Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Serviciu de tipărire 3D industrială

pentru piese speciale rezistente la uzură în una până la trei zile


Serviciu de tipărire 3D online
Imprimarea 3D face parte din producția digitală. Fiecare componentă nouă este mai întâi proiectată ca model digital 3D și apoi este fabricată aditiv, strat cu strat. Serviciul de imprimare 3D de la igus furnizează componente realizate din propriile noastre materiale plastice rezistente la uzură, fără o cantitate minimă de comandă. Oferim soluții specifice pentru aplicațiile în mișcare, unde materialele convenționale își ating rapid limitele - materialele noastre plastice sunt de până la 50 de ori mai rezistente la uzură decât materialele plastice obișnuite pentru imprimarea 3D. Pur și simplu încărcați online modelul CAD al componentei dvs. și primiți-o tipărită în cantitatea dorită.

Nu aveți un model CAD la îndemână în acest moment?
Cu ajutorul configuratorului nostru CAD, puteți crea cu ușurință un model 3D pentru diferite tipuri, cum ar fi angrenaje și rulmenți. Vă oferim, de asemenea, siguranța planificării cu ajutorul calculatorului de durată de viață igus, care poate determina online durata de viață preconizată a tuturor componentelor. 
 
Imprimați acum o componentă

Ce veți găsi pe această pagină:

Piese tipărite 3D

Ce oferă serviciul de imprimare 3D online de la igus?

Doar încărcați modelul 3D și comandați online

Încărcați modele 3D și comandați componenta online de la serviciul de tipărire 3D
  • Încărcați până la zece fișiere (STEP/STP/STL) trăgându-le și plasându-le în fereastra de încărcare sau încărcându-le direct în instrumentul serviciului de tipărire 3D
  • Comandați componenta imediat online sau solicitați o cotație
  • NOU: acum cu calculul duratei de viață pentru componente individuale direct în instrument

Calcularea imediată a prețului și verificarea fabricabilității

Aflați prețul și timpul de livrare direct în serviciul online de tipărire 3D
  • Comandați de la 1 la 10.000 de unități
  • Prețurile și termenele de livrare vor fi afișate imediat
  • Posibilitatea de fabricare a componentelor este verificată în funcție de grosimea peretelui și dimensiunea spațiului de instalare: posibilele limitări sunt afișate imediat

Gamă largă de materiale și opțiuni pentru post-procesare

selecție mare de materiale la serviciul de tipărire 3D online
  • Materiale plastice extrem de rezistente la uzură
  • Posibilitate de filtrare în funcție de parametrii de mediu și cerințele specifice
  • Materiale pentru diverse cerințe de aplicare
  • Opțional: colorarea și netezirea suprafeței componentei sau refacerea unui filet.

Servicii specializate de imprimare 3D

Piesa cu patru componente cu senzori integrați

Imprimare multi-materială

Imprimarea multimaterială utilizează până la patru filamente diferite pentru a realiza o componentă într-o singură etapă de lucru. Aceasta combină avantajele a două sau mai multe materiale diferite într-o singură componentă.

Posibile aplicații:
  • Durata de viață și capacitatea de încărcare : tribofilamentele durabile de la igus pot fi combinate cu materiale foarte rigide. Acest lucru permite construirea unor componente deosebit de rezistente care prezintă, de asemenea, un comportament special de alunecare.
  • Componente cu senzori integrați: imprimarea multimaterială permite fabricarea rapidă de materiale plastice rezistente la uzură cu un strat de senzor conductiv integrat. Astfel sunt create piese speciale extrem de durabile, care emit un avertisment înainte de supraîncărcare sau atunci când se atinge limita de uzură pentru a permite o întreținere predictivă.
Imprimantă 3D de format mare

Tipărire 3D de format mare

Imprimanta 3D de format mare igus poate fi utilizată pentru a fabrica componente de până la un metru într-un singur proces de imprimare. Componentele de format mare realizate din polimeri de înaltă performanță igus pot fi utilizate fără probleme în ingineria mecanică la scară largă.

Componentele tipărite 3D se descurcă bine în comparație directă cu piesele prelucrate, datorită designului ușorcerințelor de materiale mult reduse (până la 85%) și a fabricării eficiente din punct de vedere al costurilor. Pentru suprafețe bune și componente precise, se pot retușa subzonele.

Printre domeniile de aplicare posibile se numără construcția de dispozitive și mașini speciale și tehnologia de ambalare.

Calculul duratei de viață pentru componente individuale

La igus, calculatoarele de durată de viață au fost utilizate cu succes pentru aplicațiile cu rulmenți cu alunecare de peste 25 de ani. Noul calcul al duratei de viață din instrumentul de service pentru imprimare 3D "iglidur Designer" vă permite pentru prima dată să determinați durata de viață a componentelor modelate individual. Pur și simplu selectați suprafața de alunecare făcând clic pe ea și introduceți parametrii aplicației pentru a obține imediat o estimare a duratei de viață. Datele calculatorului de durată de viață se bazează pe rezultatele a 11 000 de teste de abraziune pe an în 450 de puncte de testare în laboratorul de testare igus. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot obține acum toate informațiile de care au nevoie în ceea ce privește prețul, fabricabilitatea și termenul de livrare, specificațiile materialelor, inclusiv durata de viață preconizată și finisarea componentelor individuale de imprimare 3D, cu ușurință, într-un singur instrument.
 
Calculați durata de viață a angrenajelor

Calculatorul duratei de viață pentru angrenaje din polimer

Acest instrument online gratuit vă permite să calculați durata de viață a angrenajului prin simpla introducere a dimensiunilor angrenajului și a parametrilor aplicației. Participați la un atelier online cu Dipl. Ing. Tom Krause pentru a afla mai multe despre utilizarea calculatorului duratei de viață a angrenajului pentru a determina designul ideal pentru un angrenaj durabil.
 

Ce modele pot comanda de la serviciul de imprimare 3D?


Serviciul de imprimare 3D igus produce componente personalizate de toate tipurile. Datorită libertății geometriei în fabricarea aditivă, nu există limite pentru tipul unei piese. Printre altele, imprimăm rulmenți, discuri de curea dințată, angrenaje, roți fără sfârșit și dispozitive de prindere.
 
Dispozitive de prindere imprimate 3D

Prehensoare în industria ambalajelor

Datorită trecerii de la aluminiu la imprimarea 3D pentru producția de dispozitive de prindere, Carecos Kosmetik GmbH a reușit să reducă costurile cu până la 85% și timpul de fabricație cu până la 70%.
 
La exemplul de aplicație
Degetele de prindere fabricate din pulbere SLS adecvate pentru ESD

Mostră gratuită de dispozitiv de prindere

Comandați gratuit o mostră de prindere tipărită 3D din iglidur i8-ESD și aruncați o privire asupra materialului SLS.
 
Comandați mostre gratuite de prindere

Opțiuni de post-procesare și finisare


Componentele fabricate prin sinterizare cu laser pot fi ulterior netezite sau colorate. Încărcați modelul CAD și primiți prețurile imediat! 
 
▶️ Încărcați modelul acum
 

Netezirea suprafeței

Netezirea componentelor reduce foarte mult rugozitatea suprafeței, îmbunătățind senzația. Metodele disponibile sunt netezirea chimică și finisarea prin vibrare. În ambele cazuri, peretele trebuie să aibă o grosime de cel puțin 1 mm pentru a asigura stabilitatea și fabricarea corectă a componentei dumneavoastră.

În cazul netezitului chimic, componenta este tratată cu un produs chimic după imprimarea 3D. Acest lucru înmoaie și netezește suprafața aspră caracteristică a componentelor sinterizate cu laser. Acest lucru sigilează, de asemenea, suprafața. În cazul procesului de rotire, componenta este plasată într-un recipient cu abrazivi după imprimarea 3D, iar contactul dintre abrazivi și componentă netezește suprafața acesteia din urmă.

Colorare și retușare

Serviciul nostru online de imprimare 3D permite rezervarea imediată a negrului. Alte culori sunt disponibile la cerere. La colorare, colorantul pătrunde la o adâncime de aproximativ 0,4 mm în componentă, modificând în mod neglijabil măsurătorile. Colorarea poate reduce rezistența la uzură de până la trei ori, în funcție de aplicație. Specificațiile mecanice rămân aproape neschimbate. Pentru colorare este necesară o grosime minimă a peretelui de 1 mm.


Refacerea mecanică este oferită atunci când o componentă necesită filete sau inserții filetate, de exemplu. Refacerea mecanică este, de asemenea, necesară în cazul în care componentele trebuie să fie fabricate cu dimensiuni specifice și toleranțe strânse.

Rolă de imprimare 3D netezită
Angrenaje colorate prin sinterizare cu laser

Mai multe despre configuratorii CAD

Creați singur modele 3D acum cu configuratoarele noastre online gratuite

Pentru angrenaje, cremaliere, discuri de curea dințată, role, piulițe cu șuruburi de plumb, plăci de alunecare și rulmenți simpli. Pur și simplu configurați și descărcați șabloane 3D. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare de CAD și nici înregistrare.

Iată cum:

1. Selectați grupul de componente dorit
2. Introduceți dimensiunile necesare. Funcția de vizualizare la 360° vă permite să inspectați modelul 3D din toate părțile.
3. Selectați formatul de fișier necesar și descărcați fișierul CAD.
4. Pentru a comanda imediat online modelul 3D finalizat, descărcați-l în format STEP, apoi încărcați-l în secțiunea Serviciu de imprimare 3D.
 
Salt la configuratoarele CAD
Configurați gratuit modele 3D online cu configuratoarele igus CAD

Comandați o cutie cu mostre gratuită pentru tipărire 3D

Selectați o piesă de probă și testați materiale de tipărire 3D optimizate tribologic

Vedeți cu ochii voștri calitatea și beneficiile materialelor noastre de imprimare 3D: Sunteți interesat de componentele tipărite 3D, dar ați dori să le țineți în mână înainte de a lua o decizie finală? Sunteți binevenit să comandați o mostră gratuită de la noi.
 

Rola minune

Rolă de tipărire 3D cu rolă interioară Cilindru cu o rolă rotativă interioară dintr-un proces de imprimare
Material: iglidur® i3 (material de sinterizare cu laser)
 
Comandați o mostră gratuită acum

Piulițe de antrenare cu șurub de acționare

Filete tipărite 3D Piuliță de acționare imprimată pe un șurub filetat imprimat de plumb
Material: iglidur i3 (material de sinterizare cu laser)
 
Comandați o mostră gratuită acum

Dispozitiv de prindere elastic

Dispozitiv de prindere elastic tipărit 3D Prindere elastică imprimată
Material: iglidur i3 (material de sinterizare cu laser) și material elastic (albastru)
 
Comandați o mostră gratuită acum

Angrenaj cu melc

Angrenaj melcat tipărit 3D Angrenaj cu șurub
Material: iglidur i6 (material de sinterizare cu laser)
 
Comandați o mostră gratuită acum

Roată dințată conică

Roată dințată conică tipărită 3D Angrenaj conic
Material: iglidur i3 (material de sinterizare cu laser)
 
Comandați o mostră gratuită acum

Angrenaje colorate

Angrenaje tipărite 3D, elicoidale Angrenaje, cu dinți elicoidali și colorați
Material: iglidur i3 (material de sinterizare cu laser)
 
Comandați o mostră gratuită acum

Mostră din două componente

Articulație de cuplare tipărită 3D din mai multe materiale Componentă multimaterială realizată dintr-un filament optimizat pentru fricțiune și un filament foarte rigid pentru rezistență maximă.
Materiale: filament iglidur i150 și igumid P150
 
Comandați o mostră gratuită acum

Piesă de probă ESD

Componentă ESD Cilindru de descărcare electrostatică. Suprafața a fost apoi netezită chimic în post-procesare.
Material: iglidur i8-ESD (material de sinterizare cu laser)
 
Comandați o mostră gratuită acum

Serviciul de imprimare 3D în practică


 

Procesul de imprimare 3D în uz

Pinioane tipărite 3D

Obțineți o imagine de ansamblu a domeniilor de aplicare în care serviciul de imprimare 3D igus a jucat un rol decisiv.
 
Accesați exemple de aplicații

Ghid de proiectare pentru tipărire 3D

Serviciu de tipărire 3D online

Obțineți sfaturi practice privind proiectarea de piese funcționale pentru fabricarea în cadrul serviciului de imprimare 3D.
 
Descărcați ghidul de proiectare



Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH