Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

print2mold® – turnare prin injecție cu unelte de tipărire 3D


Piesele supuse la uzură costă cu până la 80% mai puțin și sunt cu 70% mai rapid de realizat decât în cazul producției de unelte convenționale

În cadrul serviciului print2mold®, producem piese individuale turnate prin injecție din materialele noastre iglidur®. Aici, folosim matrițe tipărite în 3D care sunt potrivite pentru prototipuri rapide și serii mici de 100 până la 30.000 de bucăți. Acest lucru are ca rezultat economii semnificative și un timp de livrare de două săptămâni.

Calculul costului turnării prin injecție pentru polimeri rezistenți la uzură

Calculați prețul total, inclusiv costurile sculei și timpul de livrare în doar trei pași

1. Creați modelul 3D și exportați-l în format STEP/STP

Pregătiți modelul CAD pentru turnare prin injecție Utilizați software CAD sau configuratoarele noastre gratuite pentru a crea modelul 3D. Nu puteți găsi fișierul potrivit? 

2. Încărcați online modelul 3D pentru
calcularea prețurilor

Încărcare CAD piese speciale turnate prin injecție Glisați și fixați simplu fișierul STEP / STP sau selectați-l dintr-un folder. Filtrați în funcție de cerințe sau derulați până la metoda p2m și selectați materialul.  

3. Calculați costurile și comandați
imediat online

Comandați online serii mici turnate prin injecție Costurile pentru sculă și piese, timpul de livrare și posibilitatea de fabricație sunt afișate imediat și puteți finaliza comanda direct online.

Piese turnate prin injecție rezistente la abraziune din matrițe de scule fabricate aditiv

Unealtă de turnare prin injecție tipărită 3D din metal

Mai rentabil datorită sistemului de scule îmbunătățit

  • Cu până la 80% mai rentabile decât uneltele prelucrate
  • Verificarea online a fezabilității: degajări interioare și grosimi ale pereților
  • Calculați durata de viață online
  • Peste 10.000 de piese per unealtă
  • Peste 50 de materiale plastice speciale cu uzură redusă disponibile (de asemenea, pentru caracteristici speciale precum conductivitate, utilizare subacvatică, conformitate cu KTW, temperatură ridicată etc.)
  • Termenul de livrare începe de la două săptămâni
Bucșă și angrenaj turnate prin injecție fabricate dintr-o matriță tipărită 3D

Componente de probă gratuite

Convingeți-vă de avantajele procesului print2mold și de calitatea sculelor metalice și comandați gratuit două piese de probă de la o matriță de injecție metalică tipărită 3D:

Lagăr de alunecare realizat din matriță de injecție tipărită 3D
Material: iglidur G
Angrenaj din matriță de injecție tipărită 3D
Material: iglidur X

Rapid Tooling cu scule de turnare prin injecție tipărite 3D

Fabricarea rapidă a uneltelor de turnare prin injecție cu tipărirea 3D, permite o producție rapidă și rentabilă de prototipuri apropiată de producția de volum și volume mici realizate cu turnare prin injecție. Aceasta s-ar putea să nu înlocuiască fabricația costisitoare a uneltelor turnate prin injecție prelucrate - dar astfel de scule sunt profitabile doar pentru loturi de peste 10.000 de unități. În plus față de avantajul costurilor, turnarea prin injecție cu unelte fabricate aditiv este semnificativ mai rapidă - în medie, șase zile lucrătoare sunt suficiente pentru a finaliza uneltele și piesele.

Un alt avantaj al procedurii print2mold este calculul rapid și ușor al costurilor pentru turnarea prin injecție în instrumentul online disponibil gratuit. Utilizatorii pot vedea prețul total și prețul pe unitate (inclusiv costurile uneltelor), dar și timpul de fabricație pentru întregul proiect. În primul rând, instrumentul online verifică automat designul pentru adecvarea procedurii print2mold, astfel încât orice cost suplimentar (cum ar fi pentru prelucrarea mecanică) să poată fi identificat imediat și inclus în calcul.

Când modelul a fost încărcat și materialul dorit ales (opțiunea de filtrare în funcție de cerințe vă permite să identificați materialul perfect), configurația completă poate fi solicitată imediat sau redirecționată cu ușurință pentru o revizuire ulterioară. 
Procesul igus® print2mold®

Exemple de aplicații ale clienților

Unealtă pentru turnare prin injecție tipărită 3D


Fabricație aditivă la igus

Fabricație aditivă cu polimeri de înaltă performanță

Tipărire 3D cu polimeri rezistenți la uzură: serviciu de tipărire 3D, magazin de materiale și informații despre materiale, proceduri și servicii.
Prezentarea generală a tipăririi 3D

Piese speciale și desenate fabricate din plastic

Alegeți designul, materialul și cantitatea - servicii suplimentare pentru piese speciale, prototipuri și serii din materiale plastice rezistente la uzură.
Mai multe despre piese speciale și desenate

Consultanta

Mi-ar face placere sa va raspund personal la întrebari

Expediere ?i consultan?a

În persoana:

Luni - Vineri de la 7 am la 8 pm.
Sâmbata de la 8 am la 12 pm.

Online:

24h


Termenii "igus", "Apiro", "chainflex", "CFRIP", "conprotect", "CTD", "drylin", "dry-tech", "dryspin", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-skin", "e-spool", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igutex", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "readychain", "readycable", "ReBeL", "speedigus", "triflex", "robolink", "xirodur", și "xiros" sunt mărci comerciale protejate legal ale igus® GmbH/Köln în Republica Federală Germania și, acolo unde este cazul, în unele țări străine.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH