Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Pandemia corona: ce face igus?

Situația: restricțiile curente corona aplicabile în Germania nu au nicio influență asupra producției la unitatea noastră din Köln. igus livrează în prezent, fără restricții, din depozitul din Köln și din toate celelalte depozite din întreaga lume. În prezent, nu asistăm la niciun impact asupra lanțurilor noastre de aprovizionare. Cu toate acestea, în cazuri individuale, pot apărea la nivel local întârzieri ale livrărilor efectuate de companiile de transport, în funcție de situația curentă. În majoritatea țărilor și la sediul central din Köln, un număr mare de angajați lucrează de acasă pentru a preveni infectarea. În toate zonele publice, utilizarea măștilor pentru gură/nas este recomandată cu tărie.
 
Pe această pagină, oferim o prezentare generală a măsurilor pe care le-am implementat pentru a ne proteja angajații, modul în care ajutăm donând un număr semnificativ de viziere și metodele digitale și analogice pe care le folosim pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil în această perioadă.

igus este deschis non-stop și face livrări mai repede ca niciodată. 5.000 de comenzi părăsesc depozitul nostru în fiecare zi. În videoclip, vă arătăm măsurile pe care le luăm pentru ca fabrica și aparatele noastre logistice să funcționeze în permanență, fără restricții, așa cum am făcut întotdeauna în trecut.

Covid-19: măsuri luate în sediul central din Köln

Cu câteva excepții, toate produsele igus motion plastics sunt fabricate la sediul central din Köln. Aici, producția se desfășoară în prezent fără restricții. Pentru a ne asigura că acest lucru continuă, am implementat peste 250 de măsuri preventive începând din februarie 2020 și nu numai cele prescrise de autorități, ci și altele dincolo de acestea.

Aflați mai multe despre măsuri

Cel mai bun serviciu posibil pentru clienți chiar și în aceste vremuri

O expoziție comercială cu inovații imensă, în Köln, pe care o puteți vizita singuri sau împreună cu specialiștii igus pe Internet. Expoziție internă la unitatea dvs. - evident, în conformitate cu reguli stricte de igienă. O prezentare simplă de mostre la sediul dvs. - pentru câteva săptămâni sau mai mult. Pachete cu mostre individuale cu instruire online ulterioară. În plus, ca întotdeauna, consultanță prin smartphone, chat sau chiar prin destul de convenționalul telefon, e-mail și la sediul dvs.

Aflați mai multe despre serviciile noastre

Viziere realizate și sponsorizate de igus®

Am abordat o problemă esențială în producția de viziere de protecție medicală și, datorită turnării prin injecție, suntem acum capabili să producem zilnic 2.000 de benzi pentru viziere. Donăm piesele instituțiilor non-profit și caritabile, precum și instituțiilor de învățământ.

Aflați mai multe despre producția de viziere

Amânați data livrării

Amânați simplu data livrării

Nu aveți nevoie de comanda dvs. curentă în situația actuală la data confirmată? Atunci amânați data livrării: introduceți numărul comenzii și datele de contact în formular și selectați o nouă dată dorită.

Amânați acum