Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.

Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Media

Aveti întrebari? Aveti nevoie de material?
Informatii de presa curente si materiale foto gata de publicare sunt disponibile pentru descarcare aici.
Ne face de asemenea placere sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau fax!
 
Press contactDoriti sa fiti adaugati la lista noastra de distributie media?

Comunicate de presa în functie de domeniu

Kedvező árú kábelvezetés robotokon az igus visszahúzó rendszerével18.07.2019

Az energialáncokhoz használható új visszahúzó rendszer révén a korszerű gyárakban hibamentesen működhetnek a robotok

Hegesztés, szegecselés, forrasztás: az ipari robotoknak dinamikusan és gyorsan kell dolgozniuk a gyártási folyamatokban. A kábeleket és tömlőket ezért biztonságos és kompakt módon kell elvezetni. Itt kerülnek a képbe az igus háromdimenziós mozgást végző triflex energialáncai. Ha az e-láncok hurokba lógnak a robot munkaterében, az kárt tehet a kábelekben és a tömlőkben, illetve a gép meghibásodását okozhatja. Ezért fejlesztette ki az igus az új, kedvező árú TR.RSEL visszahúzó rendszert. A rendszer egy vonalban tartva vezeti meg az energialáncot a roboton, probléma- és hibamentes működést garantálva.

Az autóalkatrész-összeszerelő robotok működését például nagy forgásszögek és sok gyors mozdulat jellemzi. A felhasználók az energialáncok segítségével gondoskodnak az adat-, sűrítettlevegő- és tápvezetékek biztonságos megvezetéséről a roboton. Az igus triflex R e-láncai nagyon hasznosak erre a célra, mivel kifejezetten ipari robotokhoz tervezték őket, és követik a robotok háromdimenziós mozgását. Mivel azonban egyre többféle automatizált gyártástechnológia nyer teret, nemcsak elektromos és sűrített levegős vezetékek, hanem csavarok, szegecsek és csapszegek továbbítására szolgáló tömlők megvezetésére is szükség van. Mivel ezek a tömlők nem hajlíthatók meg túl éles szögben, a robot energiaellátásához visszahúzó rendszerre van szükség. Ezért fejlesztette ki az igus az új, igen költséghatékony triflex RSEL visszahúzó rendszert az energialáncaihoz. Ennek köszönhetően az e-lánc a lehető legkevesebb helyet foglalja el a robot karján. A rendszer használatával a lelógó energiaellátó rendszer még igen dinamikus mozgás mellett sem zavarja vagy akadályozza a robot mozdulatait. A hurkolódás a legrosszabb esetben akár kárt is tehet az energialáncban és a benne lévő vezetékekben és tömlőkben, a gép meghibásodását okozva.

Költséghatékony és utólag is könnyen felszerelhető visszahúzó rendszer
Szabványos méreteinek és igen helytakarékos kivitelének köszönhetően az új visszahúzó rendszer közvetlenül felszerelhető az összes gyakoribb robottípus 3. tengelyére. Ez azt jelenti, hogy az összes meglévő triflex R sorozat – mint például a TRC, TRE és TRCF szériák – gyorsan és könnyen felszerelhetőek. Az energialánc fix vége az új rendszer révén szabadon választható meg. Újabb előny: a lineáris visszahúzó rendszer használatával csökkenthető a felhasznált kábelhossz és a kapcsolódó költségek, hiszen nincs szükség a kábelek elterelésére. A triflex RSEL rendszert az igus két – 70-es és 85-ös méretű – elasztomer zsinórral ellátott változatban kínálja.


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH