Vă rugăm să alegeți locația de livrare

Selectarea paginii țării/regiunii poate influența diferiți factori, cum ar fi prețul, opțiunile de expediere și disponibilitatea produselor.
Persoana mea de contact
Hennlich S.R.L

Str. Timotei Cipariu, Nr.5-7

310213 Arad

+40 257 211021
+40 257 211021
RO(RO)

Vă puteți baza pe calitatea igus®

Calitatea igus este confirmată. În conformitate cu standardele ISO 9001 și IATF16949, a căror implementare este auditată și certificată în mod periodic, igus operează de ani de zile un sistem distinct de management al calității. Politica noastră de calitate este ghidată de scopul de a afla și de a satisface nevoile clienților și de a fi un partener competent și furnizor de încredere. igus se angajează întotdeauna să fabrice produse cu cele mai înalte standarde de calitate și să dezvolte soluții inovatoare.

Certificate de testare, sigilii de aprobare și apartenențe


 
ISO 9001

DIN EN ISO 9001

igus® are certificare conform DIN EN ISO 9001 în domeniul portcablurilor cu cabluri și cablaje, precum și al lagărelor de alunecare polimerice.
IATF 16949

IATF 16949

igus are certificare conform ISO/TS 16949 în domeniul portcablurilor cu cabluri și cablaje, precum și al lagărelor de alunecare polimerice.

​​​​​​​ISO 14001:2015

Suntem certificați conform standardului ISO 14001, o bază recunoscută pentru sistemele de management al mediului. 
 
Sigla ISO 50001

ISO 50001:2018

Sistemul nostru de management al energiei
este certificat conform standardului internațional ISO 50001:2018. 
Sigla RoHS

RoHS

Componentele materialelor iglidur și igumid au fost testate în conformitate cu 2011/65/EU (RoHS).
Verificat UL

Verificat UL

Promisiunea mărcii „garanție igus de 36 de luni pentru cablu chainflex și calculatorul duratei de viață pe baza a 2 miliarde de cicluri de test pe an”, certificată de UL
Sigla EHEDG

EHEDG

Suntem membri ai rețelei de experți EHEDG. Sarcina sa este de a elabora linii directoare pentru proiectarea igienică a mașinilor și sistemelor din industria alimentară.
 
Sigla DESINA

DESINA

Cablurile chainflex sunt fabricate pe baza recomandării Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken (VDW = Asociația industriei germane de mașini-unelte) în scopul standardizării componentelor, interfețelor și sistemelor de conectare.
Sigla IPA

Cameră cu atmosferă controlată IPA

Diferite produse igus sunt certificate cu cea mai bună clasificare posibilă, clasa ISO 1, de către Institutul IPA Fraunhofer.
Pictogramă ESD

Aplicații ESD

Materialul igumid ESD în varianta gri, oferă protecție împotriva exploziei și protecție împotriva acumulării electrostatice din iunie 2002.
Sigla TÜV Rheinland

Tipuri de verificări TÜV

Portcablurile și portcablurile cu tub închis igus au fost testate de TÜV în ceea ce privește construcția lor.
Sigla TÜV Rheinland

Test la zgomot TÜV

Sistemele de portcabluri igus® funcționează silențios. Diferite sisteme de alimentare cu energie au fost comparate în laboratorul acustic TÜV și la igus GmbH.
Sigla INTERBUS

INTERBUS

Cablurile chainflex sunt fabricate conform standardelor internaționale.

Aprobări:


 
Sigla RU

Aprobarea UL a materialelor

Toate materialele igumid pentru portcabluri și portcabluri cu tub închis au primit aprobarea UL pentru materiale.
Sigla VDE

VDE

Aprobarea de către „Verband Deutscher Elektrotechniker”
Sigla CSA

CSA

Aprobarea de către Canadian Standards Association.
Sigla CEI

CEI

Aprobarea de către Comisie Electrotechnique Internationale.
Sigla CE

CE

Aprobarea de către Customer Equity

Premii și recunoașteri


 
Sigla IHK Köln

Companie de instruire recunoscută

Camera germană de industrie și comerț (IHK) din Köln ne-a considerat o companie de instruire recunoscută cu „realizări remarcabile în instruire profesională”.
Premiul de design iF

Premiul de design iF

Din 1987, produsele igus au primit în mod regulat iF Design Award.
sigla red dot

Premiul de design Red Dot

Din 2006, produsele igus au primit premiul Red Dot de mai multe ori.

Suntem în toată lumea

Produsele igus motion plastics sunt fabricate în Germania, dar bineînțeles că nu avem 188.000 de clienți doar în Germania. Suntem reprezentați în peste 80 de țări și avem fabrici în 15 dintre acestea; există 30 de filiale igus și mulți alți parteneri de vânzări.
Către contacte și persoane de contact
igus pe plan mondial



Termenii "Apiro", "AutoChain", "CFRIP", "chainflex", "chainge", "lanțuri pentru macarale", "ConProtect", "cradle-chain", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "dryway", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", quot;e-ketten", "e-kettensysteme", "e-loop", "energy chain", "energy chain systems", "enjoyneering", "e-skin", "e-spool", "fixflex", "flizz", "i.Cee", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "igumid", "igus", "igus îmbunătățește ceea ce mișcă", 73quot;igus:bike", "igusGO", "igutex", "iguverse", "iguversum", "kineKIT", "kopla", "manus", "motion plastics", "motion polymers", "motionary", "plastics for longer life", "print2mold", "Rawbot", "RBTX", "readycable", "readychain", "ReBeL" , "ReCyycle", "reguse", "robolink", "Rohbot", "savfe", "speedigus", "superwise", "take the dryway", "tribofilament", "triflex", "twisterchain", "când se mișcă, igus îmbunătățește", "xirodur", "xiros" și "yes" sunt mărci comerciale protejate legal de igus® GmbH/ Cologne în Republica Federală Germania și, după caz, în unele țări străine. Aceasta este o listă neexhaustivă de mărci comerciale (de ex. cereri de mărci comerciale în curs de soluționare sau mărci comerciale înregistrate) ale igus GmbH sau ale companiilor afiliate igus în Germania, Uniunea Europeană, SUA și/sau alte țări sau jurisdicții.

igus® GmbH subliniază faptul că nu vinde produse ale companiilor Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosch Rexroth, SEW, Siemens, Stöber și toți ceilalți producători de elemente de acționare menționați pe acest site web. Produsele oferite de igus® sunt cele ale igus® GmbH