Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Roboți delta pentru sarcini rapide de preluare și amplasare

Cu două sau trei axe – versiunea ideală pentru orice scenariu

igus oferă roboți delta pentru o mare varietate de sarcini. Robotul delta cu două și trei axe a fost dezvoltat special pentru sarcini rapide de preluare și amplasare și este livrat în patru dimensiuni diferite, cu sisteme de control adecvate. Aplicațiile tipice ale robotului drylin® delta sunt sarcinile de preluare și amplasare, separare pe benzi transportoare și stivuire în spațiu tridimensional. Atunci când un robot delta este echipat cu un dispozitiv de prindere sau o ventuză, poate finaliza sarcinile de preluare foarte rapid. Roboții delta pot fi utilizați pentru aplicații cu cerințe de precizie de 0,5 mm cu sarcini de până la 5 kg și viteze maxime de până la 3 m/s. Majoritatea roboților noștri delta sunt fabricați din materiale plastice optimizate tribologic, reducând considerabil costurile.


Date tehnice ale robotului igus® delta

Putere

Capacitate de încărcare de până la 5 kg

Rază de acțiune

Rază de acțiune de până la 700 mm

Articulație

Până la trei grade de libertate

Turație

Viteza max. 100 de preluări/min.

Precizie

Repetabilitate: ± 0,5 mm

Greutate

Temperatura ambiantă 0-50°C


Control pentru roboți igus

Software-ul gratuit și fără licență

Roboții delta igus® sunt compatibili cu sistemul igus® Robot Control. Puteți descărca și încerca software-ul asociat gratuit în avans. Soluția dvs. de robot liniar este astfel foarte ușor de programat.

Mai multe despre igus Robot Control
Software iRC robot delta

Roboți Delta în acțiune


Modelele actuale igus delta

Robot delta cu două axe DLE-ZR-0001

DLE-ZR-0001
Vedeți în magazin

Robot delta cu trei axe DLE-DR-0050

DLE-DR-0050
Vedeți în magazin

Robot delta cu trei axe DLE-DR-0001

DLE-DR-0001
Vedeți în magazin

Magazinul de automatizări cu costuri reduse

Robotică rentabilă pentru proiectele dvs. de automatizare

Descoperiți roboții noștri delta și multe alte tipuri de roboți în magazinul nostru online – locul de accesat pentru robotică rentabilă.
Navigați, obțineți informații și comandați cu ușurință.

La magazinTermenii "igus", "Apiro", "chainflex", "CFRIP", "conprotect", "CTD", "drylin", "dry-tech", "dryspin", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-skin", "e-spool", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igutex", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "readychain", "readycable", "ReBeL", "speedigus", "triflex", "robolink", "xirodur", și "xiros" sunt mărci comerciale protejate legal ale igus® GmbH/Köln în Republica Federală Germania și, acolo unde este cazul, în unele țări străine.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH