Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Programul de reciclare chainge pentru portcabluri

Contribuiți la reducerea deșeurilor de plastic și la îmbunătățirea reciclării în industrie

Produsele din plastic sunt o parte integrantă din viața noastră de zi cu zi. Cu toate acestea, au adesea o imagine nefavorabilă, deoarece plasticul este adesea asociat cu deșeurile din viața publică. Gândiți-vă doar la sticlele de băuturi răcoritoare și pungile de plastic, existente în deșeurile de gunoi sau care se acumulează pe plaje. Fără nicio îndoială că ar trebui să existe o mai mare conștientizare a utilizării plasticului în produsele de larg consum și că acesta poate fi restricționat în multe domenii ale vieții, cum ar fi la cumpărarea de fructe sau legume proaspete. Dar care este situația cu materialele plastice din industrie? Cât de importante sunt acestea aici?
 
Componentele funcționale din plastic joacă un rol din ce în ce mai mare în industrie. Materialul este foarte versatil prin faptul că poate fi folosit în scopuri în care metalul nu poate fi folosit sau nu în aceeași măsură. Ca urmare a acestui fapt și a proprietăților lor de frecare optimizate, materialele plastice de la igus, utilizate pentru lagăre sau portcabluri, au o durată de viață deosebit de lungă, care este de asemenea predictibilă. Un portcablu din plastic igus cu o cursă de 615 m, de exemplu, a fost folosit într-o fabrică de cărbune brun din Cehia timp de zece ani, fără să se defecteze.


Dar fiecare portcablu ajunge la sfârșitul duratei sale de viață la un moment dat. Anterior, utilizatorii aruncau portcablurile ca parte a deșeurilor industriale, în cel mai bun caz. Într-o astfel de situație, este îndoielnic că materialul granulat reutilizabil poate fi obținut, având în vedere cheltuielile cu selecția materialelor pentru reciclare. În ceea ce privește sfârșitul duratei de viață utilă a materialelor plastice din industrie, reputația lor în ceea ce privește mediul înconjurător nu este, prin urmare, de multe ori mult mai bună decât cea a materialelor plastice din gospodăriile private.
Prelucrați portcablul ca parte a programului de reciclare igus chainge - indiferent de producătorul de la care provine.

Reciclați acum articolele vechi

Reciclare adevărată: cum se face


Ne puteți trimite vechile portcabluri în loc să le eliminați pur și simplu cu alte produse ca parte a deșeurilor dvs. industriale. Punctul cheie: acceptăm toate portcablurile, chiar și cele de la alți producătoriSeparăm materialul și îl mărunțim la fața locului. Predăm materialul granulat neamestecat din lanțurile concurenților, efectuând schimburi în economia circulară. Folosim materialul reciclat al portcablurilor igus pentru turnarea prin injecție de noi produse. Recompensăm angajamentul dvs. cu un voucher igus pe baza greutății portcablului pe care ni-l trimiteți.

Programul de reciclare chainge pentru portcabluri

Îndepărtați murdăria brută de la portcablu, cu un aparat de curățat cu înaltă presiune, de exemplu.

Programul de reciclare chainge pentru portcabluri

Cântăriți portcablul.

Programul de reciclare chainge pentru portcabluri

Completați formularul pentru a lua legătura cu noi.

Programul de reciclare chainge pentru portcabluri

Împachetați portcablul și trimiteți-l la noi pre-plătit.

Programul de reciclare chainge pentru portcabluri

Adresa:
igus GmbH
chainge Recycling Program
Spicher Straße 1a
51147 Köln, Germania

Programul de reciclare chainge pentru portcabluri

Veți primi un voucher pe care îl puteți folosi apoi pentru produse igus noi. În acest moment, vă recompensăm la valoarea de 47 de cenți pe kilogram.  
Exemplu de calcul pentru o plată sub forma unui voucher igus: 50 kg x 0,47 euro = 23,50 euro plată


„Participați cu compania dvs. la eforturile noastre de reciclare a componentelor industriale și trimiteți-ne portcablurile pentru o eventuală reutilizare. ”


Informații suplimentare

Sustenabilitate

Sustenabilitate

Aflați mai multe despre sustenabilitatea la igus, standardul ISO 14001 și proiectele de mediu pe care le susținem.

Sisteme de portcabluri

Sisteme de portcabluri

Spații de instalare și medii foarte diferite.  Selecție largă de produse - găsiți soluția potrivită imediat. Cu o garantie de 36 de luni.

Calculatorul duratei de viață a portcablurilor

Calculatorul duratei de viață a portcablurilor

Cu doi până la șase parametri, veți primi o declarație a duratei de viață preconizate a portcablului pentru aplicații glisante și nesprijinite.