Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
igus® - îmbunătățirea mișcării

Mai mult de cinci decenii de experiență cu motion plastics®

Lumea noastră este în continuă mișcare de la bun început. Progresul tehnic face ca mașinile noastre să fie tot mai rapide, iar mișcările lor din ce în ce mai precise. Acest lucru creează noi provocări în ceea ce privește componentele mașinilor. Încă din 1964, Günter Blase, care a înființat igus, a avut ideea de a dezvolta produse de mișcare fabricate din polimeri de înaltă performanță. În ziua de azi acestea sunt cunoscute sub numele de motion plastics.  Produsele din gama motion plastics aduc îmbunătățiri și din punct de vedere al mediului. Evaluarea ciclului de viață al materialelor plastice produse este bună. În procesul de fabricație, se folosește cu 50 % mai puțin ulei mineral decât pentru produsele similare din oțel și cu 70% mai puțin decât cele din aluminiu. Având în vedere cele 54,4 miliarde de tone de lubrifiant care pătrund în mediu în fiecare an, materialele plastice fără lubrifiere de la igus își aduc o contribuție suplimentară la protecția mediului.

Günter Blase la birou  
Cum a început totul

„Spune-mi care este problema ta cea mai dificilă și voi găsi o soluție”, a spus Günter Blase primului său client. Această promisiune a devenit maxima companiei și încă de atunci a fost o parte importantă a igus.

Clădirea principală igus  
Agil de la bun început

Sistemul solar igus este înrădăcinat permanent în filozofia noastră corporativă și chiar în arhitectura sediului nostru. Ne influențează valorile și modul în care acționăm.  

Excavator cu componente igus  
Rezolvarea problemelor în peste 50 de domenii industriale

În 72 de țări și peste 50 de domenii industriale, materialele plastice pentru mișcare ușurează viața de zi cu zi a clienților noștri și îmbunătățesc aplicațiile acestora. Clienții includ corporații de succes la nivel mondial și foarte multe companii mici.

Laboratorul de testare igus pentru sisteme de alimentare cu energie  
motion plastics este tehnologia

Peste cinci decenii de cercetare în domeniul materialelor plastice pentru mișcare în cel mai mare laborator din industrie au dus la materiale extrem de durabile care ne îndeplinesc promisiunea: „Costuri reduse, durată de viață în creștere”.

Tom Krause stă în fața unei imprimante 3D SLS  
Inovația vine de la oameni

Angajații igus sunt întotdeauna gata să asculte ideile și sugestiile clienților lor. Așa au apărut unele dintre cele mai de succes inovații. În prezent, acestea includ primul lagăr de alunecare inteligent și un braț de robot fabricat din plastic.

Bărbat lucrând cu tableta în tren și animând un braț de robot  
igus digital

Instrumentele igus online gratuite sunt disponibile în permanență și facilitează configurarea și simularea produselor companiei.  Produsele inteligente, așa-numitele materiale plastice inteligente, anunță când este necesară întreținerea.

Contribuția noastră la sustenabilitate

Produsele noastre din polimer ușoare și fără lubrifiere oferă multe posibilități de a acționa într-un mod care economisește resurse și este rentabil. Căutăm continuu soluții, materiale și proprietăți mai bune ale produselor. Dar, în afară de produsele noastre, există încă multe lucruri pe care le putem face pentru a proteja mediul și pentru a contribui la sustenabilitate. De aceea, preluăm portcabluri din plastic vechi, indiferent de producătorul lor și le reciclăm. Privind în viitor, investim într-un start-up care a dezvoltat o tehnologie de reciclare a deșeurilor din plastic în ulei mineral.

Plantă în sol  

Deveniți o parte a echipei noastre!

igus este o companie administrată de proprietari, cu sediul central în Köln-Porz și filiale în întreaga lume. Suntem mereu în căutarea de noi angajați dispuși să învețe, capabili să gândească independent și, de asemenea, să pună întrebările corecte. Deveniți parte a unei echipe dedicate care încearcă să găsească cea mai bună soluție pentru clienți, unde membrii echipei colaborează cu claritate, deschidere și onestitate.


Posturi libere curente

Personalul igus în fabrica igus  

Buletin informativ

Monitor, tabletă și smartphone cu buletinul informativ igus  

Blogul igus

Aflați totul despre alimentarea profesională cu energie, cabluri, automatizări cu costuri reduse și lagăre, precum și tehnologia liniară și tipărirea 3D direct de la experții noștri, cu cunoștințe extinse legate de produsele și ramurile noastre industriale.  Aruncați o privire și inspirați-vă!

 

Siglă blog igus  

Contacte

Frank Blase  
Frank Blase

Director executiv

Michael Blaß  
Michael Blaß

Vicepreședinte
Șef al diviziei de afaceri
sisteme de portcabluri

Tobias Vogel  
Tobias Vogel

Vicepreședinte
Șef al diviziei de afaceri
lagăre din plastic

Artur Peplinski  
Artur Peplinski

Vicepreședinte
Șef de dezvoltare și marketing internațional al grupului

Gerhard Baus  
Gerhard Baus

Vicepreședinte
Șef al afacerilor noi

Christian Batz  
Christian Batz

Vicepreședinte
igus® digITal

Jan-Marinus Alberts  
Jan-Marinus Alberts

Șef aprovizionare

Peter Ophey  
Peter Ophey

Șef de resurse umane