Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Fabrica flexibilă igus de Nicholas Grimshaw

De la prezentarea generală la arhitect

„În octombrie 1988, igus a achiziționat un teren de aproximativ 40.000 m2 în Porz-Lind, zona orașului Köln. Aici urmau să aibă loc dezvoltarea, producția, vânzarea, managementul și planificarea. Toate activitățile trebuiau să își aibă nucleul aici, iar igus trebuia să aibă sediul aici. igus a făcut pregătiri pentru o creștere rapidă, cu schimbări rapide și a răspuns flexibil în toate domeniile, însoțite de consolidarea constantă a poziției globale a întreprinderii. Noua „fabrică igus” are scopul de a garanta posibilitățile spațiale și tehnice în acest scop, iar proiectarea ei este menită să susțină cerințele și preocupările angajaților. Trebuie să reflecte produsele și principiul de bază al filozofiei corporative în interior și în exterior: inovație - service - fiabilitate - cu clientul în centrul unui sistem solar, în jurul căruia toți angajații igus și entitățile igus orbitează pentru a rezolva problemele.”
proiectarea fabricii Schiță realizată de arhitect
modelul fabricii Modelul fabricii
Fabrica igus® Clădire gata construită

Fabrica

Mutarea a avut loc în 1994. De atunci, fabrica a crescut: astăzi, igus folosește o suprafață de construcție de 90.000 m2 pentru producție, testare și cercetare. Aceasta include, printre altele, clădirile din jur pentru producție ulterioară, instruire tehnică și un centru logistic mare. În cursul extinderii fabricii, am analizat, împreună cu un management suplu și consistent toate domeniile: de la marketing și administrare, cercetare și dezvoltare, scule și producție până la depozitare și distribuție.

Cu o suprafață de testare de 3.800 m2 în interior, igus operează cele mai mari laboratoare de testare din industrie, cu dispozitive de testare pentru portcabluri, cabluri foarte flexibile, tehnologie pentru lagăre din plastic, cum ar fi lagăre de alunecare, rulmenți cu bile și lagăre liniare, unități cu șurub de acționare, semifabricate, inele de piston etc. Un total de 15.000 de teste sunt efectuate anual. 100.000 de produse pot fi livrate în 24 de ore sau în aceeași zi.


Extinderea fabricii cu o clădire nouă în 2023

igus a continuat să crească puternic în ultimii ani și are un nivel excelent de dezvoltare. Pentru a putea face față creșterii viitoare și a servi nevoile clienților noștri rapid și fiabil, adăugăm o nouă clădire în fabrica noastră. Este în curs de construcție și este situată vizavi de clădirea principală de cealaltă parte a Frankfurter Strasse, pe o suprafață de 20.000 m². Din toamna lui 2023, aici vor fi amenajate capacități de producție, dar și spații de birouri.

Noua clădire va continua conceptul fabricii existente și al arhitectului, Sir Nicholas Grimshaw, și va avea un interior flexibil. Unul dintre cei doi fondatori ai biroului de arhitectură Bryden Wood, Mark Bryden, lucrase deja la prima fabrică împreună cu Nicholas Grimshaw - cu alte cuvinte, condițiile erau ideale.
Noua clădire igus în prim plan Noua clădire în prim plan, în spatele ei fabrica existentă
Video: intervalul de timp al construcției noii construcții

iform - fabricarea uneltelor la igus

Capacitatea de a răspunde rapid la solicitările individuale ale clienților și crearea în continuare a unor produse de înaltă calitate. O componentă centrală pentru acest obiectiv constă în fabricarea internă a uneltelor. De la dezvoltarea, producția și eșantionarea uneltelor până la controlul calității cu tomografie computerizată, o unealtă este fabricată complet de noi.
Aflați mai multe acum
Fabricarea uneltelor iform



Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH