Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str Patria, Nr. 17

310106 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021

Componente rentabile și fabricate la comandă datorită uneltelor pentru turnare prin injecție tipărite 3D

Formele pentru injecție sunt realizate în mare parte din oțel și se plătește pentru ele numai în cazul unor cantități mai mari ale componentelor. igus® oferă o alternativă, tehnologie ce utilizează unelte de turnare prin injecție tipărite 3D, ceea ce economisește până la 80% din costuri. Produceți rapid și economic piesele dvs. individuale din materiale plastice cu performanțe ridicate, chiar și în cantități mici. Puteți alege liber oricare din cele 50 de materiale iglidur® existente, indiferent dacă este vorba despre o aplicație cu temperaturi ridicate sau de mare capacitate.

Avantajele uneltelor pentru turnare prin injecție tipărite 3D

Prin tipărirea 3D a uneltelor pentru turnare prin injecție, igus® poate oferi rapid și rentabil lagăre de alunecare din plastic ce nu necesită întreținere și alte piese supuse la uzură în forma și din materialul dorite. Pentru forme simple, piesa specială este gata de expediere începând de la 4 zile. În funcție de materialul iglidur® ales, se alege procesul de tipărire 3D și materialul formei de injecție astfel încât unealta să poată fi produsă rapid și să poată fi utilizată direct în mașinile noastre de turnare prin injecție. Datorită proprietăților speciale, materialele selectate pentru formă rezistă la temperaturile ridicate ale procesului de turnare prin injecție, astfel încât până la 500 de piese pot fi produse dintr-o formă de tipărire 3D.

Unealtă pentru turnare prin injecție tipărită 3D cu lagăr de alunecare

Unealtă pentru turnare prin injecție tipărită 3D cu lagăr de alunecare

 

De ce unelte tipărite 3D?

Mașini de turnare prin injecție în fabrica igus®

Mașini de turnare prin injecție în fabrica igus®

 

Cu ajutorul tipăririi 3D, formele pentru injecție pot fi produse la costuri de până la 80% mai reduse. Ca rezultat, formele tipărite 3D sunt interesante în special pentru loturi mici și mostre, și se pot comanda într-o cantitate de 1 bucată sau mai mult. Gama iglidur® completă de 50 de materiale este disponibilă pentru lagărele de alunecare din material plastic ce nu necesită întreținere fabricate în acest mod, din care se selectează cel potrivit pentru aplicația dvs. (de exemplu iglidur® G - multifuncționalul, iglidur® X) pentru o temperatură continuă a aplicației de până la 250°C, și multe altele).

Când sunt mai avantajoase formele pentru injecție tipărite 3D în comparație cu tipărirea 3D directă?

Dacă piesele pentru pre-producție urmează să fie fabricate eficient și la un cost redus din materialul original, formele pentru injecție tipărite 3D sunt foarte potrivite deoarece proprietățile materialului pentru piese fabricate din forma tipărită 3D și piesele de volum ulterioare fabricate dintr-o formă serială convențională sunt foarte asemănătoare. Chiar dacă materialele pentru lagărele de alunecare trebuie să aibă proprietăți speciale (de exemplu conductibilitate, utilizare subacvatică, conformitate KTW, temperatură ridicată etc.) și nu pot fi prelucrate în imprimanta 3D, formele pentru injecție tipărite 3D reprezintă alegerea corectă.

Lagăre de alunecare la comandă

Lagăre de alunecare la comandă

 

Există cazuri în care tipărirea 3D directă este mai potrivită?

Imprimantă 3D cu filament igus®

Imprimanta 3D tipărește forme speciale cu filamente igus®

 

De exemplu, dacă livrarea trebuie să fie extrem de rapidă - 24h până la cel mult 3 zile. În plus, cu cât gradul de complexitate este mai mare, cu atât mai avantajos este să fabricați componentele direct prin tipărire 3D. Datorită fabricării fără unelte, complexitatea nu cauzează niciun cost suplimentar. Pentru piese mici sub 5 g, indiferent dacă sunt complexe sau simple, tipărirea 3D poate fi cea mai rentabilă metodă, chiar și în cazul cantităților din gama cu patru cifre. Pentru tipărire 3D, puteți utiliza servciul de tipărire 3D igus® pentru a comanda piese speciale fabricate la comandă online și rapid. Materiale plastice cu performanțe ridicate iglidur® sunt de asemenea disponibile sub formă de filamente pentru tipărirea 3D și sunt deosebit de potrivite pentru aplicații în mișcare datorită rezistenței lor mari la abraziune și coeficienților de frecare foarte buni.

Aveţi întrebări?

Ne-ar face plăcere să vă răspundem personal la întrebări

Puteți lua legătura cu noi telefonic: +49 2203 9649 8254

Accesați serviciul de tipărire 3D igus®

Sigla serviciului de tipărire 3D  

Acum utilizați serviciul de tipărire 3D igus® pentru a tipări componente pentru aplicația dvs.

Consultanţă

Mi-ar face plăcere să vă răspund personal la întrebări

Expediere și consultanță

În persoană:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbătă de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h