Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)
banner manus 2023

A 11-a competiție pentru aplicații excepționale cu bucșe din plastic

Participați acum și câștigați 5.000 de euro!

Milioane de organe de mașini din plastic sunt utilizate în dispozitive, aparate și motoare. Cu toate acestea, aproape nicio altă piesă nu este la fel de subestimată în ingineria mecanică așa cum este bucșa din plastic. Pentru a demonstra potențialul tehnologiei cu bucșe din polimeri pentru sisteme inovatoare, competiția manus® onorează din nou în acest an produse unice cu bucșe.

Ce căutăm?
Aplicațiile industriale cu bucșe din plastic care sunt căutate se remarcă prin eficiența lor tehnică, economică și ecologică sau prin creativitatea dezvoltatorului. Accentul se pune pe superioritatea tehnică a plasticului în ingineria mecanică:
  • Unde a rezolvat o bucșă de plastic o problemă de lungă durată?
  • Ce noi oportunități deschide utilizarea bucșelor?
  • Cum au îmbunătățit bucșele din polimeri o aplicație pe termen lung? 
Termenul limită de aplicare pentru manus 2023 a expirat. Le dorim tuturor celor 480 de concurenți mult succes.
 
Caracteristicile principale ale premiului manus® 2021

ceremonia de premiere manus

Aceștia sunt următorii pași

Sesiunea juriului
Termenul limită de aplicare pentru manus 2023 a expirat. Și în acest an, am primit numeroase lucrări din întreaga lume, care vor fi evaluate la ședința juriului din 14 martie 2023. 

Ceremonia de premiere
Pe 19 aprilie 2023, a sosit în sfârșit momentul: câștigătorii manus 2023 vor primi premiul la Târgul din Hanovra. Toți câștigătorii premiilor vor fi informați în prealabil. Ceremonia de premiere va avea loc la standul igus al târgului comercial. 

Iată ce puteți câștiga:

manus de aur

manus® de aur

Premiu în bani de 5.000 de euro
manus de argint

manus® de argint

Premiu în bani de 2.500 de euro
manus de bronz

manus® de bronz

Premiu în bani de 1.000 de euro
Sustenabilitatea manus

manus® verde

Premiu în bani de 1.000 de euro

Juriul de experți


 
Hubertus von Monschaw
Hubertus von Monschaw

Director global Hannover Messe, Deutsche Messe
Alexander Gölz
Alexander Gölz

Redactor șef, Industrieanzeiger
Prof. Dr.-Ing. Wolfgang Boos MBA
Prof. Dr.-Ing. Wolfgang Boos MBA 

Partener executiv, WBA Aachener Werkzeugbau Akademie GmbH
Prof. Dr.-Ing. Peter Krug
Prof. Dr.-Ing. Peter Krug 

Director general, Institut für Fahrzeugtechnik (IFK) Technische Hochschule Köln
Paul J. Heney
Paul J. Heney 

Editor-șef, WTWH Media
Andreas Gebhard
Andreas Gebhard

Dipl.-Chem.,
Leibniz-Institut für Verbundwerkstoffe GmbH
Tobias Vogel
Tobias Vogel

CEO Bucșe și tehnologia liniară, igus GmbH

Catalogul manus® 2021

Toate aplicațiile de la ultimul manus

Am primit 582 de înscrieri din întreaga lume pentru a 10-a competiție manus. În PDF-ul nostru, puteți arunca o privire asupra tuturor acestor aplicații.
Vedeți acum

Câștigătorii competiției manus 2021

Vehicul de teren

manus de aur - vehicul pe șenile

Transportul ansamblurilor de foraj, macarale, platforme de ridicare și excavatoare pe terenuri dificile este sarcina vehiculului pe șenile PowerBully fabricat de Kässbohrer Geländefahrzeug AG, cu sediul în Laupheim.
Pană de tăiere

manus de argint - pană de tăiere

Ultimii ani secetoși au făcut din ce în ce mai periculoasă tăierea copacilor cu un ciocan și o pană. Ramurile moarte cad la cel mai mic impact. Prin urmare, Forstreich, o companie cu sediul în Freiburg, Germania, a dezvoltat o pană de tăiere cu baterii, controlată prin radio.
Lamele de protecție solară

manus de bronz - lamele de protecție solară

Arcora, o companie franceză, dezvoltă un sistem de mutare a lamelelor de protecție solară pe fațade. Dezvoltatorii folosesc în acest scop un aliaj cu memorie a formei.
Coș de gunoi electric

manus verde - coș de gunoi electric

Compania finlandeză Finbin, dezvoltă un coș de gunoi care compactează deșeurile cu ajutorul energiei solare. Sistemul unic reduce semnificativ atât costurile de operare, cât și amprenta ecologică. Tehnologia patentată asigură comprimarea deșeurilor într-un raport de 6:1.


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH