Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Portcabluri Wiki


Proiectați cu ușurință portcabluri

Proiectarea portcablurilor Aici puteți găsi cele mai importante informații despre proiectarea portcablurilor – elemente de bază și calcul, reguli de umplere și multe altele.
La recomandările de proiectare

Carte albă despre portcabluri

Carte albă despre portcabluri Aflați din cărțile noastre albe cum puteți îmbunătăți alimentarea cu energie a aplicației dumneavoastră, reducând adesea costurile.
La cărțile albe

Sfaturi pentru sisteme de alimentare cu energie

Sfaturi pentru un sistem robust de alimentare cu energie Sfaturi valoroase despre cum să vă planificați propriul proiect de sistem de alimentare cu energie, să optimizați sistemul și să îl proiectați pentru o durată de viață cât mai lungă.
La sfaturi

Tech up, Cost down

Aici puteți descoperi sistemele de portcabluri specifice sloganului Tech up, Cost down. Începeți acum să inovați tehnologia mașinilor dvs. și reduceți costurile în compania dvs.
► Tech up, Cost down acum

Subiecte populare


Portcablul (denumit și e-chain ) este o componentă a mașinii care ghidează și protejează cablurile și furtunurile flexibile. Protecția sa reduce timpul de nefuncționare și crește durata de viață a cablurilor și furtunurilor. Economisiți timp și bani la achiziționarea și utilizarea portcablurilor igus.
Elementele unui portcablu Reprezentare folosind exemplul unei legături de portcablu E4Q. Unele portcabluri se abat de la această reprezentare.
Elementele portcablului
Un portcablu este format din mai multe legături de portcablu interconectate. Portcablul este închis cu console de montare pe ambele părți. O legătură de portcablu are următoarele elemente:
 
1

Traversă superioară (pentru tuburi: capac)

2

Element lateral – legătură laterală interioară și/sau exterioară

3

Traversă inferioară (pentru tuburi: jos)

4

Separator pentru separare verticală

5

Raft parțial pentru separare orizontală

Care sunt avantajele portcablurilor igus?
 
  • Potrivite pentru cabluri datorită contururilor netede
  • Greutate redusă, modulare, puternice, silențioase, ușor de deschis
  • Întreținere redusă ușor de efectuat, ușor de instalat
  • Durată de viață predictibilă
  • Sustenabilitate: se pot recicla în loc să fie aruncate
Unde se folosesc portcablurile?Astăzi, portcablurile igus sunt deja folosite în multe sute de mii de aplicații din întreaga lume, de la dozatoare de băuturi până la oțelării. Pe tot globul, peste 400.000 de clienți din 50 de ramuri industriale folosesc portcablurile igus.

Modele interactive de portcablu 3D

Manșon Govie E4Q Descoperiți acum sistemele de portcabluri în modele 3D interactive
La modelele de portcabluri 3D

Fiți inspirat - Exemple din domeniu

Macarale Mașini unelte Industria prelucrării lemnului Manevrarea materialelor Robotică Manevrare în vrac Offshore Explorați toate aplicațiile
Sală polivalentă la HUNGEXPO

Sală polivalentă la HUNGEXPO

Portcabluri și cabluri speciale chainflex pentru instalare complexă sub podeaua sălii
Macara de transport plăci BANG

Macara de transport plăci BANG

Portcabluri de la igus sub formă de alimentare cu energie pentru macara de interior în condiții dificile.
Toate aplicațiile

Toate aplicațiile cu portcabluri

Pe tot globul, peste 400.000 de clienți din 50 de ramuri industriale folosesc portcablurile igus.

Întrebări frecvente


Cum pot găsi rapid portcablul potrivit?
Vă recomandăm filtrul de produse din magazin. În magazin, doar filtrați după tipul de mișcare și restrângeți rezultatele folosind dimensiunile. 
 
Cum găsesc întregul sistem de alimentare cu energie cu cabluri, console de montare, separare interioară etc.?Cu configuratorul expert de portcabluri, vă puteți asambla sistemul individual de portcablu gata de conectat în doar câțiva pași.

Care este durata de viață a unui portcablu?
Utilizați simplu calculatorul duratei de viață pentru a determina durata de viață estimată a portcablului.

Cum pot determina durata de viață rămasă a portcablului meu în timpul funcționării?
Folosind senzorii noștri i.Sense, obțineți în orice moment, în timp real, informații cu privire la starea alimentării cu energie.

Care este lungimea maximă posibilă a cursei?
În cazul portcablurilor cu role, pot fi realizate curse de 1.200 m și mai mult. Aflați mai multe.

Cât de mare este intervalul standard de temperatură pentru portcablurile din plastic?
De regulă, intervalul standard de temperatură pentru portcablurile din plastic este de la -40°C la +130°C, cu +170°C pe termen scurt.

Există ghidaje de cablu pentru birouri și mobilier?
Portcablurile noastre premiate au fost dezvoltate special pentru birouri și mobilier. De exemplu, igus oferă portcablul ZF14 sau OCR pentru ghidajele de cablu organizate la birou. Opțiuni de prindere: magnetice, înșurubate și lipite.
Sunt portcablurile rezistente chimic?
O listă detaliată oferă informații despre rezistența materialelor igumid G, TE și NB de la igus la multe substanțe chimice.

Portcablurile din plastic sunt rezistente la așchii fierbinți?
Da, portcablurile din plastic care utilizează materialul igumid HT pot rezista la așchii la temperaturi de până la + 850°C.Pot implementa o cursă lungă fără un canal de ghidare?Da, cu sistemul autoglide, puteți realiza curse de până la 80 m fără canale de ghidare.

Pot fi utilizate portcablurile în sectorul frigorific?Da, toate materialele portcablurilor igus pot fi folosite pentru utilizare continuă până la -40°C.

Ce portcablu este potrivit pentru utilizarea ESD?
Da, toate portcablurile din material conductor ESD pot fi găsite aici.

Există portcabluri cu aprobare FDA?Da, vă recomandăm portcablul TH3, care a fost dezvoltat special pentru industria alimentară și a băuturilor.

Puteți economisi energie cu portcabluri din plastic și cabluri chainflex?
Da, este posibil să economisiți până la 57% cu portcablurile din plastic igus și până la 17% cu cablurile chainflex. Îmbunătățiți tehnologia acum și creșteți eficiența energetică.Cum pot determina intervalele optime de întreținere pentru alimentarea mea cu energie?
Cu sistemul nostru i.Cee pentru întreținere predictivă, vi se arată întotdeauna momentul optim pentru întreținere în timp real, în funcție de profilul real de mișcare și de starea curentă a sistemului dvs. de alimentare cu energie.

De ce portcabluri de la igus?


De ce portcabluri de la igus? Calitate: inspectată si testată
Datorită cercetării intense și testării ample în condiții reale în cel mai mare laborator de testare din industrie, igus garantează o durată de viață lungă pentru sistemul dumneavoastră de ghidare a cablurilor. Expertiza noastră în continuă creștere este încorporată în colaborarea cu clienții noștri pentru a ne perfecționa produsele.
Exemple de portcabluri Peste 400.000 de clienți din întreaga lume folosesc portcablurile igus
Astăzi, portcablurile igus sunt utilizate în multe sute de mii de  aplicații din întreaga lume.
Blog despre alimentarea cu energie Articole interesante
Articole interesante despre alimentarea cu energie găsiți pe blogul nostru.


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH