Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Componente pentru echipamente de fitness și reabilitare

În prezent, peste zece milioane de membri lucrează în sălile de gimnastică germane, iar tendința este în creștere. Întotdeauna cu atenție: mișcări ergonomice și line. Pentru a regla poziția de așezare, greutățile și înclinarea dispozitivelor, recomandăm lagăre și sisteme liniare igus. Acestea sunt confortabile la manevrare și funcționează aproape fără zgomot. Nu mai puțin important: produsele igus funcționează complet fără lubrifiant extern. La urma urmei, niciun membru al sălii de gimnastică nu vrea să se murdărească pe mâini sau să rămână cu urme de ulei pe echipamentul elegant de sport. În orice caz, pentru uz profesional, aparatele de exerciții trebuie să facă față zilnic unei funcționări continue, indiferent dacă sunt reglate manual sau electronic prin apăsarea unui buton.

Avantajele soluțiilor igus:

  • Rentabilitate
  • Economie de spațiu la instalare și reducerea greutății
  • Fără întreținere pentru utilizare 24 de ore din 24
  • Livrare rapidă
  • Asamblare ușoară
  • Sistem complet sau componente individuale de la o dimensiune a lotului de 1 bucată
  • Calculul duratei de viață
  • Zgomot redus și vibrații reduse

Top trei produse

Tehnologie liniară drylin

Tehnologie liniară drylin

Lagăre de alunecare iglidur

Lagăre de alunecare iglidur
  • Funcționare uscată fără întreținere
  • Coeficient de frecare mic
  • Absorbția vibrațiilor

Lagăre cu articulație igubal

Lagăre cu articulație igubal
  • Compensarea nealinierilor
  • Fără coroziune, ușor de curățat
  • Capacitate de încărcare mare

Mostre gratuite

Aflați cum să îmbunătățiți tehnologia și să reduceți costurile echipamentelor sportive. Comandați cutiile noastre de mostre gratuite pentru rulmenți iglidur sau tehnologie liniară Drylin W.

Exemple de aplicații cu gama de produse drylin și iglidur

Exemplu de extensor pentru picioare și multigym

Cele mai populare aparate pentru antrenamente cu greutăți includ extensorul pentru picioare și biceps sau butterfly pe multigym. Ghidajul liniar drylin W permite reglarea simplă și aproape fără zgomot a înălțimii suportului pentru antrenamentul picioarelor. Profilurile duble și cărucioarele pot fi montate rapid și datorită funcționării fără lubrifiere, nu este nevoie de absolut nicio întreținere. Pentru toate punctele de reazem de la multigym, se potrivesc lagărele de alunecare iglidur G și M250. Acestea sunt recomandate pentru fiecare articulație în secvența de mișcare. Indiferent unde sunt instalate, acestea sunt rezistente la coroziune, nu scârţâie niciodată şi durează o viaţă.
Extensor pentru picioare Extensor pentru picioare
Biceps la multigym Biceps la multigym
Turn de exersare pentru piept și spate Butterfly la multigym

Exemplu de aparat pentru exersat vâslitul

Dacă doriți să lucrați asupra sistemului cardio-vascular, aparatul pentru exersat vâslitul este perfect pentru dvs. Articulațiile rotative și pivotante pot fi reglate în mod ideal cu lagărele igus – silențios și fără întreținere. Sistemele de ghidare liniară drylin® care sunt instalate în aparatele pentru exersat vâslitul sunt complet lipsite de lubrifiere și, prin urmare, pot fi utilizate în aplicații în aer liber. Profilul lor din aluminiu cu arbore dublu oferă rezistenţă ridicată la torsiune la o greutate redusă. Lagărele de alunecare liniare asigură alunecarea fără frecare, silenţioasă a scaunului.
Aparat pentru exersat vâslitul Mâner pentru vâslit
Aparat pentru exersat vâslitul Șină pentru scaun
Aparat pentru exersat vâslitul Brațe pentru suport-consolă

Exemplu de aparat pentru exerciții la domiciliu și ergometru

Poziția ideală de ședere joacă, de asemenea, un rol esențial la aparatele cardio, cum ar fi aparatele pentru antrenament acasă sau ergometrele - numai așa puteți evita solicitarea articulației genunchiului, de exemplu. Indiferent dacă controlul se face manual sau prin intermediul unui card cu cip, distanţele scaunului şi reglajele pe înălţime ale mânerelor și afișajelor sunt efectuate în câteva secunde și sunt adaptate cerințelor dvs. indiviuale. Cu profilurile sale și cărucioarele complete sau cu lagărele de alunecare liniare singulare, ghidajele liniare drylin® W oferă sistemul ideal pentru orice construcție şi design. În special pentru reglajele electrice, portcablurile și cablurile igus® asigură funcționarea în siguranță în orice spațiu de instalare, chiar și cu cele mai mici raze de încovoiere.
Aparat pentru exersat vâslitul Reglarea scaunului la aparatul pentru exersat vâslitul
Ergometru Reglarea scaunului de ergometru
Bicicletă eliptică Reglarea afişajului la bicicleta eliptică

Example de echipament pentru cardio

Cu lagăre și sisteme liniare de la igus, modelele profesionale sunt prevăzute cu caracteristici mecanice pentru a rezista acestor sarcini pe termen lung. Elementele robuste ale aparatului oferă siguranță și fiabilitate timp de mulți ani, fără defecțiuni. La urma urmei, nu există nimic mai deranjant pentru operatorii și membrii unei săli de gimnastică decât aparatele defecte din zona de antrenament. Indiferent dacă este vorba despre ghidaje liniare sau lagăre de alunecare - igus oferă toate componentele tehnologiei tradiționale de acționare ca versiune fără lubrifiere. Ele se bazează pe polimeri tehnici care nu necesită lubrifiere. Tipul de mișcare, care este mai simplu decât în cazul bilelor de oțel circulante, reduce zgomotul și greutatea, reducând în același timp costurile cu 40%.
Lagăre de alunecare la reglarea scaunului și pedalei Reglarea scaunului și pedalei
Lagăre de alunecare la bicicletă eliptică Manetă pentru braț
Lagăre de alunecare la stepper Treaptă

Povești de succes


Informații suplimentare

Broșura cu echipamente pentru fitness

Toate informațiile importante despre produsele și serviciile noastre
Descărcați acum

Instrumente online igus

Configurați online produsul dorit, calculați durata de viață, reduceți costurile de proces
Descoperiți instrumentele


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH