Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Lagărul dvs. special fabricat din plastic de înaltă performanță, de forma și în cantitatea dorită și din cel mai potrivit material

"Arătați-ne piesa de plastic care va creează probleme. Noi vă furnizăm o soluție!" Pe baza acestei idei, Günter Blase a înființat igus® acum mai bine de 50 de ani și este încă valabilă și astăzi: soluțiile cu serii realizate specific clienților sunt parte a activității noastre zilnice, la fel cum sunt și piesele standard.  Avem multe modalități diferite de fabricare exact a pieselor de care aveți nevoie. Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la cea mai eficientă metodă de fabricație din punct de vedere tehnic și economic și să vă recomandăm materialele din polimer de înaltă performanță pentru cazul dvs. individual.

Lagărul dvs. de alunecare individual de la igus®:

Trimiteți o solicitare acum și beneficiați de posibilitățile infinite

  • Fabricație la cele mai înalte standarde de calitate
  • De la  la producția de serie
  • Mărimi ale loturilor și comenzi globale conform cerințelor dvs.
  • Fabricarea de piese conforme cu FDA face parte din activitatea noastră de zi cu zi
  • Forma dorită, materialul dorit, cantitatea dorită
Trimiteți acum o cerere pentru componenta dvs. individuală

Producția de serie cu metoda de turnare prin injecție a materialului plastic: eficientă, flexibilă, scalabilă

Avantajele dvs.: 

  • Atunci când este nevoie de componente produse în serie, cu cantități cuprinse între câteva mii și câteva milioane.
  • Nu necesită întreținere, rezistență la substanțe chimice și la temperaturi extreme ... Materialele noastre iglidur® constau din polimeri de înaltă performanță rezistenți la uzură cu proprietăți unice. Selectăm materialul perfect pentru aplicația dvs.
  • Matrițele de injectare sunt fabricate în atelierul nostru de sculărie.
  • Colaborăm cu dvs. pentru a crea desenul de fabricație.
Obținerea componentelor fabricate prin metoda turnării prin injecție

Mașini de turnare prin injecție în fabrica igus®  

Alte metode de fabricație pentru componentele dvs. individuale și lagărele speciale

Componentele sunt tipărite 3D prin metoda de sinterizare cu laser.  
Componentă tipărită 3D

Vă tipărim componenta individuală prin utilizarea de materiale plastice iglidur® rezistente la uzură şi cu performanțe ridicate.  Completați simplu formularul de solicitare, atașați fișierul - de exemplu CAD, STEP - și apoi trimiteți. Veți primi apoi consultanță de la experții noștri.
Se potrivește cel mai bine pentru cantități de la: 1 la 1000

Strunjirea unei componente fabricate din polimeri de înaltă performanță iglidur®  
Componente strunjite, frezate sau găurite realizate din semifabricat

Componentele dvs. individuale vor fi realizate din semifabricat iglidur®, care constă din polimeri de înaltă performanță. Pe baza informațiilor și fișierelor dvs. cu date de genul CAD sau STEP, vom face o ofertă de preț și, la cerere, realizăm componenta.  
Se potrivește cel mai bine pentru cantități de la: 1 la 500

Unealtă pentru turnare prin injecție tipărită 3D cu componentă fabricată în interiorul său  
Realizați o componentă cu o matriță de injecție tipărită 3D

La imprimanta 3D, realizăm matrițe de injecție din polimeri de înaltă performanță pentru componenta dvs. individuală. Astfel economisiţi timp şi până la 80% din costuri. Datorită proprietăților lor, materialele pentru matriță pot rezista la temperaturile ridicate ale procesului de turnare prin injecție. Aceasta înseamnă că dintr-o singură matriță pot fi realizate până la 500 de piese.
Se potrivește cel mai bine pentru cantități de la: 1 la 500

Unealtă pentru turnare prin injecție realizată din aluminiu cu componentă fabricată în interiorul său  
Turnarea prin injecție a componentelor cu unealtă din aluminiu

În cazul acestei metode, componentele individuale sunt realizate cu unelte din aluminiu. Această procedură economisește mult timp datorită metodei sale de fabricare ușoară - chiar și în cazul ansamblurilor foarte complexe.  În același timp, costurile cu pregătirea uneltelor sunt foarte scăzute. Trimiteți simplu un model 3D și primiți imediat o ofertă.
Se potrivește cel mai bine pentru cantități de la: 200 la 10.000

Doar doi pași până la componenta dvs. individuală

1. Solicitați consultanță individualăExperții noștri vor găsi soluția perfectă pentru dvs.! Descrieți simplu cerințele cheie sau caracteristicile speciale ale aplicației dvs. și atașați de exemplu un fișier CAD.2. ComandațiDupă ce experții noștri analizează detaliile pe care le-ați furnizat, vă sugerăm un material iglidur® adecvat și o metodă de fabricație adecvată pentru aplicația dvs. particulară. Pentru producția de serie, poti fi comandate mostre și prototipuri.
 
 
Trimiteți acum o cerere pentru componenta dorită

 
 
Cutia cu mostre de lagăre de alunecare iglidur®  
Cutie cu mostre gratuită

Cutia conține mostre, precum și toate informațiile importante despre componentele individuale dintr-o privire.

Materiale iglidur® versatile  
Avantajele materialelor iglidur®

Fiecare dintre polimerii noștri de înaltă performanță special proiectați posedă proprietăți unice.

Magazinul online iglidur®  
Magazinul online igus®

Aici găsiți toate piesele standard, precum și numeroasele materiale iglidur® și proprietățile acestora.  

Unelte online igus® gratuite  
Unelte online

Cu ajutorul uneltelor online gratuite, puteți calcula durata de viață a produselor noastre sau le puteți configura.  

Exemple de aplicații ale clienților noștri

Fabricate prin turnare prin injecție: cea mai mare comoditate și siguranță la protezele articulației genunchiului

Pentru proteze sunt folosite numai materiale și componente pe care vă puteți baza. În special la protezele de picior, este important ca utilizatorul să poată avea încredere în proteza sa atunci când aleargă sau stă în picioare. Prin urmare, Otto Bock SE & amp; Co KGaA, lider pe piața mondială în domeniul ortopediei tehnice, se bazează pe lagărele de alunecare iglidur, fabricate din polimeri de înaltă performanță, de peste 20 de ani.  

Tipărit în 3D: dispozitiv de prindere fără întreținere pentru industria de ambalare

Disponibilitatea rapidă la un preț scăzut și utilizarea în condiții de igienă au fost premisele importante pentru acest dispozitiv de prindere tipărit 3D. Se folosește pentru ambalarea produselor cosmetice și are avantajul deosebit de a funcționa fără lubrifiere suplimentară, îndeplinind astfel cerințele de igienă.

Produse prin turnare prin injecție: lagăre care compensează toleranțele, în construcția de echipamente agricole grele

În domeniul construcțiilor de mașini agricole, greblele de fân sunt supuse solicitării continue în condiții dificile. Nu există însă nicio problemă pentru componentele igus®: acestea nu numai că sunt rezistente la uzură, ci sunt de asemenea lipsite de întreținere și reduc costurile de asamblare.

Produse din semifabricat: componente iglidur® individuale pentru sonde de topire

"IceMole" este o sondă de topire, cu care trebuie explorate regiunile polare, ghețarii și ca un obiectiv pe termen lung, regiunile extraterestre. Pentru păstrarea șurubului pentru gheață, a fost nevoie de o componentă rezistentă la apă și murdărie și  izolată termic. Prin urmare, se utilizează un lagăr fabricat din semifabricat iglidur® A180.

Tipărit în 3D: lagăr de alunecare personalizat gata de preluare în câteva ore

Ce faceți atunci când o piesă importantă de schimb pentru o expoziție se pierde dintr-o dată pe drumul spre târgul comercial? Răspunsul firmei Blackcam din Berlin, producător de sisteme de mișcare a camerelor, este de a apela la serviciul de tipărire igus 3D.

Fabricate din semifabricate: lagăre speciale pentru cea mai înaltă precizie în oftalmologie

Semifabricatul iglidur® este utilizat la fabricarea unui braț de microscop pentru examinări oculare. Motivul: poate fi prelucrat pentru a produce lagăre personalizate la dimensiuni măsurate în μm pentru a asigura precizia necesară la examinări.

Angrenaje din plastic tipărite 3D pentru sistemul de încărcare a mașinilor electrice

Easelink, o companie din Graz, a dezvoltat "Matrix Charging", un sistem de încărcare compus din două componente. Un suport de încărcare conectat la rețeaua de alimentare este instalat în parcare. Un conector de pe partea inferioară a mașinii electrice coboară atunci când aceasta este parcată pe suport. Procesul de încărcare începe automat, fără ca șoferul să conecteze un cablu. Utilizați serviciul de tipărire igus® 3D pentru a vă asigura că dezvoltarea prototipurilor rămâne rentabilă, asigurând în același timp o calitate ridicată.

Componentă fabricată la comandă utilizând serviciul de tipărire igus® 3D

Inspirate de Formula 1, echipele studenților din competiția de construcție "Formula Student Germany" concurează între ele.  Pentru construirea mașinilor lor de curse, echipa Formula Student din Weingarten, aproape de Ravensburg, avea nevoie de pinioane personalizate din plastic, printre altele. Cu serviciul de tipărire 3D de la igus®, aceste componente nu numai că au fost produse rapid, dar au fost, de asemenea, fabricate din material iglidur® rezistent la uzură.

Prelucrate din semifabricate: lagăre de alunecare durabile și rezistente la uzură pentru proteza degetului

Această proteză este un deget alimentat electric. Articulația de la baza degetului este mișcată direct printr-un motoreductor care transportă articulația intermediară prin intermediul unei conexiuni flexibile. Toate axele implicate în această mișcare sunt montate cu racorduri de plastic realizate din material iglidur® J. În total, 8 lagăre sunt integrate într-un singur deget.

Realizate din semifabricate: componentele fabricate din iglidur® reduc costurile de întreținere

Într-o stație de spălare a anvelopelor, până acum s-au folosit lagăre metalice, ceea ce a dus în mod regulat la defectarea sistemului. Acum, aceste lagăre au fost înlocuite cu lagăre din plastic, realizate din semifabricate igus®. În acest fel se economisesc anual câteva mii de euro.