Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Portcabluri, cabluri, produse de reazem și senzori pentru manevrarea materialelor

Produse pentru mișcare. Fără întreținere și silențios la funcționarea continuă a logisticii.

Depozitarea fără întrerupere a logisticii este esențială pentru lanțurile de aprovizionare rapide. Clienții nu doresc să aștepte inutil după produse și producători, livrarea la timp este un avantaj competitiv decisiv. Procesele se desfășoară în mare parte automat, în special în manevrarea materialelor la scară mai mare. În plus față de vehiculele industriale, mesele de ridicat și paletizoarele, vehiculele ghidate automat (AGV) și unitățile de stocare și recuperare (USR) mută autonom sarcinile și pachetele. Produsele noastre acceptă funcționarea 24/7, deoarece funcționează fără lubrifiere și, prin urmare, nu necesită întreținere. În plus, portcablurile noastre, cablurile, lagărele de alunecare și liniare reduc greutatea și spațiul de instalare, un aspect important în special în depozitele cu nișe înalte.
 

USR-uri și transportoare

Sisteme de alimentare cu energie durabile și cu economie de spațiu pentru unități de stocare și recuperare, sisteme de transport și cărucioare de transfer
Aflați mai multe aici

Vehicule industriale

Lagăre de alunecare și liniare fără lubrifiere și fără întreținere pentru stivuitoare, sisteme automate de transport etc.
Aflați mai multe acum

Mese de ridicat

Lagăre din polimer foarte rezistente pentru îmbinări cilindrice și foarfece ale meselor de ridicat
Aflați mai multe aici

Tehnologie pentru transportoare

Componente fără întreținere pentru sisteme suspendate, transportoare cu role, mese cu bile cu role și alte sisteme de transport
Aflați mai multe acum

Cartea albă: transmiterea sigură a energiei la manevrarea materialelor

Cum pot organele de mașini să funcționeze dinamic pe distanțe lungi și să fie alimentate în mod fiabil cu electricitate?

Această carte albă tratează portcablurile și sistemele de bare colectoare pentru ghidarea cablurilor la macarale de interior și exterior, linii electrice aeriene de cale ferată, trenuri electrice, unități de stocare și recuperare (SRU) și cărucioare de transfer transversal (CTT-uri).
Citiți cartea albă acum

Evitați defectarea lagărelor cu componentele smart plastics

smart plastics îmbunătățesc fiabilitatea în logistică. Tehnologia lor inteligentă cu senzori raportează starea și datele recomandate de întreținere a produselor, cum ar fi portcablurile și cablurile.

Avantajele dvs.
  • Reduceți costurile de întreținere și eliminați timpul de nefuncționare neplanificat
  • Durata de viață mărită și eficiență crescută a instalației
  • Economia de timp - detectarea mai rapidă a motivului anomaliilor
Cartea albă: avantajele și aplicațiile componentelor smart plastics
 
Aflați mai multe despre materiale plastice inteligente
Unde pot produsele inteligente să prevină defectarea lagărelor? Urmăriți videoclipul pentru a afla mai multe.

Experimentați produsele virtual - pe cont propriu sau îndrumat în persoană

Stand de expoziție pentru manevrarea materialelor

Ați ratat ultimul târg dedicat manevrării materialelor? Avem soluția.
Faceți o vizită online la standul nostru de expoziție pentru subiecte legate de manevrarea materialelor din Köln. Sau aranjați un tur virtual al standului nostru de expoziție aici.


▶ Experimentați virtual standul de expoziție acum

Stand de expozitii virtuale

Povești de succes

Unități de stocare și recuperare SIVAPlan

Sistem vertical de alimentare cu energie la unitățile de stocare și recuperare SIVAPlan

Pentru unitățile sale de stocare și recuperare, SIVAplan a testat cu succes sistemul de alimentare cu energie guidelok slimline P, care reduce greutatea și este mult mai rapid de instalat. Sistemul și-a dovedit acum calitățile în producția de serie.
Roboți cu raze X de la Buck Engineering & Consulting

Lagăre de alunecare fără întreținere la vehicule de transport autonome

La acest AGV, mecanismul de suspensie este expus la vibrații și forțe mari la o sarcină utilă de până la 550 kg. Din acest motiv, și pentru a economisi spațiu, la vehiculele de transport se folosesc lagăre de alunecare din polimer iglidur Z.
Aplicații de manevrare a materialelor

... și alte povești de succes

Depozit înalt, AGV, stivuitor de preluat comenzi sau vehicul industrial. Această selecție de exemple de aplicații vă arată unde sunt utilizate produsele noastre din gama de lagăre, portcabluri și cabluri pentru manevrarea materialelor.
Aflați mai multe acum

Informații igus: tendințe și subiecte importante în manevrarea materialelor


Mai multe informații

Broșură informativă

O prezentare generală a produselor noastre și informații suplimentare pentru manevrarea materialelor.
Descărcați acum

Colțul igus

Produsele igus la îndemână: cu cutia de mostre XXL, alcătuită individual pentru dvs
Comandați acum gratuit


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH