Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Pandemia corona: ce face igus?

Situația: reglementările corona din Germania, care intră în vigoare la 02.11.2020, nu au nicio influență asupra producției noastre la unitatea din Köln. igus livrează în prezent, fără restricții, din depozitul din Köln și din toate celelalte depozite din întreaga lume. În prezent, nu vedem nicio afectare nici a lanțurilor de aprovizionare. Cu toate acestea, în cazuri individuale, pot apărea la nivel local întârzieri ale livrărilor efectuate de companiile de transport, în funcție de situația curentă. În majoritatea țărilor și la sediul central din Köln, un număr mare de angajați încă lucrează de la birourile lor de acasă pentru a preveni infectarea. În toate zonele publice, utilizarea măștilor pentru gură/nas este obligatorie.
 
Pe această pagină, oferim o prezentare generală a măsurilor pe care le-am implementat pentru a ne proteja angajații, modul în care ajutăm donând un număr semnificativ de viziere și metodele digitale și analogice pe care le folosim pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil în această perioadă.


Cel mai bun serviciu posibil pentru clienți chiar și în aceste vremuri

O expoziție comercială cu inovații imensă, în Köln, pe care o puteți vizita singuri sau împreună cu specialiștii igus pe Internet. Expoziție internă la unitatea dvs. - evident, în conformitate cu reguli stricte de igienă. O prezentare simplă de mostre la sediul dvs. - pentru câteva săptămâni sau mai mult. Pachete cu mostre individuale cu instruire online ulterioară. În plus, ca întotdeauna, consultanță prin smartphone, chat sau chiar prin destul de convenționalul telefon, e-mail și la sediul dvs.

Aflați mai multe despre serviciile noastre

Viziere realizate și sponsorizate de igus®

Am abordat o problemă esențială în producția de viziere de protecție medicală și, datorită turnării prin injecție, suntem acum capabili să producem zilnic 2.000 de benzi pentru viziere. Donăm piesele instituțiilor non-profit și caritabile, precum și instituțiilor de învățământ.

Aflați mai multe despre producția de viziere

Covid-19: măsuri luate în sediul central din Köln

Cu câteva excepții, toate produsele igus motion plastics sunt fabricate la sediul central din Köln. Producția de aici se desfășoară în prezent fără restricții. Pentru a menține acest lucru, am implementat peste 100 de măsuri preventive de la începutul lunii februarie, atât cele prescrise de autorități, cât și unele care le depășesc pe acestea.

Aflați mai multe despre măsuri

Amânați data livrării

Amânați simplu data livrării

Nu aveți nevoie de comanda dvs. curentă în situația actuală la data confirmată? Atunci amânați data livrării: introduceți numărul comenzii și datele de contact în formular și selectați o nouă dată dorită.

Amânați acum