Decapsulator de sticle:
La destuparea sticlelor, se îndepărtează capacele de la sticlele de băuturi. Acest lucru necesită rulmenți liniari care, pe lângă îndeplinirea unor cerințe cum ar fi lipsa lubrifianților, rezistența la coroziune și o durată de viață ridicată, trebuie, de asemenea, să fie capabili să suporte forțe laterale ridicate atunci când unitatea de prindere plonjează în ladă.
Unitatea de desfacere sau deșurubare a lăzii:
Acest sistem desface sau deșurubează sticlele ladă cu ladă. O capotă cu un instrument de prelucrare a sticlelor este coborâtă pe ladă și efectuează până la 1200 de curse pe oră la o cursă de aproximativ 400 mm. Pentru forțe laterale mari, a fost necesară o acționare fiabilă pentru capotă.
Scoaterea manșonului gâtului:
Dispozitivul de îndepărtare a manșonului gâtului îndepărtează automat piesele de capac rămase pe sticla cu capac cu șurub. Sticla este ținută și fixată sub filet și deasupra manșonului. Un cuțit crestează manșonul la baza gâtului sticlei, iar dispozitivul de prindere împinge manșonul în jos. Rezultatul: manșonul este tăiat și se desprinde.
Golirea sticlei:
După decuplare sau deșurubare, o supapă de pe golitoarele de sticle etanșează conținutul sticlei față de mediul înconjurător și apoi îl aspiră. Ghidajul liniar din supapă trebuie să fie lipsit de lubrifianți și să aibă o durată lungă de viață, chiar și la rate de ciclu foarte mari. Acesta trebuie să fie ușor de curățat, insensibil la coroziune și rezistent la agenții de curățare agresivi. În cele din urmă, trebuie să se obțină și coeficienți de frecare scăzuți atunci când se utilizează oțel inoxidabil.