Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Fără întreținere, pentru o funcționare continuă
și silențioasă la mașini automate

Posibilele utilizări ale mașinilor automate au devenit mai diverse și, odată cu creșterea mecanizării, pot fi de așteptat multe alte inovații. Automatele de vânzare, de exemplu, nu mai sunt folosite doar pentru a vinde ceva, ele servesc și ca suprafețe de publicitate și pot colecta date de utilizator în scopuri de monitorizare. Acestea au făcut mult timp parte din viața de zi cu zi și, în majoritatea cazurilor, aproape că nu mai sunt vizibile. În special, atunci când funcționează în mod fiabil și fără probleme. Lagărele și angrenajele din sistemele de plată, rafturile cu ghidaje liniare care pot fi scoase, sistemele electrice liniare care mută scanere sau distribuitoare de produse, portcabluri care transportă cabluri: toate aceste componente sunt așteptate să îndeplinească cerințe ridicate, nu numai în ceea ce privește performanța lor, ci și pentru designul lor, fiind adesea utilizate fără întrerupere. Polimerii noștri fără întreținere, de înaltă performanță, asigură faptul că automatele de vânzare, despre care se așteaptă să funcționeze în mod autonom, nu depind deloc de asistența la întreținere din partea noastră, a ființelor umane.

Avantajele produselor igus:

  • Fără întreținere
  • Rentabilitate
  • Economie de spațiu la instalare și reducerea greutății
  • Asamblare ușoară
  • Sisteme complete sau componente individuale de la o dimensiune a lotului de 1 bucată
  • Calculul duratei de viață
  • Zgomot redus și vibrații reduse

Automate de vânzare

Tehnologie pentru lagăre liniare și bucșe, soluții cu portcabluri, angrenaje și cutii de viteze pentru automate de vânzare care nu necesită întreținere, durabile și rentabile.
Aflați mai multe acum

Soluții de automatizare în industria de catering

Soluții de robotică, tehnologie pentru lagăre și portcabluri pentru automatizarea rapidă, fără întreținere și economică a serviciilor în restaurante și cafenele.
Aflați mai multe acum
Fără lubrifiere, cu întreținere redusă, durabile
componente pentru automate de cafea
Descoperiți-le acum
Automat de cafea

noutăți 2022
Axa de antrenare extensibilă continuu
 
Cutie de viteze unghiulară rezistentă la rugină, cu carcasă ușoară
Robot SCARA cu patru grade de libertate
 

Vreți să vedeți toate noutățile din 2022? Puteți găsi prezentarea generală aici.

noutăți 2022

Mostre gratuite - sub forma unei cutii sau individual pentru aplicația dvs.

Convingeți-vă de calitatea produselor noastre motion plastics
  • Comandați gratuit o cutie cu mostre de componente motion plastics cu cele mai importante produse și informații despre diverse aplicații ale automatelor automate.
  • Cutia nu este suficient de specifică? Vom găsi produsul potrivit pentru aplicația dvs. și vă vom trimite gratuit o mostră individuală.
Comandați acum

Produse motion plastics selectate pentru industria automatelor de vânzare

Micro portcablu E2

Micro portcabluri E2

Pentru cele mai mici spații de instalare

UL94-V2 (opțional V0)

Stabil, ușor și silențios

Cabluri chainflex CF130.UL & CF140.UL

chainflex CF130.UL & CF140.UL

Înveliș exterior din PVC (ecranat CF140)

Pentru aplicaţii de capacitate medie

Proprietăți ignifuge

Roboți liniari drylin E

Roboți liniari drylin E

Asamblare rapidă

Lungime definită a cursei

Totul dintr-o singură sursă

Axă liniară electrică și acționare liniară cu motor drylin E

drylin E cu o singură axă cu motor

Instalare ușoară

Montarea comutatorului de proximitate prin intermediul unui locaș în T

Totul dintr-o singură sursă, gata asamblat și testat

Ghidaje liniare cu profil redus drylin N

Ghidaje liniare cu profil redus drylin N

Greutate foarte redusă

Înălțime de instalare redusă 6-12 mm

Numeroase opțiuni de cărucior

Tehnologia cu șuruburi de acționare drylin cu tehnologie dryspin

Tehnologia cu șuruburi de acționare drylin

Nu necesită lubrifiere și mentenanță

Zgomot redus și vibrații reduse

Rezistență la mediu



Utilizare cu succes în tehnologia automatelor de vânzare

Mica zonă de bucătărie RoboEatz

Componente care nu necesită lubrifiere și întreținere pentru bucătăria robo autonomă

Fast-food sănătos pregătit și servit de un robot de gătit: pentru bucătăria lor autonomă robo, designerii start-up-ului canadian RoboEatz au căutat componente potrivite pentru procesarea alimentelor și pe cât de economice, pe atât de durabile și cu întreținere redusă. Sistemele de alimentare cu energie, diverse lagăre și componente de acționare de la igus sunt soluția perfectă aici...
Automat de vândut înghețată sec°mat

Durabil și cu întreținere redusă: soluție de cutie de viteze Apiro într-un automat de vândut înghețată

sec°mat IC One, realizat de Seco Manufaktur din Bochum, transformă servirea înghețatei și procesul de vânzare într-un eveniment. Cinematica modulară a robotului Apiro nu numai că asigură funcționarea de lungă durată, cu întreținere redusă a automatului de vânzare, ci și acel efect deosebit de uimire pentru utilizatori ...
Diverse proiecte ale clienților de la automate de vânzare

... alte povești de succes

Sisteme de acționare și sisteme de alimentare cu energie la roboți pentru baruri, roboți liniari la mașinile de curățat casete de WC și sisteme de ghidare la aparatele de cafea: descoperiți mai multe aplicații de la clienții noștri în industria automatelor de vânzare, unde componentele noastre motion plastics își demonstrează avantajele.
Aflați mai multe acum

Testare în laboratorul de testare pentru utilizare în lumea reală

Toate produsele sunt testate în ceea ce privește uzura și capacitatea de încărcare în condiții reale de funcționare în laboratorul de testare igus, cel mai mare din industrie. Rezultatele sunt introduse în instrumentele noastre de calcul al duratei de viață și permit predicții exacte privind durabilitatea.

La cerere, igus efectuează teste specifice clienților pentru a verifica utilizarea produselor în condiții complet personalizate.

Cutia imensă cu mostre motion plastics

Încercarea cu ușurință a produselor: cu colțul igus, aveți întotdeauna la îndemână cele mai recente produse din gama motion plastics adaptate sectorului dvs. industrial individual. 
 
Vă vom aduce standul, îl vom asambla la cerere și vom umple compartimentele cu produsele la alegere. Sau îl puteți configura dvs. Ca expoziție permanentă sau doar pentru o perioadă de timp limitată.
Comandați acum gratuit

Care sunt cele mai importante reglementări pentru producătorii de automate de vânzare din sectorul alimentar? Cum se poate economisi spațiu de instalare în perspectiva unei game de produse în creștere? Blogul igus conține articole interesante despre tehnologia automatelor de vânzare.
Aruncați o privire acum!


Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH