Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

chainflex® SFP "semi finished product"

Procesul de producție chainflex® SFP

Competitivitatea și productivitatea au fost întotdeauna subiecte de care constructorii de utilaje și specialiștii în automatizări au trebuit să țină seama. Declinul economic din 2009 a avut ca efect faptul că procesele eficiente și productive au căpătat o importanță și mai mare. Dar experiența practică a demonstrat din ce în ce mai mult faptul că soluțiile universale nu sunt potrivite pentru a beneficia de un potențial productiv durabil. Acesta este motivul pentru care tendința este spre utilaje și sisteme din ce în ce mai personalizate, care contribuie la accelerarea proceselor și la reducerea costurilor - o dezvoltare care nu a scutit de asemenea și producătorii de componente. Acest lucru implică nu doar potrivirea exactă a produselor, ci și timpul de livrare scurt, durata de viață lungă și capacitatea de adaptare flexibilă la noile cerințe.
 
igus® a realizat acest lucru încă din 2007 și a început să regândească în mod fundamental producția gamei de cabluri chainflex®.
 
Introducerea designului modular pentru cablurile chainflex® a fost fundamentală. Designul tehnic al chainflex® a fost actualizat în așa fel încât multe componente individuale pot fi produse într-o manieră modulară, permițând utilizarea lor într-o varietate de serii chainflex®. Acest lucru ne permite să abordăm cererea de produse mai personalizate fără a genera creșteri ale costurilor. La igus®, numim principiul care permite acest lucru, sistem „Semi Finished Product” (SFP - produse semifabricate). " Astăzi, toate cablurile sunt fabricate în mod comprehensiv în conformitate cu acest principiu.
 
Aceasta implică fabricarea multor componente în volume mari, care apoi sunt stocate temporar și în cele din urmă combinate într-un produs finalizat în câteva săptămâni scurte după primirea comenzilor pentru anumite cabluri. Regula este: pașii de producție cu timpi și costuri ridicate sunt efectuați în volume mari și într-o manieră optimizată din punctul de vedere al timpului și costurilor.
 
„Procesul SFP” a pus igus® în poziția de a menține costurile pentru produsele finite aceleași, în ciuda prețurilor materiilor prime considerabil mai mari.
 
Acest sistem permite igus® să asigure o livrare la timp în 97,2% din cazuri și, prin urmare, să-și mențină angajamentul de livrare „în decurs de 24 de ore” pentru mai mult de 1.000 de cabluri chainflex®.


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH