Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Livrare - rapidă și fiabilă

Produse gata de livrare începând de la 24 de ore

Doriți să știți cât de repede vă putem livra produsele de care aveți nevoie? În magazinul online, indicăm ora la care fiecare produs poate fi expediat. Dacă vă grăbiți și mai mult, luați legătura cu persoanele dvs. de contact și aceștia vor colabora cu dvs. pentru a găsi o soluție.  

Sfat: pentru componente individuale fabricate rapid, încercați serviciul nostru de tipărire 3D. Încărcați simplu un model 3D, selectați procesul de fabricație și materialul și comandați direct componenta sau solicitați o ofertă. Include calculul duratei de viață și verificarea fezabilității. Fabricate din materiale plastice dovedite a rezista la uzură.  
Timp de livrare in magazin

Acesta este motivul pentru care suntem atât de rapizi


La igus, totul vine dintr-o singură sursă. De la tehnologia lagărelor până la cabluri și sisteme de alimentare cu energie, ne fabricăm singuri produsele. De asemenea, asamblam produse la sediul nostru din Köln și, în funcție de categoria de produse, la sucursale. De aceea, cablurile echipate cu conectori sau portcablurile echipate cu cabluri pot ajunge la fața locului în cel mai scurt timp. Am început să ne extindem capacitățile la locul nostru principal de producție din Köln într-un stadiu incipient pentru a putea livra în orice moment lagăre de alunecare și liniare, portcabluri și cabluri extrem de flexibile vândute la metru.    
Lagăre și turnare prin injecție în fabrică

Ce am făcut

  • Din 2021, am achiziționat 380 de noi mașini de turnat prin injecție și am înlocuit 275 de mașini vechi cu altele noi, mai eficiente (data: 05/2022) 
  • Am creat 12.000 de spații suplimentare de depozitare pentru paleți 
  • Am început construirea unei noi clădiri de producție: 20.000 m² vor fi disponibili începând cu primăvara anului 2023 

Cum puteți beneficia

  • Disponibilitate de peste 97% a tuturor pieselor din catalog, peste 243.000 de articole în stoc
  • Livrare rapidă în întreaga lume datorită unei rețele de 30 de sucursale și parteneri în peste 80 de țări 
  • Fără valoare minimă a comenzii, fără taxe suplimentare pentru cantități mici
  • Fără costuri pentru tăierea cablurilor  
  • Consultanță de luni până vineri de la 7:00 la 20:00 și sâmbătă de la 8:00 la 12:00

Fabricarea uneltelor iform

iform - construim singuri unelte de turnare prin injecție

Construim uneltele de turnare prin injecție necesare în propriul nostru magazin de unelte. Dezvoltare, producție, eșantionare - suntem responsabili pentru toate etapele tehnologiei uneltelor. Și distanțele scurte necesită mai puțin timp. În funcție de volumul comenzii, o unealtă poate fi produsă în scurt timp cu print2mold prin tipărire 3D din polimerii noștri de înaltă performanță dovedită. De asemenea, putem efectua reparații și întreținere rapidă a uneltelor, asigurând astfel disponibilitatea produselor noastre.     
Mai multe informații despre fabricarea uneltelor iform
FastLine

FastLine - linie de producție pentru lagăre de alunecare speciale

Dacă timpul este scurt: FastLine vă oferă lagăre de alunecare turnate prin injecție și șaibe de presiune în cel mult șapte zile. Puteți afla cu ușurință dacă turnarea prin injecție sau o altă metodă de fabricație este utilă pentru dvs. în designerul de lagăre de alunecare iglidur: instrumentul online oferă o comparație a prețurilor tuturor metodelor de fabricație igus și o comparație cu gama noastră de produse standard. În acest fel, puteți urmări întotdeauna cel mai bun preț.
Aflați mai multe despre FastLine


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH