Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)
Puteți afla mai multe despre lumea componentelor noastre motion plastics în acest videoclip.

Lumea componentelor motion plastics

Lumea este în continuă mișcare. Și oriunde există mișcare, putem ajuta: îmbunătățim ceea ce se mișcă. Acesta este principiul care ne călăuzește. Prin dezvoltarea de produse realizate din polimeri de înaltă performanță, cu uzură redusă, îmbunătățim mișcarea în întreaga lume. Aceste „motion plastics” sunt produse din domeniul de portcabluri, cabluri, lagăre de alunecare, tehnologie liniară, semifabricate, tipărire 3D, automatizare cu cost redus și senzori inteligenți.

Aflați mai multe despre motion plastics

Date despre companie – motion plastics în cifre

Mișcarea este omniprezentă. Vedem aceasta în fiecare zi când ni se permite să ne însoțim clienții în cadrul unor proiecte interesante. Astăzi, deservim 188.000 de companii din peste 80 de țări din întreaga lume. Pentru mai mult de 50 de industrii diferite, cum ar fi industria auto sau de ambalare, tehnologia feroviară și agricolă, construcțiile de mașini-unelte sau sectorul energiei regenerabile, lucrăm împreună pentru a găsi cea mai bună soluție pentru fiecare aplicație.

Descoperiți mai multe informații despre companie

Care sunt valorile noastre și cum interacționăm

Sistemul nostru solar este în centrul culturii noastre. Nu, aici nu vorbim despre sistemul planetar. Sistemul solar igus este o organigramă care reflectă gândurile și acțiunile noastre. În mijloc se află clientul, care este la fel de important pentru noi precum este soarele pentru pământ, care oferă lumină, căldură și energie — la fel cum clientul ne oferă dorințe, stimulente, bani. Colegii și echipele noastre trăiesc și creează în jurul clientului, care le preiau cerințele și găsesc soluțiile potrivite la problemele lor, adesea inovații. Succesul oamenilor noștri vine apoi din succesul clienților noștri. Ca și companie, este de datoria noastră să oferim colegilor noștri mijloacele și atmosfera în care le place să lucreze.

Mai multe despre cultura noastră corporativă
Sistemul solar


Târgul comercial IMPS

Mergând în viitor cu curiozitate

Cercetare pe o suprafață de 3.800 m2, o ureche deschisă pentru fiecare idee de la clienți, o prezentare majoră de produse noi în fiecare an la târgul nostru intern și la multe târguri din întreaga lume... pentru noi, toate acestea înseamnă inovație.
Conform motto-ului „Show, don't tell”, noi facem inovația tangibilă acolo. Acest lucru ne permite să găsim și să îmbunătățim mai rapid soluții noi cu clienții noștri.
Nu suntem cu ochii doar pe problemele actuale, ci și pe provocările viitorului. Digitalizarea, de exemplu, trece acum prin toate structurile igus și este strâns legată de inovația din compania noastră. Iată câteva exemple:

Configuratoarele online, cum ar fi motoarele de căutare produse și calculatoarele duratelor de viață sau platformele precum „RBTX” pentru utilizatori și furnizori de componente robotice cu costuri reduse formează baza pentru manipularea intuitivă a produselor noastre. Industry 4.0 a condus la produse „inteligente”. Multe dintre componentele noastre motion plastics de astăzi sunt de tipul „smart plastics” în rețea, care pot colecta, evalua și comunica date datorită tehnologiei senzorilor. Datorită expoziției noastre interne fizice, dar cu posibilitate de accesare virtuală, „IMPS”, clienții noștri pot vedea acum aceste produse și alte produse rapid și convenabil, în direct și fără a fi nevoiți să părăsească biroul.

Aflați mai multe despre digitalizarea la igus

Materiale plastice și sustenabilitatea

Componentele motion plastics și un mod de viață sustenabil nu se contrazic unul pe celălalt. Materialele plastice de înaltă performanță pot contribui la protecția resurselor și a mediului: în timpul producției lor, în utilizare și la sfârșitul duratei de viață a produselor.

De ani de zile ne ocupăm de două subiecte în special în acest domeniu: neutralitatea CO2 și zero deșeuri de plastic, adică influența directă asupra climei și reciclarea produselor noastre la sfârșitul duratei lor de viață.

Aflați mai multe despre sustenabilitatea la igus
Sustenabilitate

Cariere - să avansăm împreună

Fie că sunteți un generalist, specialist, profesionist sau schimbați cariera: căutăm mereu oameni pasionați care să avanseze și mai mult împreună cu noi. Colegii noștri din film vă vor spune cum este să lucrați pentru noi.


The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.