Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Noutăți motion plastics® care vă interesează

De la cel mai mic lanț energetic din lume și garanția unică de 36 de luni pentru cabluri, până la primul tribo-filament pentru imprimante 3D: există multe motive bune pentru a fi la curent cu ultimele inovații despre motion plastics® de la igus®. Înregistrați-vă pentru a primi știri doar pentru dvs.: produse noi, aplicații interesante, date despre târguri igus®, cele mai recente rapoarte de laborator și proiecte inovatoare
 
Completați simplu formularul și confirmați înregistrarea pe care o vom trimite prin e-mail. Apoi, veți fi abonați automat la noutățile igus®. Apropo: dacă nu mai doriți să primiți noutățile igus®, faceți clic pe link-ul de dezabonare care poate fi găsit în fiecare buletin informativ.
 
Da, sunt de acord să primesc informații prin e-mail cu privire la produsele și serviciile actuale ale igus® GmbH. Sunt de acord cu utilizarea exclusivă a datelor mele de către igus® GmbH în cadrul mesajelor publicitare în conformitate cu reglementările privind protecția datelor. Sunt conștient de faptul că îmi pot retrage consimțământul în orice moment prin intermediul linkului „Dezabonare” conținut în fiecare e-mail.

5 reasons why you should take advantage of our free e-mail service:

you will receive information about product news and product range extensions, exciting applications, the latest lab reports, design tips, and product presentations to match your orders.