Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Mostre de produse

Cufundați-vă în lumea materialelor plastice de mișcare și experimentați de aproape produsele și inovațiile noastre la fața locului. Vă oferim numeroase mostre de produse pentru a le încerca și "înțelegeți", pe care vi le prezentăm pe această pagină și pe care le puteți solicita aici:


igus Corner - cutia de mostre uriașă de materiale plastice pentru mișcare

La fața locului și echipat în funcție de cerințele dumneavoastră

Doriți să aveți mereu la îndemână cele mai noi produse igus? Doriți să încercați și să dezvoltați idei pentru aplicațiile dumneavoastră? Apoi comandați pur și simplu igus Corner împreună cu produsele din plastic de mișcare pe care le alegeți pentru spațiile dumneavoastră. Puteți folosi Cornerul ca expoziție permanentă sau doar pentru o perioadă limitată de timp. De asemenea, îl vom ridica din nou sau îl vom reumple dacă aveți nevoie de provizii sau doriți să încercați alte produse.
 
Comandați igus Corner gratuit

Permiteți-ne să îl configurăm... sau pur și simplu configurați-l singuri

Vom fi bucuroși să vă aducem igus Corner, să îl montăm la cerere și să umplem compartimentele cu produsele pe care le alegeți. De asemenea, puteți configura singur standul de prezentare rapid și ușor, în trei pași:
 
  • După comandă, veți primi standul de prezentare și mostrele. 
  • Acum este timpul să pliați și să asamblați: explicăm asamblarea pas cu pas în videoclip și în instrucțiunile de asamblare https://igus.widen.net/view/pdf/mmo4l1u95a/17-Montageanleitung-igus-corner.pdf.
  • Standul de prezentare terminat are următoarele dimensiuni: 590 x 1.800 x 390 mm (L x H x P). Este fabricat din carton durabil și este complet reciclabil.

Popular printre clienții noștri din întreaga lume

Mulți clienți sunt entuziasmați de igus Corner cu diverse modele de plastic cu mișcare. Aceștia le folosesc ca sursă de idei și pentru a rezolva problemele direct la fața locului. Până în martie 2024, am livrat peste 7.300 de unități Corner în întreaga lume, inclusiv peste 2.600 numai în Germania.

Comandați igus Corner gratuit

Cutia dvs. de mostre personalizată

Mostre de produse speciale pentru proiectul dumneavoastră

Aveți nevoie de mostre foarte speciale pentru proiectul sau departamentul dumneavoastră? Apoi comandați cutia de probă personalizată.

Vom discuta cu dvs. despre aplicația dvs. pentru materiale plastice® și vă vom trimite mostrele de care aveți nevoie. De îndată ce le veți primi, vom fi bucuroși să discutăm detaliile tehnice și să vă răspundem la întrebări.
 
Solicitați o cutie cu mostre individuale

Alte mostre de produse
Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH