestui serviciu variază de la 24 de ore la cel mult trei săptămâni.
 
speedicut
Aici se utilizează semifabricatul igus® pentru a prelucra o piesă la comandă conform unui desen 2D sau model 3D. Timpul necesar pentru onorarea comenzii în cazul acestui serviciu variază de la 3 zile la cel mult trei săptămâni.

Speedimold

Piese iglidur® la comandă fabricate prin turnare prin injecţie. O piesă speedimold este fabricată utilizând o unealtă din aluminiu, acest proces putând fi extrem de rapid datorită metodei flexibile de fabricaţie (lean manufacturing). Timpii necesari pentru onorarea comenzilor pot fi chiar şi numai 24 de ore, cu siguranţă nu mai mult de 15 zile lucrătoare, chiar şi pentru componente extrem de complexe. Costurile pentru unelte sunt foarte reduse, începând de la 1.000 de lire sterline.
 

+ -
începând de la 24 de ore fabricaţie conform
toleranţei speedigus®
standard
piese turnate prin injecţie
ideale pentru prototipuri

 

speedicut

Piese iglidur® la comandă prelucrate din semifabricate. O piesă speedicut este fabricată prin prelucrarea unui semifabricat iglidur® standard conform unui desen al clientului. Timpii necesari pentru onorarea comenzilor pot fi chiar şi numai 3 zile, cu siguranţă nu mai mult de 15 zile lucrătoare.
 

+ -
începând de la 3 zile
prelucrare exactă
după desen
limită de 100mm
a diametrului
ideal pentru volum redus

 

speedifit

Piese iglidur® montate într-un ansamblu la comandă. O piesă speedifit este fabricată dintr-un lagăr de alunecare iglidur® standard sau la comandă şi montarea acestuia într-o carcasă prelucrată conform unui desen al clientului. Acest ansamblu întreg este apoi livrat ca o singură componentă, economisind timp şi bani.
 

+ -
reduce numărul de
furnizori/comenzi
măreşte productivitatea începând de la 5 zile
măreşte fluxul de numerar

 
 
De ce lagăre de alunecare iglidur®?

Informaţii generale despre lagărele iglidur®. Structură, instalare, toleranţe, date tehnice, întrebări frecvente